Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

9GAG Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Als je van grappige, korte video's houdt met een zware nadruk op memes en humor, is 9GAG zeker de moeite waard om te bekijken. Het is een alternatieve streamingsite die functies van andere topsites zoals YouTube, Reddit, Instagram en 4Chan combineert. Ik heb een volledige recensie geschreven om je alle informatie te geven die je nodig hebt.

9GAG

9gag storing

9gag tv

9gag

"gamblling.com"

9 gag tv

9gag app

9gag app not working

9gag desktop site

9gag football

yelo play tv kijken

ziggo storing sittard

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

9gag.com

In het hypertempore informatietijdperk van vandaag lijkt de hoeveelheid inhoud die we met elkaar delen met de dag korter en korter te worden. Waar we vroeger vrienden uitnodigden om samen een film te kijken, kan hetzelfde sentiment vandaag de dag worden uitgedrukt met niets anders dan een snelle gif van 2 seconden. Ik wilde er gewoon zeker van zijn dat je weet dat onze inhoud steeds sneller te bekijken is, en dit maakt het gemakkelijker om online te socialiseren.

Met zoveel andere plaatsen om video-inhoud te delen en te bekijken, is het moeilijk te zeggen welke website of platforms momenteel de beste bronnen zijn. YouTube was bijvoorbeeld vroeger een populaire site voor het bekijken van video's, maar nu zijn er veel andere plaatsen waar mensen dat soort inhoud kunnen vinden.

Ik denk echter dat het eerlijk is om te zeggen dat de meeste YouTube-video's waarschijnlijk langer zijn dan een paar minuten, toch? Het bekijken van een YouTube-video is met andere woorden soms iets van een verplichting - vergeleken met het bekijken van een snelle gif of bijvoorbeeld een Tik Tok-video. Je gaat waarschijnlijk minstens een paar minuten op YouTube kijken.

Er zijn nieuwere alternatieven voor YouTube die niet zo gericht zijn op lange of zelfs complete video-inhoud. Dergelijke sites hebben echter de sociale media-componenten van YouTube genomen (en misschien wel het algemene idee achter een gratis platform voor het delen van video's), om enorme databases met kortere media-inhoud te creëren: gifs, memes en dat soort dingen.

Als ik denk aan sites die sociale media broeinesten van gifs en memes zijn, is het eerste dat in me opkomt 9GAG. 9GAG is een site die aspecten van zowel sociale media als de mogelijkheid om door gebruikers gemaakte inhoud te delen en combineert op één plek. Wat dit betekent is dat een meerderheid van de inhoud die wordt gedeeld op 9GAG onder de paraplu van ?meme valt? of ?gif? cultuur. Dit nieuwere platform is snel populair geworden vanwege hoe goed het deze twee vormen van het delen van inhoud integreert.

Geschiedenis

9GAG is in 2009 en 2010 opgericht door een groep mensen uit Hong Kong. Hun gedeelde visie was om een alternatief online platform te creëren waar mensen humoristische foto's en video's konden delen. De naam, misschien wel het meest ongrijpbare aspect van 9GAG, blijft een mysterie. In 2012 weigerde CEO Ryan Chan de oorsprong ervan uit te leggen. Ik vermoed dat de recente koerswijziging van 9GAG iets te maken heeft met het gebruik van het woord 'gag' door het bedrijf, wat grappen of capriolen impliceert. De startup werd opgericht met een "just for kicks" mentaliteit en gebruikte het voornamelijk als cv-bouwer tijdens zijn 500 startup accelerator-programma deze zomer. Gedurende deze tijd werkte het team ook aan serieuzere projecten zoals Startup Quote en Song Board.

Na het voltooien van het zomerprogramma kreeg het 9GAG-team een warm welkom in de incubator van Y Combinator. Dit is waar de gebruikersbasis van 9GAG omhoog schoot naar 70 miljoen unieke maandelijkse bezoekers over de hele wereld. Het werd al snel overduidelijk dat deze kleine grappensite de plek was waar hun fortuin verborgen was. Dus verlieten ze alle andere projecten en wijdden ze zich fulltime aan 9GAG. Ze waren zo aardig om 500 startups een deel van het eigen vermogen te geven voor hun hulp en mentorschap.

In juli 2012 haalde 9GAG $ 2,8 miljoen op bij investeerders uit Silicon Valley. De volgende maand evenaarden ze dat bedrag van durfkapitalisten. Tegenwoordig is 9GAG een van de meest veelbelovende locaties om in de gaten te houden en zijn de activiteiten verdeeld over de twee huizen van het bedrijf: Hong Kong en Silicon Valley.

Ontwerpen

Als ik het ontwerp van 9GAG zou moeten beschrijven, zou ik zeggen dat het er een beetje uitziet als YouTube, Reddit en Instagram allemaal samen. Eerlijk gezegd zijn deze sites op geen enkele manier verschrikkelijk en hun ontwerpen zijn geschikt voor 9GAG om mee geassocieerd te worden. Ik heb mijn klachten over het ontwerp van YouTube, maar het is in ieder geval herkenbaar; wat het navigeren door 9GAG een vertrouwde en gemakkelijke ervaring maakt. Dat gezegd hebbende, voor de goede orde, ik denk dat het ontwerp van 9GAG beter is dan dat van YouTube - het is veel gebruiksvriendelijker en heeft een intuïtievere lay-out. Dat is waar de invloed van Instagram om de hoek komt kijken. De hoofdpagina van 9GAG is een soort Instagram - een constante feed van foto-, korte video- en gif-inhoud die door andere gebruikers wordt gedeeld. Onder elk bericht kun je reageren en 'liken'. Aan de linkerkant kunt u door de site bladeren op Hot, Trending, Fresh of op categorie (Grappig, Dieren, Anime, Cosplay, Gaming, enz.).

Het doet me een beetje denken aan Reddit voor zover gebruikers elk bericht dat ze zien kunnen upvoten of downvoten. Dit heeft natuurlijk invloed op de zichtbaarheid van dat bericht. Dus, net als Reddit, gebruikt 9GAG een soort democratisch stemsysteem om te beslissen welke inhoud de meeste zichtbaarheid op de site verdient.

Tevreden

Als je op zoek bent naar memes, gifs en korte grappige video's, is 9GAG de site voor jou. Er is veel humor en komedie op de site, wat waarschijnlijk een beroep zal doen op mensen die van anime en manga, cosplay en gaming houden. Elke site heeft zijn eigen soort cultuur waarvan ik denk dat het echt belangrijk is om te benadrukken - gaming, anime en humor zijn het brood en de boter van 9GAG.

Mobiele en desktopervaring

Ik denk dat de website over het algemeen zeer intuïtief en georganiseerd is. Ik had geen echte klachten toen ik het op mijn laptop opende. Het enige waar ik niet van hield, was een ongemarkeerde, constant verfrissende feed met inhoud rechts van de hoofdfeed. Ik vond het afleidend en onprofessioneel ogend, maar misschien ligt dat aan mij. Ook de app biedt een uitstekende gebruikerservaring. Misschien zelfs beter dan die van de desktop browser site. Het lijkt meer op een legitieme sociale media-outlet - de app doet dat. Ik kan niet helemaal de vinger leggen op waarom, maar het heeft een professioneler air. De lay-out van de app lijkt bijna op die van een nieuws-app - dat is waarschijnlijk waar ik die professionele sfeer van oppik. Hoe dan ook, naar mijn mening biedt de app een superieure ervaring. En andere gebruikers lijken het daarmee eens te zijn - 9GAG heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren (van de 5) in de Apple App Store

Prijzen en plannen

Is 9GAG gratis te gebruiken? Ja, het is volledig gratis te gebruiken en aan te melden. U zult echter nog steeds te maken hebben met een paar advertenties. Maar hey, dat is tegenwoordig vrijwel gelijk aan de cursus voor gratis services, toch?

Suggesties die ik heb voor 9GAG

Ik zou willen dat de website van 9GAG een vergelijkbaar schoon en gestroomlijnd gevoel heeft als hun app. Ik hou van de strakke uitstraling van de app en ik wou dat de website er zo goed uitzag. Anders dan dat, doet 9GAG geweldig werk van wat het doet - misschien kan het aanbieden van een betaalde abonnementsservice hen helpen advertenties te verminderen.

Conclusie

Als je een fan bent van grappige foto's en video's, is 9GAG zeker de moeite waard om te bekijken. Het zal je misschien verbazen hoeveel lachen je gratis kunt doen!

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + 9GAG
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + 9GAG
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + 9GAG
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

9GAG

9gag storing

9gag tv

9gag

"gamblling.com"

9 gag tv

9gag app

9gag app not working

9gag desktop site

9gag football

yelo play tv kijken

ziggo storing sittard

9GAG Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Als je van grappige, korte video's houdt met een zware nadruk op memes en humor, is 9GAG zeker de moeite waard om te bekijken. Het is een alternatieve streamingsite die functies van andere topsites zoals YouTube, Reddit, Instagram en 4Chan combineert. Ik heb een volledige recensie geschreven om je alle informatie te geven die je nodig hebt.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op