Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

AfreecaTV Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Afgezien van tv-uitzendingen, biedt Afreeca TV ook live videogames, blogs over het persoonlijke leven, monitoring van taxichauffeurs en artiestenoptredens. Daarnaast kun je professionele omroepen en actrices op het netwerk vinden. Als gebruiker kunt u bekijken, uitzenden, live chatten en vragen stellen op forums om in contact te komen met de community.

Afreecatv

afreecatv

live voetbal app

storing ziggo groningen

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

afreecatv.com

Veel jonge makers hebben succes gevonden op internet door te streamen op platforms zoals YouTube, Twitch en Facebook. Hoewel sommige mensen die het niet weten het bizar vinden, is het goed om uren te kijken naar anderen die taken uitvoeren zoals spelletjes spelen, dansen of praten over technologie.
Een populair platform onder tieners en jongvolwassenen in Zuid-Korea is Afreeca TV. Deze app is een fenomeen geworden en het dagelijks leven in Zuid-Korea draait erom.
In shows zoals "Meok Bang?", trekt een jongen genaamd Kim een enorme hoeveelheid publiek. Er zijn genoeg makers die activiteiten doen zoals eten en zingen terwijl ze live streamen. Er zijn meer dan 5000 liveshows die op elk moment worden uitgezonden en onder die streams kunnen sommige makers miljoenen verdienen in een maand.

Wat is Afreeca TV?

Afreeca TV, een peer-to-peer streamingplatform, stelt gebruikers in staat om zichzelf uit te zenden en te communiceren met het publiek op de app. Afreeca TV, dat in 2006 werd gelanceerd, is de afgelopen jaren door Forbes uitgeroepen tot het 4e beste bedrijf in de categorie 200 Best Under a Billion in Azië.

Geschiedenis

Afreeca TV begon als een bètaservice op 11 mei 2005. Het werd later omgedoopt tot Afreeca in 2006 en het netwerk zond aanvankelijk tv-kanalen uit. Enkele van de belangrijkste componenten op het netwerk waren kijken, uitzenden, live chatten, forums en kanaalvermelding.
Onafhankelijke omroepen werden ooit Broadcasting Jockeys genoemd. Acht jaar na de lancering van de Afreeca TV-app arriveerde het in 2013 eindelijk in de Android Play Store.
De omroepjockeys leverden live-uitzendingen en het platform stelde gebruikers in staat om hun favoriete makers toe te voegen aan hun persoonlijke afspeellijst. Weinig van de toonaangevende zenders in de huidige periode trekken meer dan 10.000 kijkers tegelijk. Betaalde services zoals kanaalrelais en snelle weergaven stellen onafhankelijke makers in staat om inkomsten te genereren.

Hoe werkt Afreeca TV?

Afreeca TV is een omroepnetwerk dat eigendom is van een conglomeraat. Het is vergelijkbaar met de Like-app die vrij populair is in Zuidoost-Azië. Afreeca TV heeft, in tegenstelling tot tv, professionele inhoud en een zelfuitzendmodel met een chatvenster. Volgens onderzoek op basis van de groei van het netwerk en het veranderende patroon van publieksgedrag op het omroepplatform, vonden we zes redenen die bijdragen aan het succesvol functioneren ervan.
2. In staat zijn om direct invloed uit te oefenen op wat er on-air wordt gezegd. Interactie met de omroepen en andere kijkers om een meer interactieve ervaring te creëren.
2. Afreeca TV is een bron van gezelschap geworden, waar je merkt dat je deel gaat uitmaken van een virtuele gemeenschap die vrijwel een actief onderdeel van je leven wordt.
De unieke cultuur van het platform heeft veel mensen geholpen om beroemd te worden. Bijna iedereen met elk type inhoud kan een succesvolle carrière maken op dit platform als ze populair zijn bij de kijkers.
Gebruikers kunnen anoniem virtuele geschenken geven en ontvangen, of âstars,â via een nieuwe app-functie. De geschenken zijn vergelijkbaar met hoe goud werkt op Reddit, waar gebruikers ze kunnen inwisselen voor andere items of diensten.
Het netwerk biedt een breed scala aan inhoud die voldoet aan de behoeften van elke individuele gebruiker. De kwaliteit van deze inhoud en de structuur zorgen ervoor dat er geen redundantie op het netwerk is.
De chat- en community-interactie is geweldig dankzij het live cast-managementsysteem.
Omdat we de redenen hebben gezien waarom Afreeca TV een succesvolle app is, zullen we begrijpen wat dit platform zo geweldig maakt.

Waarom zou je streamen op Afreeca TV?

Afgezien van de algemene functies, zijn er veel redenen waarom u verliefd kunt worden op dit platform.

Speler- of radiomodus

Afreeca TV is beschikbaar via de radiomodus en de speciale speler. Dit betekent dat als er een gebrek aan internetsnelheid is, u nog steeds soepel toegang hebt tot Afreeca TV via de radiomodus.

Streaming van hoge kwaliteit

U kunt eenvoudig streamen met elk apparaat en geweldige video's en foto's maken op zowel uw camera aan de voor- als achterkant. Met veel verschillende instellingen kunt u de juiste kiezen voor uw situatie. U kunt streamen via het datanetwerk of wi-fi van uw telefoon of verschillende kwaliteitsniveaus kiezen om de beste resultaten te krijgen.

Handig chatten

Ik hou van chatten met mijn kijkers op Afreeca TV! Het is zo'n geweldige ervaring om foto's en stickers te kunnen delen, en de service gaat eigenlijk in de standby-modus wanneer er verbindingsproblemen zijn, zodat u verder kunt gaan waar u was gebleven.

Geweldige interface

De interface van Afreeca TV is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Op het eerste gezicht ziet het er zeer minimaal maar effectief uit. Het heeft geen onnodige elementen die uw browse-ervaring vertragen. Je zult snel wennen aan de menu's en je zult duizenden inhoudsmaterialen vinden om je de hele dag bezig te houden.

Overzichtelijke menu's

Ik weet dat je je moet afvragen waarom ik dit heb opgenomen. Maar geloof me, er zijn veel platforms die nog steeds het gevoel hebben dat ze prototypes draaien. Wat betreft Afreeca TV, het ziet eruit als een afgewerkt product waar u gemakkelijk kunt zoeken naar evenementen en voorkeursinhoud. Niet alleen dat, je kunt zelfs video's en livestreams organiseren. Afreeca TV heeft net als andere sociale medianetwerken de kracht om uw dromen waar te maken.

Ontwerpen

Wanneer je op Afreeca TV stapt, zul je merken dat het een duidelijk Twitchy-sfeer heeft. Het blauw-witte thema is consistent op de hele website en het ziet er geweldig uit. Afgezien daarvan vind ik de plaatsing van menu's en categorieën zeer uniek.

Rubriek

De headersectie van Afreeca TV heeft een zoekbalk vlak voor De optie Live gaan en VR Player. Als je live gaat, kun je jezelf uitzenden en met VR Player heb je toegang tot video's met VR-functie ingeschakeld door de uploader. Aan de rechterkant hebt u het Helpcentrum samen met de optie Inloggen en Aanmelden voor nieuwe gebruikers. Wat betreft de vier blauwe vakken aan de linkerkant, heb je subcategorieën zoals Video's, Radio, eSports, Games, Items, Star Balloons, Notice en Ask 1:1.

Horizontale categorieën

Er is een categoriesectie aan de linkerkant met opties Live, VOD en Favorieten. Elk van deze categorieën heeft een eigen pagina met bepaalde subcategorieën. Als u bijvoorbeeld op VOD klikt, komen er maar liefst tien opties - Populair, Favoriete gebruikersclip, Favoriete VOD, Meest recent, Meest geliefd, Hete problemen, Speciaal, Nieuwe streamer, Animaties en eSports.

Hero Sectie

Er zijn 15 verschillende streams op één pagina op het bureaublad, elk onderverdeeld in verschillende koppen zoals Live Now, Social Hot Clips, StarCraft Hot Clips, Featured Streamers en Global Streamers.

Tevreden

Er is veel inhoud op Afreeca TV. Je kunt op elk moment meer dan 5000 video's streamen vanaf elk apparaat. Je vindt er televisieprogrammaclips, livevideo's en VOD's van onafhankelijke makers.

Succesverhalen

Afreeca TV is een geweldig platform voor het vinden van unieke inhoud. Ik gebruik het al drie jaar en ik stream elke dag op het netwerk. Onlangs keek ik naar een aflevering van de show van mijn 14-jarige neef, waarin hij twee miljoen won ($ 1.800). Hij is Patoo op het netwerk en zijn succesverhaal duidt op het bolwerk van Afreeca TV op de Zuid-Koreaanse markt.

Cruciale cijfers

Afreeca TV heeft ongeveer 8 miljoen unieke bezoekers per maand. Daarvan is ongeveer 40% van hen tieners of jongvolwassenen. Veel tieners hebben onderzoekers verteld dat de kans om te communiceren met de omroepen is wat streaming op Afreeca TV uniek maakt.

Bruikbaarheid

De Afreeca TV-app heeft een schone interface die me veel doet denken aan Facebook met vergelijkbare opties aan de boven- en onderkant van je scherm. Het werkte goed op mijn iPhone X en mijn Google Pixel 2. Ik heb een paar live video's en VOD's bekeken.

Suggesties die ik heb voor Afreeca TV

Afreeca TV lijkt me een dominante Zuid-Koreaanse app. De meeste streams op het netwerk zijn van Koreaanse makers en eerlijk gezegd, als buitenstaander, is het moeilijk voor je om je te verhouden, tenzij je meer wilt weten over de cultuur.

Conclusie

Een gratis app die populair is voor amateurcontent en onbewerkt beeldmateriaal, Afreeca TV is een verfrissend alternatief voor professioneel gemaakte video's op andere sociale mediaplatforms. Naar mijn mening vult het de leemte op die YouTube oorspronkelijk beweerde te vullen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Afreecatv

afreecatv

live voetbal app

storing ziggo groningen

AfreecaTV Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Afgezien van tv-uitzendingen, biedt Afreeca TV ook live videogames, blogs over het persoonlijke leven, monitoring van taxichauffeurs en artiestenoptredens. Daarnaast kun je professionele omroepen en actrices op het netwerk vinden. Als gebruiker kunt u bekijken, uitzenden, live chatten en vragen stellen op forums om in contact te komen met de community.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op