Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

AAMI Park: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

AAMI Park werd gebouwd tussen 2007 en 2010. Het werd oorspronkelijk gebruikt voor een Rugby League-wedstrijd op 7 mei 2010.

Aamipark

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

AAMI Park werd gebouwd in 2007 en geopend voor het eerste evenement in 2010, dat was een Rugby League-wedstrijd. De eerste voetbalwedstrijd werd gespeeld in augustus van dat jaar en was tussen Melbourne Heart en de Central Coast Mariners. De totale kosten van het project bedroegen AUD 267,5 miljoen. Het stadion was oorspronkelijk gepland om 20.000 zitplaatsen te houden, maar het werd later verhoogd tot 30.000 op verzoek van Melbourne Victory. Het meest karakteristieke kenmerk van AAMI Park is het bioframe-ontwerp met een geodetisch koepeldak. Daarvoor is 50% minder staal nodig dan een gewoon dak, wat het stadion milieuvriendelijker maakt. De buitenkant van het stadion bestaat uit driehoekige panelen, die kunnen worden verlicht met duizenden led-lampjes. Naast voetbal wordt het stadion ook gebruikt voor rugbywedstrijden.

Manieren om naar AAMI Park te reizen

AAMI Park ligt ten oosten van het Central Business District van Melbourne op de noordelijke oever van de Yarra in een gebied met vele andere sportfaciliteiten, waaronder de Melbourne Cricket Ground en de Australian Open tennisbanen. Maak binnen een half uur een wandeling langs de oevers van de Yarra in het zuidelijke of oostelijke deel van het Central Business District. Er is een treinstation genaamd Richmond in de buurt van het stadion, dat meerdere diensten heeft die vertrekken vanaf Flinders Station, Southern Cross Station (waar langeafstandstreinen aankomen) en andere stations. De wandeling van richmond station naar het stadion duurt ongeveer 10 minuten. Jolimont Station is ook vlakbij, hoewel het een beetje verder weg is. De tram verbindt het stadion met het Docklands-gebied en rijdt ook door het zuidelijke deel van het CBD. Neem de tram in de richting van Wattle Park en stap uit bij halte AAMI Park (of Hisense Arena). Tram 48 en 75 stoppen dichter bij elkaar in de buurt van het treinstation van Jolimont. Neem de trams in oostelijke richting en stap uit bij halte Wellington Parade. Adres: AAMI Park, Olympic Boulevard, Melbourne

Melbourne Victory-tickets

Tickets voor de Melbourne Victory-wedstrijd kunnen online of telefonisch worden gekocht. Prijzen voor tickets variëren van AUD 25,00 voor een stoel achter het doel tot AUD 53,00 voor een centrale stoel aan de lange zijden. Voor de thuiswedstrijden van Melbourne Victory in het grotere Etihad Stadium worden tickets verkocht via Ticketmaster. Het prijsaanbod voor deze wedstrijden is vergelijkbaar hoog met dat van AAMI Park, het gebruikelijke thuisstadion van Victory.

Melbourne City Tickets

Je kunt Melbourne City tickets online kopen bij Ticketek, telefonisch op +61 132 849 (Ticketek), of op de dag van de wedstrijd in het stadion. De ticketprijzen variëren van AUD 25,00 voor een stoel achter de doelen tot AUD 55,00 voor een centrale stoel aan een van de zijkanten.

Relevante internetlinks

De website van Melbourne Victory FC is melbournevictory.com.au, de website van Melbourne City FC is melbournecityfc.com.au en de website voor AAMI Park is aamipark.com.au. Visitmelbourne.com is de officiële site voor Melbourne. Metlinkmelbourne.com.au geeft informatie over het openbaar vervoer in Melbourne. Dit zette de toon voor mijn dag en de rij voor het ophalen van mijn ticket ging snel. De grond is ongebruikelijk als je rondloopt met zijn futuristische koepels, en als zodanig is het misschien een van 's werelds meer ongewone moderne voetbalstadions [ hoewel er zeker een betere kleur had kunnen worden gekozen voor het buitende decor. Ik bevond me op de eerste rij in het Richmond-einde [ waar ik dacht dat ik een kaartje in het midden had besteld!], in de buurt van een klein aantal reizende supporters. Dit betekende dat ik een geweldig zicht had op elke doelmondactie, maar kwetsbaar zou zijn geweest voor regen [ en het kan echt REGENEN in Melbourne]. Eten was beschikbaar, maar nauwelijks voldoende, en tegen typische stadionprijzen. Het aanbod van Melbourne City souvineers grensde aan lachwekkend [ geen emaille club badges toen ik bezocht]. Terug van de grond komen was gemakkelijk via de tram, en ik was op southern cross voor mijn aansluitende trein in zeer goede tijd. Een interessant stadion, dat een baken van vooruitgang is geworden voor de Australische A? League, met goede site lijnen, maar een beetje gebrek aan echte sfeer tijdens mijn bezoek. Ik zag een barst in het 2-2 gelijkspel tussen Melbourne City en Central Coast Mariners eind 2014. Het stadion is indrukwekkend. Ik vond het moeilijk om een kaartje te krijgen waar ik wilde in de grond, maar dat kan te maken hebben met het feit dat ik het internetticketsysteem van het stadion niet helemaal begrijp. Ik liep vanaf station Richmond naar de grond en zag dat er een groot park in de buurt was. Het was geweldig om te zien hoe gezinnen zich vermaakten voor de wedstrijd. Dit zette de toon voor mijn dag en de rij voor het ophalen van mijn ticket ging snel. De grond is ongebruikelijk als je rondloopt met zijn futuristische koepels, en als zodanig is het misschien een van 's werelds meer ongewone moderne voetbalstadions. Ik zat op de eerste rij aan het einde van Richmond, dicht bij een kleine groep reizende supporters. Dit betekende dat ik een geweldig zicht had op elke doelpoging, maar kwetsbaar was voor regen. Voedsel was beschikbaar, maar nauwelijks voldoende; en tegen typische stadionprijzen grensde het aanbod van Melbourne City souvineers aan lachwekkend. Terug van de grond komen was gemakkelijk via de tram, en ik kwam op tijd aan bij Southern Cross voor mijn aansluitende trein. Ik vond het stadion interessant en zie het als een model van vooruitgang voor de Australische A? Bond. Het heeft goede site lijnen, maar ik was niet bijzonder onder de indruk van de sfeer toen ik bezocht.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Aamipark
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Aamipark
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Aamipark
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Aamipark

AAMI Park: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

AAMI Park werd gebouwd tussen 2007 en 2010. Het werd oorspronkelijk gebruikt voor een Rugby League-wedstrijd op 7 mei 2010.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op