Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Ajinomoto Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion is vernoemd naar het Japanse voedingsbedrijf Ajinomoto. Ajinomoto Stadium werd gebouwd in 2000 op de plaats van een voormalige Amerikaanse militaire basis, en het officieel geopend op 10 maart 2001. Het stadion is vernoemd naar het Japanse voedingsbedrijf Ajinomoto.

Ajinomotostadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion biedt plaats aan 45.000 mensen en biedt plaats aan een scala aan sportevenementen. Ondanks het voldoen aan de FIFA-vereisten, werd ajinomoto stadion niet geselecteerd als een stadion voor het WK 2002. Tot 2003 heette het stadion Tokyo Stadium. Vanwege een sponsordeal werd het echter omgedoopt tot Ajinomoto Stadium.

Manieren om naar Ajinomoto Stadium te reizen

Het Ajinomoto-stadion ligt in de buurt van het Chofu-gebied in het westen van Tokio. Het is iets minder dan 25 kilometer van het centrum van Tokio. Het stadion is het beste te bereiken met de trein. Het ligt op vijf minuten lopen van het Tobitakyu-station, dat aan de Kei? lijn. Er is een alternatief voor het stadion, Tama Station. Het is 20 minuten lopen van het stadion, maar op wedstrijddagen zijn er shuttles die je erheen brengen. Tama Station ligt op de korte lokale Seibu Tamagawa-lijn, die kan worden overgebracht vanaf musashi-sakai station. Musashi-Sakai Station is verbonden met het centrum van Tokio via de Ch?? Lijn. Adres: 376-3 Nishi-cho, Chofu City, Tokyo 182-0032

FC Tokyo Tickets

Tickets voor wedstrijden van FC Tokyo kunnen online worden gekocht, persoonlijk bij gemakswinkels of via een van de andere online ticketingpartners. Tickets zijn over het algemeen ook verkrijgbaar aan de poort van het stadion op de dag van de wedstrijd. Tickets voor wedstrijden van FC Tokyo variëren in prijs van Y$ 2.300 voor een stoel achter het doel tot Y$ 5.200 voor een stoel op de hoofdtribune. Tickets zijn Y $ 300 of Y $ 400 duurder als ze op de dag zelf worden gekocht.

Tokyo Verde Tickets

Je kunt tickets kopen voor Tokyo Verdy-wedstrijden online of via gemakswinkels die FC Tokyo en het internet en telefonische boekingsopties bieden die deze winkels bieden. Dus, als je zeker wilt zijn van het krijgen van een ticket, koop het dan van tevoren. Er zijn een reeks ticketprijzen, van Y $ 2.100 voor een algemene toegangsstoel achter het doel tot Y $ 4.500 voor een stoel op de hoofdtribune. Tickets zijn Y $ 500 duurder op de dag van aankoop. FC Tokyo en Tokyo Verdy spelen soms een thuiswedstrijd in het National Stadium in plaats van Ajinomoto Stadium.

Ajinomoto Stadion tours

Ajinomoto Stadium biedt begeleide stadionrondleidingen die iets minder dan een uur duren. U kunt reserveren door op de knop 'Nu reserveren' op de website te klikken. De tours lopen op geselecteerde data die worden aangekondigd op de website van het Ajinomoto Stadium. U kunt reserveren door op de knop 'Nu reserveren' op de website te klikken. Het reserveringsformulier is te vinden op de website of door te bellen naar +81 (0) 42 440 0813.

Relevante internetlinks

Dit is de officiële website van FC Tokyo, de officiële website van Verdy en de website voor Ajinomoto Stadium. Railway is een privélijn die niet wordt gedekt door JRpass of metro, dus je moet een kaartje kopen. Je moet ervoor zorgen dat de trein op wedstrijddagen stopt bij het stadion, anders moet je gemakkelijk overstappen. Japanse treinen zijn zeer efficiënt, dus dit probleem is geen probleem. Je moet een kaartje kopen voor het spoor als je naar een voetbalwedstrijd wilt. Je moet controleren of de trein op wedstrijddagen bij het stadion stopt, omdat dit meestal het geval is. Japanse treinen zijn erg efficiënt, dus dit zou geen probleem moeten zijn.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Ajinomotostadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Ajinomotostadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Ajinomotostadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Ajinomotostadium

Ajinomoto Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion is vernoemd naar het Japanse voedingsbedrijf Ajinomoto. Ajinomoto Stadium werd gebouwd in 2000 op de plaats van een voormalige Amerikaanse militaire basis, en het officieel geopend op 10 maart 2001. Het stadion is vernoemd naar het Japanse voedingsbedrijf Ajinomoto.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op