Eredivisie
Zo 12:15
Pro League
Zo 13:30
Eredivisie
Zo 14:30
Eerste Divisie
Zo 14:30
Pro League
Zo 16:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

9ANIME Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Anime is een streaming website die anime van hoge kwaliteit biedt. Het heeft een enorme bibliotheek met titels die regelmatig wordt bijgewerkt. Er zijn doorlopende series, films en oudere shows gehost op de website. Hoewel er veel geweldige functies van deze website zijn, zou ik niet adviseren om het te gebruiken zonder goede antivirussoftware. Er is een oncontroleerbare toestroom van pop-upadvertenties die vervelend kunnen zijn. Anders is deze website geweldig!

9Anime

9anime

9anime.t

9anime app

9anime to app

9anime tv

9anime.id

9anime.to

anime9

9 anime

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 23.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

9anime.to

Op veel websites kunnen kijkers verschillende videokwaliteiten streamen, maar 9Anime biedt streams van de hoogste kwaliteit met een overvloed aan unieke functies. Het streamen van anime thuis is de beste manier om het te bekijken, omdat je gezellig kunt worden en van de show kunt genieten.
Sommige mensen geloven dat de website voor het eerst werd gemaakt in 2009, maar er is geen concreet bewijs om deze bewering te ondersteunen. Daarnaast biedt de FAQ-sectie van de website enkele nuttige antwoorden op veelgestelde vragen, maar het is ook mogelijk om specifieke media aan te vragen via het contactformulier.

Website Ontwerp

Sommige mensen houden van het ontwerp van de website, terwijl anderen vinden dat het enkele gebreken heeft. Een groot probleem zijn de pop-up advertenties. Er zijn ook veel advertenties in zijbalk- en koptekstgebieden, wat navigatie moeilijk maakt. Ten slotte, omdat gebruikers op meerdere links moeten klikken om hun bestemming te bereiken, is deze site niet erg gebruiksvriendelijk.
De lay-out van de website is goed. Het hoofdmenu is schoon en bevat de perfecte opties. Van links naar rechts leest het genre, nieuwste, nieuwste update, doorlopend, typen, schema, verzoek, films en willekeurig. Het zijbalkmenu is een snelkoppeling om door de inhoud te filteren. Er is ook een A-Z sorteerlijst aan de voettekst van de pagina.
Andere websites op het web zijn kleurrijk of gewoon zwart-wit. Deze website heeft standaard een donkere modus en geeft hints van paars en grijs met zwart. Het tekstlogo komt overeen met de kleur, waardoor het in deze modus gemakkelijker te lezen is. Een functie die ik leuk vind, is de knop Verandermodus in de rechterbenedenhoek van de website. Wanneer gebruikers erop klikken, verandert het kleurenschema van de website van donker naar helder wit, paars en grijs. De modi schakelen zo soepel dat het lijkt alsof iemand een lampje in een kamer heeft aangedaan.

Tevreden

Ik was echt onder de indruk van de inhoud op 9Anime. De bibliotheek heeft een indrukwekkende collectie titels en er zijn veel verschillende soorten media beschikbaar op de website. De website wordt ook regelmatig bijgewerkt om gelijke tred te houden met lopende series.
Anime heeft een grote bibliotheek met shows met ondertitels en nagesynchroniseerde versies. Ze hebben veel populaire shows die op dit moment worden uitgezonden, evenals een aantal oudere shows. De soorten media die de website host, zijn televisieprogramma's, films, lopende series, frisse en nieuwe series, OVA's, ONA's en specials.
Er zijn veel genres op 9Anime, waaronder actie / avontuur, komedie, dementie, demonen, drama, ecchi, fantasie, spel, harem, historisch, horror, kids', magie, vechtsporten, militair, muziek, mysterie, parodie, romantiek, schoolleven sci-fi, shoujo, shojin, slice of life sport, thriller, vampier, bovennatuurlijke yaoi en yuri. Er zijn veel titels in elke categorie. Zo vind je wat je zoekt op 9Anime.
Een ander geweldig kenmerk van 9Anime is hun uitgebreide beschrijvingssectie. Onder elke anime hebben ze informatiesecties. Deze secties omvatten Type, Studio, Datum van uitzending, Status, Genre, Scores, Beoordeling, Duur, Kwaliteit, Weergaven en een klein fragment over de show.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

Ik vind dat de desktopversie van deze website niet erg goed is. De advertenties en pop-ups zijn overweldigend en maken het moeilijk om te navigeren. Het is erg frustrerend omdat het moeilijk is om geïnteresseerd te blijven in de website.
Er is geen mobiele applicatie voor 9Anime. De mobiele browserversie van de website ziet er mogelijk een betere lay-out uit. De visuals op de mobiel zien er geweldig uit. De opmaak presenteert de advertenties op een subtielere manier, maar de pop-ups zijn nog steeds ongebreideld. De laadtijd op mobiel voelde iets langzamer aan. Over het algemeen denk ik nog steeds dat de mobiel misschien wel de beste versie is om te gebruiken.

Positieven

Enkele echt coole functies over 9Anime zijn dat het autoplay en auto-next knoppen heeft. Het doet me denken aan Netflix, wat geweldig is omdat veel andere streamingwebsites deze functies niet hebben. De video- en audiokwaliteit op deze website is ook echt goed!
De sectie Veelgestelde vragen is een groot deel van de website. Het beantwoordt enkele veelgestelde vragen die gebruikers mogelijk hebben over de website. De legaliteit van streamingwebsites is soms twijfelachtig, maar 9Anime doet geweldig werk om gebruikers gerust te stellen.
De anime chibi personages zijn een leuke toevoeging aan het thema van de website. Over unieke functies gesproken, de knop Thema wijzigen is behoorlijk verbazingwekkend. Als je de schakelaar omdraait, verandert de website van nachtmodus naar een lichtere versie. Een andere interessante functie die ik op de website vond, was de willekeurige knop. Als u erop klikt, stuurt de website u naar een willekeurige titel. Het is een leuke manier om iets anders te kijken zonder de bibliotheek te doorzoeken.
Er is een enorme bibliotheek op 9Anime. De website houdt de huidige lopende anime bij en wordt regelmatig bijgewerkt. Het heeft een grote hoeveelheid oudere anime in ondertitelde en nagesynchroniseerde versies. Het beste deel van de enorme bibliotheek is het sorteersysteem. Er zijn zoveel manieren om de titels te organiseren, waardoor het een fantastische manier is om te vinden wat je zoekt.
Over het algemeen is de informatiesectie een zeer nuttig hulpmiddel. De beschrijving omvat het type, de studio, de datum waarop de show is uitgezonden, status, genre, scores, beoordeling, duur en kwaliteit. Het is perfect voor kijkers die alles willen weten over de titel die ze bekijken.

Negatieven

Er zijn niet veel minpunten over 9Anime. Het grootste probleem zijn de advertenties. Ze zijn zo in je gezicht en non-stop dat het de kijkervaring belemmert. Het is moeilijk om een website op basis hiervan te beoordelen, omdat advertentieondersteuning is wat hen in leven houdt.
Een ander nadeel zijn de trage laadtijden. Voor het grootste deel zijn de video- en audiokwaliteit geweldig. De laadtijd is in het begin wat traag. De laadtijden voor andere pagina's en algemene navigatie zijn ongelooflijk traag.

Verbeteringen nodig

Verbeteringen die kunnen worden aangebracht aan 9Anime omvatten het vinden van een andere manier om de website te ondersteunen in plaats van advertenties, of als advertenties in aantal zouden worden verminderd, zou deze website hoger op mijn lijst met beste anime-streamingsites staan. Helaas kan dit probleem niet worden genegeerd en als er een aanwezigheid op sociale media zou zijn die om donaties zou kunnen vragen, zou dit helpen om het aantal advertenties te verminderen. Een andere tactiek die ik heb gezien die door streamingsites wordt gebruikt, is het creëren van een community en het starten van Discord-servers. Dit creëert meestal een gevoel van vriendschap en kan ervoor zorgen dat kijkers eerder geneigd zijn om te doneren.
Het maken van een mobiele applicatie kan helpen de website te verbeteren door er rechtstreeks vanuit de app naar te linken. Dit zou het voor mensen gemakkelijker maken om toegang te krijgen tot de informatie op de website en een ruimte bieden voor betrokkenheid van de gemeenschap.

Samenvatting

Actieve stem: Anime is gemakkelijk een van de beste anime-streamingwebsites, maar er zijn zoveel advertenties en pop-ups dat het moeilijk is om te voorkomen dat je wordt onderbroken tijdens het navigeren op de website.
De desktopversie van de website is een puinhoop van advertenties. Er zijn advertenties in de koptekst, zijbalken en sommige die verschijnen. De algemene uitstraling van de website is erg trendy en cool. Het bevat een knop voor het wijzigen van thema aan de onderkant die uniek is. De mobiele versie van de website is veel gepolijster. De advertenties zijn ook een stuk beter verspreid op mobiel. Er zijn nog steeds pop-ups, maar niet zo erg. Ik raad aan om de mobiele versie indien mogelijk te bekijken.
Over het algemeen denk ik dat het gebruik van deze website een goed idee is. Als u antivirussoftware of een pop-upblokkering hebt, komt het goed. De inhoud is echt goed en de website heeft veel te bieden buiten de advertenties.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

9Anime

9anime

9anime.t

9anime app

9anime to app

9anime tv

9anime.id

9anime.to

anime9

9 anime

9 anime show

9 anime websites

9anime co

9anime kodi

9anime pop ups

9anime t

9anime to

9anime.

9anime.ce

9anime.en

9anime.fc

9anime.me

9anime.t.

9anime.tb

9anime.te

9anime.tv

9anime.v

9anime.wc

9anime~to

9animr

9ANIME Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Anime is een streaming website die anime van hoge kwaliteit biedt. Het heeft een enorme bibliotheek met titels die regelmatig wordt bijgewerkt. Er zijn doorlopende series, films en oudere shows gehost op de website. Hoewel er veel geweldige functies van deze website zijn, zou ik niet adviseren om het te gebruiken zonder goede antivirussoftware. Er is een oncontroleerbare toestroom van pop-upadvertenties die vervelend kunnen zijn. Anders is deze website geweldig!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op