Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Ali Sami Yen: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Ik denk niet dat de zin waar is.

Alisamiyen

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Beschrijving

Ali Sami Yen is een voormalig stadion van Galatasaray SK. Het stadion stond vooral bekend om zijn vaak intimiderende sfeer.

Galatasaray had de locatie al in 1933 geselecteerd, maar de bouw werd stilgelegd vanwege de Tweede Wereldoorlog. In de vroege jaren 1940 werd slechts een kleine tribune gebouwd. De beperkte financiële mogelijkheden van die tijd verhinderden hervatting van de werken, en in plaats daarvan werd slechts een kleine tribune gebouwd tot de jaren 1960.De bouw van een stadion begon in 1959 en werd voltooid in 1964. Het stadion werd officieel geopend op 20 december van dat jaar met een wedstrijd tussen de Turkse en Bulgaarse nationale teams. Helaas eindigde de gelegenheid dramatisch toen paniek uitbrak op de overvolle tribunes, één persoon stierf en 80 anderen gewond raakten.In 1972 verliet Galatasaray het stadion vanwege veldproblemen en speelde zijn thuiswedstrijden op Be?ikta?? In plaats daarvan inönÃ1/4 Stadi. De Ali Sami Yen werd daarna verwaarloosd en het duurde tot 1980 voordat de club terugkeerde naar het stadion.Het recordaantal toeschouwers van het stadion werd gevestigd in 1987 tijdens een wedstrijd tussen Galatasaray en Eski?ehirspor. In totaal woonden 35.845 mensen de wedstrijd bij.Tot 1993 waren er ongeveer 35.000 mensen die in de Ali Sami Yen pasten. Dit werd echter teruggebracht tot slechts 22.000 toen het stadion werd omgebouwd tot een all-seater. In 1997 werden plannen gemaakt om de Ali Sami Yen af te breken en te vervangen door een nieuw stadion, maar door een gebrek aan financiering kwamen deze plannen er nooit.Een paar jaar later beschadigde een aardbeving de Hoofdtribune zwaar, die een paar jaar later werd herbouwd. Omdat een FIFA renovatie nodig had, daalde dit opnieuw tot ongeveer 22.800 zitplaatsen.Na jaren van pogingen om een nieuw stadion te bouwen in de plaats van Ali Sami Yen, werden uiteindelijk in 2007 plannen goedgekeurd voor de bouw van een nieuw stadion op een andere locatie. De bouw van dit stadion, de TÃ1/4rk Telekom Arena, eindigde in januari 2011, waarna Galatasaray de Ali Sami Yen verliet.De sloop van het Ali Sami Yen stadion begon in april 2011. Kort daarna kwamen er berichten naar buiten dat het stadion op instorten stond en dat volgens het bedrijf dat verantwoordelijk was voor de sloop, alleen een wonder had voorkomen dat het instortte en slachtoffers maakte. 

Jonathan Miller schreef:

Mijn eerste Turkse voetbalwedstrijd was de Ali Sami Yen in 1999. Een vriend van me was er een paar weken eerder geweest en vertelde me dat hij kaartjes had om Galatasaray te zien spelen in de Ali Sami Yen, maar hij kon ze niet gebruiken. Ik zou voor zaken in Istanbul zijn, dus ik nam ze uit zijn handen.De tegenstander die dag heeft de geheugenbank al lang verlaten, maar ik herinner me dat de Turkse fans erg behulpzaam waren voor deze niet-Turkse spreker en mijn ervaring zeer aangenaam maakten. Ik maak een jaarlijkse reis naar Istanbul om Galatasaray te zien spelen en hun fans hebben me nooit in de steek gelaten.Mijn eerste Turkse voetbalwedstrijd was de Ali Sami Yen in 1999. Een vriend van me was er een paar weken eerder geweest en vertelde me dat hij kaartjes had om Galatasaray te zien spelen in de Ali Sami Yen. Hij kon ze niet gebruiken, dus ik nam ze uit zijn handen. Ik zou voor zaken in Istanbul zijn, dus ik nam de kaartjes uit zijn handen.De tegenstander die dag heeft de geheugenbank al lang verlaten, maar ik herinner me dat de Turkse fans erg behulpzaam waren voor deze niet-Turkse spreker en ze maakten mijn ervaring zeer aangenaam. Ik maak een jaarlijkse reis naar Istanbul om Galatasaray te zien spelen en hun fans hebben me nooit in de steek gelaten.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Alisamiyen
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Alisamiyen
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Alisamiyen
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Alisamiyen

Ali Sami Yen: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Ik denk niet dat de zin waar is.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op