Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Allianz Riviera: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het werd gebouwd op de plaats van het voormalige Stade Antoine Houlier, dat op 17 december 2004 bij een brand werd getroffen. Het nieuwe stadion, bekend als de Allianz Riviera, is onlangs geopend en vervangt het Nice Eco Stadium. Het is gelegen op de site van het voormalige Stade Antoine Houlier, dat op 17 december 2004 afbrandde.

Allianz Riviera

allianz riviera

"allianz"

"leuke kleine hotels"

stadion nice

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het is gelegen in de gemeente Nice en heeft een capaciteit van 60.000 toeschouwers. Het nieuw gebouwde Allianz Riviera stadion in Nice heeft een capaciteit van 60.000 toeschouwers. Het werd onlangs voltooid en geopend voor het publiek. Ze verlangden al lang naar een nieuw stadion om de plaats in te nemen van hun oude en vervallen Stade du Ray, maar eerdere projecten werden in 2002 en 2006 geschrapt vanwege een gebrek aan financiering. Pas nadat Frankrijk het EK van 2016 had gewonnen, werd er eindelijk aanzienlijke vooruitgang geboekt met het project. Een definitief plan voor een stadion werd medio 2010 gepresenteerd en de bouw begon 1 jaar later, in augustus 2011. De geschatte kosten van het stadion, inclusief publiek en privaat gefinancierde componenten, bedroegen 245 miljoen euro. In 2012 kondigde Nice een naamgevingsrechtenovereenkomst aan met Allianz Insurance Company, wat resulteerde in de naam Allianz Riviera. De Allianz Riviera opende officieel op 22 september met een competitiewedstrijd tussen Nice en Valenciennes (4-0). Het EK 2016 vond plaats in het stadion over een periode van drie dagen. Op de eerste dag waren er drie groepswedstrijden en de ronde van 16 wedstrijden tussen IJsland en Engeland.

Manieren om naar Allianz Riviera te reizen

De Allianz Riviera ligt in de westelijke buitenwijken van de stad Nice. Het ligt op ongeveer 10 kilometer van het centrum van Nice en op ongeveer 5 kilometer van de internationale luchthaven van Nice. Het stadion ligt direct aan de snelweg A8, die ten noorden van de stad Nice langs de Franse Rivièra loopt. Je kunt het stadion bereiken door uit te stappen bij afrit 52, hoewel andere parkeerplaatsen gemakkelijker bereikbaar zijn via uitgang 51. Deze route neemt je mee door leuke dorpjes zoals Saint-Martin-d'Héres, vervolgens door de Gorge de la Sarde voordat je het kleine stadje Brianã§on bereikt. Vanaf daar gaat u verder op de Route des Grands Lacs tot u bij Les Rousses komt en neemt u vervolgens de Route de Beaulieu naar uw eindbestemming. Als u vanuit het centrum van Nice komt, is het gemakkelijker om de Route de Grenoble ten noorden van de Promenade des Anglais in de buurt van de internationale luchthaven van Nice te nemen. Deze route neemt je mee door leuke dorpjes zoals Saint-Martin-d'Héres voordat je door de Gorge de la Sarde gaat en aankomt in het kleine stadje Briançon. Vanaf daar gaat u verder op de Route des Grands Lacs totdat u bij Les Rousses komt, waar u de Route de Beaulieu opdraait. Als u een wedstrijd in het stadion bijwoont, kunt u deze bereiken met behulp van de speciale wedstrijddagbusdienst 95 die rijdt vanaf HÃ'pital St Roch in het centrum van Nice. De reis duurt ongeveer 50 minuten. Bovendien wordt de reguliere lijn 9/10 verlengd zodat deze het stadion bedient, maar de reis duurt ongeveer 75 minuten. Als alternatief kunt u een TER-trein nemen van het centraal station Nice-Ville naar het station Van St Augustin en vervolgens een pendelbus naar het stadion nemen. U kunt een forensentrein naar Digne nemen en uitstappen bij station Saint-Isodore, vanwaar het 10 minuten bergafwaarts lopen is naar de Allianz Riviera. Op evenementendagen rijden er extra treinen. De trein vertrekt vanaf het treinstation Chemins de Fer de Provence, op 10 minuten lopen ten noorden van station Nice-Ville. Adres: Boulevard des Jardiniers , 06206 Nice

Eten, drinken en slapen in de buurt van Allianz Riviera

Het Allianz Riviera ligt in de buurt van het treinstation van Nice Saint-Isidore. Er is niet veel in de buurt op het gebied van entertainment, maar als je iets te eten of te drinken nodig hebt, vind je een paar plaatsen rond het treinstation. Anders is eten en drinken beter gedaan in het centrum van Nice. Er zijn twee hotels in de buurt van de Allianz Riviera - zowel Servitel Nice Saint Isidore en Kyriad Nice. Beide hebben goede recensies en liggen beide op tien minuten lopen van het resort. Ze zijn waarschijnlijk populair bij gasten die met de auto komen. Anders zijn er verschillende opties in de buurt van de luchthaven Nice Cã'te d'Azur, die niet al te ver weg is en dicht bij het station van St Augustin vanwaar pendelbussen naar het stadion rijden. De meeste mensen zullen er echter voor kiezen om in het aangename stadscentrum van Nice te verblijven.

Leuke tickets

Tickets voor nice wedstrijden kunnen online worden gekocht, in de clubwinkel op Place Massã©na, of via Francebillet en Ticketmaster verkooppunten. Prijsklassen voor tickets zijn meestal afhankelijk van de tegenstander, maar voor de meeste wedstrijden kosten tickets tussen de € 10,00 en € 50,00.

Relevante internetlinks

De officiële websites van Ogcnice.com, Allianz-riviera.fr, Nicetourisme.com en Lignesdazur.com bieden allemaal nuttige informatie voor bezoekers van Nice. Ik bereikte het niveau van de Kilimand?aro en toen was er meestal geen stoep om op te lopen. De grond en de stad zijn erg mooi, vooral als de Westberg goed is. Mijn ticket werd online gekocht en thuis geprint. Ik bereikte het niveau van de Kilimand?aro en ontdekte dat er meestal geen trottoir was om op te lopen. De grond en de stad zijn erg mooi, vooral als de Westberg goed is. Ik kocht mijn ticket online en printte het thuis uit.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Allianz Riviera
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Allianz Riviera
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Allianz Riviera
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Allianz Riviera

allianz riviera

"allianz"

"leuke kleine hotels"

stadion nice

Allianz Riviera: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het werd gebouwd op de plaats van het voormalige Stade Antoine Houlier, dat op 17 december 2004 bij een brand werd getroffen. Het nieuwe stadion, bekend als de Allianz Riviera, is onlangs geopend en vervangt het Nice Eco Stadium. Het is gelegen op de site van het voormalige Stade Antoine Houlier, dat op 17 december 2004 afbrandde.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op