Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

kybunpark: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Kybunpark, voorheen bekend als AFG Arena, organiseerde zijn eerste wedstrijd op 30 mei 2008 toen de nationale teams van Zwitserland en Liechtenstein een vriendschappelijke wedstrijd speelden.

Afgarena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Kybunpark, voorheen AFG Arena, verving het oude Espenmoos-stadion van St. Gallen, dat de faciliteiten van moderne stadions miste. De bouw van een nieuw huis voor FC St. Gallen begon in 2001 en vier jaar later, in 2005, ontving de club de bouwvergunning. Kort nadat de bouw begon, werd het voltooid in 2008. De AFG Arena organiseerde zijn eerste wedstrijd op 30 mei 2008 toen de nationale teams van Zwitserland en Liechtenstein een vriendschappelijke wedstrijd speelden. Het nieuwe stadion werd een maand later op 5 juli officieel geopend. De AFG Arena maakt deel uit van een groter complex met een winkelcentrum en IKEA. De kosten van de AFG Arena waren $ 69 miljoen, terwijl het hele complex $ 271 miljoen kostte. In 2016 veranderde het stadion zijn naam in kybunpark na een nieuwe sponsorovereenkomst voor naamgevingsrechten.

Manieren om naar kybunpark te reizen

Kybunpark ligt in een buiten de stad retail park tussen de steden St. Gallen en Gossau. Het stadion ligt ongeveer 5,5 kilometer ten westen van het centrum en het treinstation van St. Gallen, en 4 kilometer ten oosten van het centrum en het treinstation van Gossau. Het stadion ligt naast de snelweg A1. Afslag 80 St Gallen / Winkeln en sla de ondergrondse parkeerplaats in. Openbaar vervoer is de beste manier om kybunpark te bereiken. De Thurbo sneltram verbindt het stadion met de treinstations St Gallen en Gossau. Als u lijn S1 of S5 neemt, stapt u uit bij halte SG Winkeln en loopt u naar het stadion. U kunt ook bus 151 nemen die rijdt tussen de centrale treinstations van Gossau en St. Gallen. De busrit duurt ongeveer 20 minuten, maar de bus stopt recht tegenover het stadion. Er zijn extra bussen voor en na een thuiswedstrijd. Adres: Zürcher Strasse 464, 9015 St. Gallen

Eten, drinken en slapen in de buurt van kybunpark

Kybunpark is gelegen in een out-of-town kantoor en retail park. Het stadion ligt bovenop het grote winkelcentrum Shopping Arena, dat ook een paar eet- en drinkgelegenheden heeft. Er zijn nog een paar fastfoodopties in de omgeving van het stadion, maar verder kun je het beste eten en drinken in het centrum van St. Gallen. Bent u op zoek naar een luxe hotel om in te verblijven tijdens een bezoek aan Kybunpark? Of wilt u in het centrum verblijven, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervoer? Hotel Santispark ligt op slechts een paar minuten lopen van het park, maar als u er liever niet op uit trekt, kunt u ook zonder problemen in het centrale gedeelte van St. Gallen verblijven. Klik hier voor een overzicht van hotels in St. Gallen, zodat u uw beslissing gemakkelijker kunt maken!

St. Gallen Kaartjes

Tickets voor St. Gallen-wedstrijden kunnen online (of via Starticket) worden gekocht, in elk filiaal van de St. Galler Kantonalbank, bij het infopunt van winkelcentrum Shopping Arena (onder kybunpark), bij het Tagblatt Medien Center aan de Oberer Graben 8 in het centrum van St Gallen, of via een van de Starticket-verkooppunten. Tickets kunnen ook worden gekocht aan de poort van het stadion op de dag van de wedstrijd. Tickets voor de wedstrijd variëren in prijs, van CHF 20,00 voor een algemene toegangsstoel achterin het doel tot CHF 80,00 voor de betere zitplaatsen op de hoofdtribune. Een kaartje voor staanplaats kost CHF 20,00. Tickets zijn CHF 5,00 duurder als ze op de dag zelf worden gekocht.

Relevante internetlinks

De officiële website van FC St. Gallen en de website voor toeristische informatie Thurbo.ch kaarten en dienstregelingen van het Thurbo-lightrailnetwerk bieden. De Sbb ov-reisplanner kan reizigers helpen bij het plannen van hun vervoersmogelijkheden.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Afgarena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Afgarena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Afgarena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Afgarena

kybunpark: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Kybunpark, voorheen bekend als AFG Arena, organiseerde zijn eerste wedstrijd op 30 mei 2008 toen de nationale teams van Zwitserland en Liechtenstein een vriendschappelijke wedstrijd speelden.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op