Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Anfield: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Ik weet niet hoe ik moet koken. Ik kan helemaal niet koken.

Anfield

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Stadium of Light werd gebouwd in 1884, maar het werd oorspronkelijk gehuurd door Everton FC. In de eerste wedstrijd op het veld, op 28 september 1884, versloeg Everton Earlstown met 5-0. In 1891 verliet Everton Anfield na een geschil over de huur. Het jaar daarop kwam Liverpool in actie en hun eerste wedstrijd was een 7-1 overwinning op Rotherham. Anfield onderging verschillende ontwikkelingen in de late jaren 1800, waaronder in 1895 de bouw van een nieuwe hoofdtribune ontworpen door Archibal Leitch en een decennium later de bouw van de beroemde Spion Kop. De volgende twee decennia bleef de grond grotendeels ongewijzigd totdat de Kop in 1928 werd uitgebreid. Eenmaal voltooid, kon het ongeveer 30.000 fans bevatten. De grootste opkomst van Anfield werd geregistreerd in 1978, toen 84.937 mensen een wedstrijd tussen Liverpool en Manchester United bijwoonden. Het WK van 1966 ging niet door op Anfield. In plaats daarvan werden de wedstrijden gespeeld op Goodison Park, dat vlakbij ligt. In de jaren 1980 begon het werk om het stadion om te bouwen tot een all-seater. De Shankly Gates, die in 1982 werden gebouwd, waren de laatste belangrijke veranderingen aan het stadion. In de jaren 1990 werd eerst de herbouw van de tweeledige Centenary Stand voltooid en vervolgens in 1998 werd een tweede niveau gebouwd op de Anfield Road Stand. Anfield was een van de speellocaties van het Euro 1996-toernooi. Het was gastheer van drie groepswedstrijden en de kwartfinale tussen Frankrijk en Nederland (0-0). Liverpool overwoog eind jaren 2000 om weg te gaan van Anfield, maar de plannen werden vertraagd door onvoldoende financiering. In 2012 schrapten de nieuwe eigenaren van de club de plannen en kozen ervoor om op Anfield te blijven. In plaats van Anfield te herontwikkelen en uit te breiden, koos de eigenaar ervoor om de capaciteit van de hoofdtribune te reconstrueren en te vergroten. De eerste fase omvatte de herbouw van de hoofdtribune, waardoor de capaciteit met 8.500 zitplaatsen werd verhoogd tot een totaal van 54.047. De werkzaamheden zijn gestart in januari 2015 en zijn vlak voor de start van het seizoen 2016-17 afgerond. Als er voldoende vraag is, zijn er ook plannen om de Anfield Road Stand uit te breiden, wat zou resulteren in een uiteindelijke capaciteit van ongeveer 59.000 zitplaatsen. (foto's van het huidige Anfield hieronder)

Manieren om naar Anfield te reizen

De straat waaraan Anfield ligt heet Liverpool Road. Het ligt ongeveer 2 mijl ten noorden van het centrum van Liverpool en naast Stanley Park. Op slechts een halve mijl afstand vindt u Goodison Park, de thuisbasis van Everton. Als u met de auto komt vanaf de M57 noord, neemt u de afslag bij knooppunt 4 en neemt u de A580 richting Liverpool. Volg de A580 voor bijna 4 mijl, en na walton Hall Park aan uw rechterhand te zijn gepasseerd, slaat u linksaf naar Queens Drive (A5058). Sla na een halve mijl rechtsaf bij de verkeerslichten naar Utting Avenue. Ga door totdat je de grond aan je rechterhand ziet. Als u vanuit het zuiden of oosten komt, nadert u het stadion op de M62 en volgt u Queens Drive. Blijf ongeveer 3 mijl op Queens Drive en sla linksaf bij verkeerslichten op Utting Avenue. Ga verder totdat u het stadion aan uw rechterhand ziet. Als u het openbaar vervoer gebruikt, neemt u dan bus 17 vanaf het busstation Queens Square, dat bijna tegenover het treinstation Liverpool Lime Street ligt? Als alternatief, neem je bus 26 of 27 vanaf Paradise Street, ook in het centrum? Of neem je bus 917 vanaf St John's Lane? Alle bussen vertrekken direct aan de grond. Adres: Anfield Road, Liverpool, L4 0TH

Eten, drinken en slapen in de buurt van Anfield

Anfield ligt in de wijk Anfield van Liverpool. Vroeger was het vervallen, maar het is de laatste jaren enigszins geregenereerd. Er is weinig te zien en te doen rond het stadion, hoewel er een paar pubs zijn om voor de wedstrijd te drinken. Verwacht echter dat ze druk worden. Er zijn veel plekken om te eten en te drinken in het centrum van Liverpool. Het grootste deel van het nachtleven bevindt zich ten zuiden en westen van Liverpool Lime Street station, rond het Albert Dock. . Als u op zoek bent naar een verblijf in de buurt van de voetbalactie, zijn er een paar hotels in de buurt van Anfield. Soccer Suite, The Cabbage Hall Hotel en Hotelanfield hebben allemaal goede recensies ontvangen, terwijl er nog een paar opties zijn in pubs of privéwoningen. Klik hier voor een overzicht van alle hotels in de buurt van Anfield. Als u van plan bent om een tijdje in Liverpool te blijven, is het misschien handiger om een hotel dicht bij het stadscentrum te kiezen, waar veel opties zijn.

Liverpool Tickets

Tickets voor wedstrijden van Liverpool kunnen alleen online worden gekocht. Liverpool verkoopt regelmatig al zijn Premier League-wedstrijden uit. In feite kunnen tickets voor wedstrijden met een lager profiel af en toe beschikbaar zijn in de algemene verkoop, maar het is het beste om ze te kopen zodra ze ongeveer zes weken voor de wedstrijd doen. Als u een officieel lid bent van Liverpool Football Club, krijgt u voorrang bij toegang tot tickets. Vanaf nu beginnen de lidmaatschapsprijzen bij £ 26,99, maar er zijn ook duurdere gastvrijheidspakketten die meestal gemakkelijker te vinden zijn. Tickets voor de wedstrijd variëren in prijs van £ 37,00 voor een stoel in een van de hoeken van The Kop tot £ 59,00 voor een stoel op een lager niveau op de hoofdtribune. Een plattegrond vind je hier.

Anfield stadion tours

Liverpool biedt rondleidingen door het stadion met toegang tot het Liverpool FC-museum. De tour duurt ongeveer 60 minuten en is goedkoper dan de Legends tours. Tijdens de herontwikkelingswerken aan de Hoofdtribune zijn de rondleidingen momenteel beperkt tot de Honderdjarige Tribune en zijn de eigenlijke kleedkamers, spelers niet inbegrepen? tunnel, en dug-out. Het schema van vandaag voor rondleidingen is online beschikbaar. Er zijn tours die vandaag tussen 10:00 en 15:00 uur lopen. U kunt online boeken. Walk-ups zijn toegestaan, maar ze kunnen afhankelijk zijn van beschikbaarheid en het is altijd een goed idee om de tour van tevoren te boeken. De tour kost £ 17,00.

Relevante internetlinks

De officiële website van Liverpool FC, Liverpool.com, biedt toeristische informatie, waaronder lijsten met populaire attracties in Liverpool. Reisinformatie over het openbaar vervoer is te vinden op Merseytravel.gov.uk. Paul Crookall schreef: 5 april 2020 om 07:27 Er zijn tientallen uitstekende restaurants en bars ten noorden van Lime Street Station en St George's Plateau, waaronder, op Hope Street, het prachtige Victoriaanse openbare huis The Philharmonic Hotel (Liverpool is gezegend met negentiende-eeuwse pubs die in hun oorspronkelijke pracht hebben overleefd) en de prijswinnende Pen Factory, gerund door de doyen van liverpool's restauranthouders, Paddy Byrne. Er zijn tientallen uitstekende restaurants en bars ten noorden van Lime Street Station en St George's Plateau, waaronder, op Hope Street, het prachtige Victoriaanse openbare huis The Philharmonic Hotel (Liverpool is gezegend met negentiende-eeuwse pubs die in hun oorspronkelijke pracht hebben overleefd) en de prijswinnende Pen Factory, gerund door de doyen van Liverpool's restauranthouders, Paddy Byrne. De bewoners van de rijtjeshuizen in de buurt van het stadion zijn lieve mensen, die 25 of meer keer per jaar enorme invasies van voetbalfans verdragen en een ongelooflijk rijke en dominante buurman. Ik denk dat het stadion zelf heel goed is - het is luidruchtig en veilig. De recente transformatie van het stadion en de directe omgeving is opmerkelijk. Geleidelijk aan worden de Victoriaanse rijtjeshuizen die eerder in het gebied stonden en opnieuw werden ingericht of vervangen door Elizabethaanse rijtjeshuizen gewaardeerd door fans, die al sinds het midden van de jaren zestig wedstrijden bijwonen. Bewoners hebben 25 of meer keer per jaar enorme invasies van voetbalfans verdragen en een ongelooflijk rijke en dominante buurman. Het stadion zelf is erg goed, luidruchtig en veilig. De huizen in Liverpool zijn een puinhoop omdat de stad de eigendommen een paar jaar geleden heeft opgekocht om iets te bouwen dat nooit is gebeurd. Het gebied is door de rijkste bewoner aan in verval geraakt. Ik ga al sinds 1969 naar Anfield. Het huidige probleem met de huizen is dat Liverpool de eigendommen enkele jaren geleden heeft opgekocht om ontwikkeling te accommoderen die nooit heeft plaatsgevonden. Als gevolg hiervan werd het gebied door de rijkste bewoner aan het rotten achtergelaten. Ik ga al sinds 1969 naar Anfield. Het lijkt meer op een oorlogsgebied dan op een plek waar mensen wonen. De door en door fatsoenlijke en hardwerkende mensen zijn hier meestal. Het is geweldig om bij hen in de buurt te zijn en ik hoop dat de regeneratie snel wordt voltooid, zodat hun trots kan worden hersteld. Vergeet niet dat je een gast bent wanneer je andermans buurten betreedt, en stel je voor hoe deze mensen je straat / landgoed / etc. gebruiken als een route naar de grond. Zonder twijfel is L4 de vriendelijkste en beste plek om voetbal te kijken!!! Vergeet niet dat je een gast bent wanneer je de buurten van andere mensen binnengaat. Stel je voor hoe deze mensen je straat/landgoed/etc. zouden gebruiken als route naar de grond. Zonder twijfel is L4 de vriendelijkste en beste plek om voetbal te kijken!!! Wayne Hardy schreef: Mijn vrouw gaf me een tourticket voor mij en de familie, ik was sinds de Hillsborough-ramp niet meer op een terrein geweest. Iedereen op Anfield zorgde ervoor dat ik me zo welkom en op mijn gemak voelde. Ze behandelen iedereen als familie, het is de vriendelijkste plek in Groot-Brittannië, en het maakt niet uit wie je steunt - je zult altijd welkom zijn in het huis van het voetbal. Veel dank aan iedereen op de club! Mijn vrouw gaf me een tourticket voor mij en de familie. Ik was sinds de Hillsborough-ramp niet meer op een terrein geweest, dus iedereen op Anfield zorgde ervoor dat ik me zo welkom en op mijn gemak voelde. Ze behandelen iedereen als familie, wat de meest vriendelijke plek in Groot-Brittannië is. Het maakt niet uit wie je steunt, je wordt altijd welkom geheten in het huis van het voetbal. Veel dank aan iedereen bij de club Maar ik vind het niet zo leuk van je om dat te zeggen. Je zult het moeilijk vinden om een plek te vinden om te wonen zodra de hergeneratie plaatsvindt. Het zal erg populair zijn en er zijn veel leuke mensen die hier ook wonen. Op een dag zul je geen plek kunnen vinden om hier te wonen als het eenmaal opnieuw is gegenereerd. Het zal zo populair zijn en er zijn veel lieve mensen die hier wonen. Ondanks dat het zich op een modern voetbalveld bevindt, leeft de magie van het oude voetbal nog steeds in de Kop-tribune. Het is een indrukwekkende tribune, gezien hoe modern stadions zijn, en ik denk dat ze er goed aan hebben gedaan om het zo origineel mogelijk te houden. De tribune waar de spelers uitkomen was indrukwekkender, met die Liverpool-grootheid uit de jaren 1980 erover. De tribune op Anfield waar de spelers uit komen is zeker indrukwekkend - het doet denken aan de stadions uit de jaren 80. Ik weet zeker dat ze geweldig werk hebben geleverd om het zo origineel mogelijk te houden.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Anfield
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Anfield
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Anfield
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Anfield

Anfield: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Ik weet niet hoe ik moet koken. Ik kan helemaal niet koken.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op