Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Reale Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion werd geopend in 1966 en heeft een capaciteit van 49.249 personen. De Real Arena is beter bekend als Estadio Anoeta en verving sociedad's oude Estadio de Atotxa. Het stadion heeft een capaciteit van 49.249 personen en werd geopend in 1966.

Anoeta

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het was ook uitgerust met een dak om de toeschouwers droog te houden in de regen, en een aantal bars en restaurants zodat fans hun tijd tussen wedstrijden konden doorbrengen. De nieuwe Real Arena, beter bekend als Estadio Anoeta, verving het oude Estadio de Atotxa van Real Sociedad, dat te klein was geworden en de mogelijkheden voor uitbreiding miste. In schril contrast met hun gezellige oude terrein, was het nieuwe stadion komvormig, ruim en had het een atletiekbaan rond het veld. Het was ook uitgerust met een dak om de toeschouwers droog te houden in de regen, en een aantal bars en restaurants zodat fans hun tijd tussen wedstrijden konden doorbrengen. Het stadion Estadio Anoeta werd geopend op 29 juli 1993 met de Europese kampioenschappen jeugdatletiek. De eerste wedstrijd in het stadion werd een paar weken later gespeeld toen Sociedad Real Madrid ontving voor een vriendschappelijke wedstrijd. In het stadion kan het tot 32.000 toeschouwers herbergen. Real Sociedad is echter nooit echt gelukkig geweest in Estadio Anoeta vanwege de grote afstand tussen toeschouwers en het veld en het daaruit voortvloeiende gebrek aan sfeer. In het midden van de jaren 2000 presenteerde de club daarom plannen om de atletiekbanen te verwijderen en het stadion te herontwikkelen, een project genaamd "Gipuzkoarena", maar dit kwam nooit van de grond. Real Sociedad heeft plannen gepresenteerd voor een herontwikkeling van Anoeta, waaronder het verwijderen van de atletiekbanen, de uitbreiding van de onderste laag dichter bij het veld, een noord- en zuidtribune, meer horecaruimtes en een vergroot dak, wat zou resulteren in een verhoogde capaciteit van 40.000 zitplaatsen. Deze plannen werden bevestigd om door te gaan in 2016 en de werken begonnen in maart 2017. De werken werden geleidelijk uitgevoerd en duurden bijna 2,5 jaar om te voltooien met de heropening van het nieuwe stadion in september 2019. Eerder dit jaar werd het stadion omgedoopt tot Reale Arena na een naamgevingsdeal met de verzekeraar Reale Seguros. (Anoeta voor de herontwikkeling in 2019)

Hoe kom je in de Reale Arena

Reale Arena ligt ten zuiden van de stad San Sebastião n, op ongeveer 2 kilometer van de baai van de stad, het strand La Concha en de oude stad. De afstand tot het centraal station van de stad is ongeveer hetzelfde. De wandeling naar het stadion kan in ongeveer een half uur vanaf al deze plaatsen worden gemaakt. De wandeling vanaf het treinstation waar de meeste lokale treinen aankomen (Euskotren) zal nog korter zijn. Het is ook mogelijk om vanaf het station de metro te nemen en uit te stappen bij het stadion. Bus 26 (naar Martutene) en 28 (naar Miramón) volgen beide een vergelijkbare route. stap uit bij de halte Anoeta. Bus 31 verbindt het stadion ook met andere plaatsen in het oosten en westen van de stad. Adres: Anoeta Pasealekua 1, 20014 San Sebastián (Donostia)

Eten, drinken en slapen in de buurt van Reale Arena

De Reale Arena ligt in een woonwijk die bestaat uit grote appartementencomplexen. Het is Spanje, dus er zijn altijd een paar lokale bars en restaurants als je iets te eten nodig hebt. San Sebastiãoña is echter een van de meest aangename steden van Spanje, dus de verstandige optie is om zoveel mogelijk tijd door te brengen in de oude stad en langs het strand van La Concha. Er zijn een paar hotels ten noorden van het stadion, waaronder Hotel Silken Armara Plaza en Hotel Astoria 7. Beide zijn luxer en dus niet goedkoop, maar ze liggen op slechts 10 minuten lopen van het stadion. Zijn er hotels in de buurt van de Reale Arena? Natuurlijk zijn er nog veel meer en ook goedkopere opties in het centrum van San Sebastian.

Echte Sociedad Tickets

De kaartverkoop voor wedstrijden van Real Sociedad gebeurt meestal in de week voor een wedstrijd. Tickets koop je online of aan de kassa's van de Reale Arena. Tickets zijn ook verkrijgbaar op de dag van de wedstrijd aan de poort. Real Sociedad verkoopt slechts zeer zelden een spraakmakende wedstrijd uit. Prijskaartjes voor wedstrijden variëren afhankelijk van de tegenstander, maar een kaartje voor een stoel achter het doel kost meestal tussen de 25 en 30 dollar, terwijl tickets voor de zijkanten tussen de 40 en 50 dollar kosten. Dit neemt voor spraakmakende games toe tot tussen de 30 en 70 dollar.

Foto's van Reale Arena

Hoi allemaal! Ik hoop dat jullie het allemaal goed doen. Ik wilde je laten weten dat ik een tijdje de stad uit ga, dus heb alsjeblieft geduld met mij.

Handige websites

De officiële website van Real Sociedad en de website van het vvv-kantoor van San Sebastiãoño n hebben beide officiële websites. De informatie over het openbaar vervoer in de omgeving van San Sebastião is beschikbaar op Dbus.es. Johnnie schreef: Het stadion is zoveel beter na de recente modernisering. De sfeer is geweldig. Je moet na de wedstrijd de oude stad bezoeken. Basken zijn zo gastvrij. Mijn favoriete pension is la koxka calle 31augusto. Het stadion is onlangs gerenoveerd en de sfeer is geweldig. Je moet na de wedstrijd de oude stad bezoeken om de Baskische geest te ervaren. Pensioenen in la koxka calle 31augusto zijn mijn favoriet. William Hogg schreef: Oktober 31, 2014 bij 11:41 am Vanuit Frankrijk kunt u de EuskoTren nemen vanaf het station net buiten het treinstation van Hendaye (een paar honderd meter van de grens). Zorg ervoor dat je een San Sebastian-trein krijgt en stap uit bij Anoeta. Vanuit Frankrijk neemt u de EuskoTren-trein vanaf het station net buiten het treinstation van Hendaye. Zorg ervoor dat je een San Sebastian-trein krijgt en stap uit bij Anoeta.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Anoeta
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Anoeta
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Anoeta
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Anoeta

Reale Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion werd geopend in 1966 en heeft een capaciteit van 49.249 personen. De Real Arena is beter bekend als Estadio Anoeta en verving sociedad's oude Estadio de Atotxa. Het stadion heeft een capaciteit van 49.249 personen en werd geopend in 1966.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op