Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadio Angelo Massimino: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het Stadio Angelo Massimino opende op 27 november 1937 met een competitiewedstrijd tussen Catania en Foggia.

Angelomassimino

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Stadio Angelo Massimino opende op 27 november 1937 met een competitiewedstrijd tussen Catania en Foggia. Het stadion bestond oorspronkelijk uit twee tribunes aan weerszijden en een curva Nord met één niveau. Het had een capaciteit van ongeveer 20.000 mensen. Weinig veranderingen werden aangebracht in de volgende decennia en in de jaren 1960 overwoog Catania een compleet nieuw stadion te bouwen. Hun grootste klacht waren de slechte zichtlijnen van het stadion vanwege de atletiekbaan, maar het nieuwe stadion kwam er nooit. Het Stadio Cibali onderging zijn eerste renovaties in 1982, toen de Curva Sud werd gebouwd en de afdekking aan de hoofdtribune werd toegevoegd. De Curva Nord werd in 1987 gerenoveerd en uitgebreid. Hierdoor steeg de capaciteit tot ongeveer 35.000 mensen. Het Stadio Cibali werd gerenoveerd in het midden van de jaren 1990 ter voorbereiding op de Universiade van 1997 die zou worden gehost door de provincie Sicilië. Het stadion werd in 2002 omgedoopt tot Stadio Angelo Massimino ter ere van een voormalig clubpresident. Onlangs is de capaciteit aanzienlijk verminderd als gevolg van veiligheidsmaatregelen. Onlangs heeft Catania de wens uitgesproken om een nieuw stadion te bouwen, maar momenteel zijn er geen concrete plannen.

Manieren om naar Stadio Angelo Massimino te reizen

Het Stadio Angelo Massimino ligt ten noordwesten van het historische stadscentrum van Catania, op ongeveer 2 kilometer van het Piazza Duomo, maar op minder dan 1,5 kilometer van het meer noordelijke Piazza Stesicoro. Lopen naar het stadion duurt waarschijnlijk minder dan 30 minuten. Het stadion ligt in een dichtbevolkte stadswijk en kan moeilijk te vinden zijn met de auto. Als u het openbaar vervoer gebruikt, neemt u bus 4-7 vanaf het centraal station. Stap uit bij Piazza Spedini. De bus kan ook worden ingestapt op Piazza Stesicoro. Bus rijdt slechts één keer per uur. Lijn 431N is een alternatieve route die regelmatiger gaat (minstens elk half uur). Stap uit op de hoek van de Via Cifali en de Via Beccario. Vanaf daar is het een paar minuten lopen naar de bushalte. De bus rijdt ook door het historische centrum (Via Vitt. Emanuele). Adres: Piazza Spedini, 95125 Catania

Eet, drink en slaap in de buurt van Stadio Angelo Massimino

Het Stadio Angelo Massimino ligt in een stedelijk gebied, wat betekent dat er een aantal typisch Italiaanse lokale bars en restaurants in de buurt zijn. Over het algemeen is het echter geen bijzonder aantrekkelijk gebied en is er niet veel reden om veel voor de wedstrijd naar het stadion te gaan. Als u op zoek bent naar een budgetvriendelijke accommodatie, dan is het Casa Tina Maugeri een uitstekende keuze. Alle andere nabijgelegen hotels zijn ook heel goed, maar kunnen een beetje duurder zijn. Enkele hotels in de buurt van Stadio Angelo Massimino en in Catania staan hieronder vermeld. Voor andere opties, verken de websites die hier zijn gekoppeld of zoek naar hotels in andere steden.

Catania Kaartjes

Tickets voor Catania wedstrijden zijn te koop bij verschillende verkooppunten in de stad. La Tabaccheria Caraffa ligt aan de Via Giovanni Lavaggi 50 dicht bij het stadion. Smoke, dat zich bevindt aan de Via V. Giuffrida 83, ligt dichter bij het centrum, hoewel er geen verkooppunt in het centrum is. Tickets zijn verkrijgbaar aan de poort op de dag van de wedstrijd. Catania verkoopt af en toe spraakmakende wedstrijden uit. Tickets beginnen bij $ 12 voor een stoel in een van de bochten en gaan tot $ 25 voor een stoel op de hoofdtribune.

Nuttige internetlinks

De officiële website van Catania Calcio, evenals hun toeristische website voor de provincie Catania, bieden informatie over het openbaar vervoer in de stad. Foto credits: Giovanni Ct wiki

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Angelomassimino
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Angelomassimino
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Angelomassimino
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Angelomassimino

Stadio Angelo Massimino: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het Stadio Angelo Massimino opende op 27 november 1937 met een competitiewedstrijd tussen Catania en Foggia.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op