Eredivisie
Zo 12:15
Pro League
Zo 13:30
Eredivisie
Zo 14:30
Eerste Divisie
Zo 14:30
Pro League
Zo 16:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Apple iTunes Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Sinds de oprichting in 2000 is iTunes een steunpilaar op de markt voor streamingdiensten. Het was een one-stop-shop voor gebruikers die films, muziek, muziekvideo's, tv-programma's en boeken wilden kopen, huren, streamen en downloaden. Met de release van macOS Catalina heeft Apple echter aangekondigd dat iTunes niet langer wordt ondersteund op hun nieuwste besturingssysteem. Dit betekent dat gebruikers een alternatief moeten vinden om hun streamingbehoeften te beheren.

Apple Itunes

itunes gratis

gratis itunes downloaden

itunes gratis downloaden

alternatief itunes

alternatief voor itunes

apple storing vandaag

apple tv storing

gratis itunes

is itunes gratis

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zondag, 24.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

apple.com/itunes

Er gaan echter geruchten dat Apple werkt aan een nieuw platform dat iTunes uit de schijnwerpers zal halen. Een populair platform waarvan wordt gezegd dat het zijn einde nadert, is Apple iTunes. Native marketing en de mogelijkheid om een enorme hoeveelheid gegevens te bevatten, maakten het een iconische speler in de wereld van technologie, maar met berichten die circuleren dat Apple een nieuw platform ontwikkelt, kan iTunes binnenkort in de vergetelheid raken.
Hoewel Apple Music de afgelopen jaren populairder is geworden, is iTunes nog steeds de beste muziektoepassing. Elke update brengt nieuwe functies en een opnieuw ontworpen interface die meer op iOS lijkt.
Er zijn tal van redenen waarom we van iTunes houden. Onze redenen variëren van de muziekspeler, iTunes Store, tv, films, synchronisatiefunctie, iTunes U, boeken of andere services. iTunes heeft altijd vol gezeten met tools voor mediaconsumptie die niet kunnen worden geëvenaard door een van zijn concurrenten.

Dood van iTunes - Apple scheidt zijn activa

Intern houden we veel van iTunes. Maar met macOS Catalina stopte Apple eindelijk met Mac-ondersteuning voor iTunes. Dit betekent dat de service hun huidige tempo niet bijhoudt, dus u moet zich afmelden als u deze nog steeds wilt gebruiken. In plaats daarvan kunt u Apple Podcasts, Apple Music, Apple TV en de Finder gebruiken om toegang te krijgen tot al uw inhoud. Alles wat je in iTunes bezat, wordt verdeeld over deze vier platforms.

Geschiedenis

In 2001 werd iTunes geïntroduceerd. Het werd opgevat als een muziekspeler, maar ontwikkelde zich al snel tot een uitgebreid multimedia-, hardwaresynchronisatie- en e-commerceplatform. De functies en het geavanceerde beheer waren zijn tijd ver vooruit, wat een van de redenen is waarom het onze harten stal. Met iTunes konden gebruikers afspeellijsten maken, media beheren, inhoud synchroniseren met Apple-apparaten zoals iPhone, iPad en iPod en Mac.
Apple zal naar verwachting zijn strategieën binnenkort veranderen om aan te sluiten bij zijn premium portfolio dat de beste gebruikerservaring blijft bieden. Het vertakt zijn diensten om ze te optimaliseren voor de gebruikerservaring.

Ontwerpen

Het ontwerp van de iTunes store is in de loop der jaren grotendeels ongewijzigd gebleven. Hoewel er verschillende interfaces zijn geweest, blijft in de kern alles hetzelfde.
De interface slaagt er altijd in om vertrouwd te blijven met zijn grijstint, maar het wordt op de een of andere manier steeds geüpgraded. U zou bijvoorbeeld niet langer de knop vinden die de Store- en Bibliotheekmodus heeft gewijzigd.
Wat het menu betreft, heb je een heleboel standaardopties zoals muziek, films en televisie. In het centrale gedeelte zijn er knoppen voor zaken als de bibliotheek, voor u, browsen en radio. En ten slotte zijn er ook enkele winkelgerelateerde knoppen.
De inhoudstypen zijn toegankelijk via knoppen op de pagina, in plaats van menu's. U kunt ook pijlen heen en weer op de pagina vinden, waarmee u heen en weer kunt navigeren.
Recente upgrades van de software hebben een aantal verbazingwekkende wijzigingen aangebracht. Zo kun je bijvoorbeeld in een adempauze overschakelen naar een minispeler. Andere opmerkelijke upgrades zijn onder meer het kunnen bekijken van de cd-hoes door gewoon met de muis over de albumhoes te bewegen en de knoppen Gebruikerspictogram en Verlanglijst in het hoofdvenster te verwijderen.

Tevreden

Ik denk niet dat iTunes echt meer 'out of the park' is. Het werkt, maar het zal de updates niet kunnen bijhouden. Het is echter nog steeds de gemakkelijkste manier om jezelf te vermaken. Van muziek tot films en tv-programma's, je kunt alles redelijk goed georganiseerd zien. Wilt u een film of tv-programma huren, kopen of downloaden? iTunes heeft je gedekt. De afgelopen 4-5 jaar is iTunes de thuisbasis geweest van Apple Music, waar je naar meer dan 50 miljoen nummers kunt luisteren zonder reclames. De offline functie in iTunes is verleden tijd.
Apple's iTunes Store is een populaire bestemming voor mensen die films, muziek, muziekvideo's, tv-programma's, boeken, podcasts enzovoort willen kopen, huren, streamen en downloaden. Het gemak van het vinden en consumeren van inhoud is wat iTunes onderscheidt van zijn concurrenten.

iCloud

Ik wed dat iCloud een van de coolste functies is die Apple biedt. iTunes is lange tijd geïntegreerd met iCloud, dus als je iets op je telefoon koopt, wordt het automatisch beschikbaar op je computer of mac. Nadat u het apparaat hebt geautoriseerd, hebt u toegang tot de inhoud waar u maar wilt.

iTunes-extra's

Apple's iTunes Extras is een naam die extra materiaal suggereert dat te vinden is in de iTunes Store. De extra's omvatten meestal video's achter de schermen, fotogalerijen met hoge resolutie, korte films en commentaar van regisseurs. Interessant genoeg speelt Apple TV ook een essentiële rol in de filmkijkervaring vanwege het settopapparaat. Nu deze extra's gebruikelijk zijn bij elke film die via de iTunes Store wordt gekocht, is Apple TV zeker een integraal onderdeel geworden van onze filmkijkgewoonten.

Eenvoudige synchronisatie

Met Apple iTunes kunt u uw gegevens op verschillende apparaten synchroniseren. U kunt een afspeellijst maken en deze vanaf al uw apparaten beluisteren. Van een chill-out klassieke instrumentale tot een hartslagbeukende trainingsbeat, je kunt naar alles luisteren. Zelfs als je niet zeker weet wat je wilt horen, kun je de aanbeveling van Apple vertrouwen - ik geniet er echt van.

Voorvertoningen van nummers

Apple Music biedt 90 seconden previews van nummers, zodat gebruikers kunnen beslissen of ze het waard zijn om geld aan uit te geven. Dit systeem is geweldig voor het ontdekken van opkomende artiesten, omdat gebruikers een paar nummers kunnen proberen voordat ze zich aan een album committeren.

Delen met gezin

U kunt uw iTunes-aankopen delen met maximaal zes personen in uw gezin. Ze kunnen allemaal downloaden wat je hebt gekocht. Bovendien kun je met Apple Music beginnen met een gratis proefperiode van drie maanden waarmee je zonder advertenties kunt luisteren en streamen, samen met de mogelijkheid om nummers te volgen en te delen met je vrienden.

Uitstekende browsemogelijkheden

Om te zoeken naar films, nummers of tv-programma's op iTunes, hoeft u alleen maar te kiezen uit verschillende opties. U kunt zoeken naar nieuwe en opmerkelijke inhoud, inhoud voor kinderen selecteren, zoeken op 4K-films, bundels of series en zelfs films vooraf bestellen. Het is ook handig om te verwijzen naar de grafieken die aangeven wat populair is en meer specifieke informatie bieden.

Eenvoudige interface

Het kan in het begin een beetje uitdagend zijn om aan iTunes te wennen, maar als je eenmaal de lay-out begrijpt, is het gemakkelijk te gebruiken. De interface is schoon en gemakkelijk te begrijpen, zodat u zonder problemen toegang hebt tot uw inhoud.
U kunt de inhoud sorteren op prijs, genre, bioscoopbeoordeling - wat de browse-ervaring verbetert. Net als films hebben tv-programma's, muziek, podcasts en audioboeken dezelfde structuur.

Plannen & Prijzen

Na deze proefperiode moeten gebruikers zich abonneren op de service om naar muziek te kunnen blijven luisteren. Het iTunes-platform van Apple is gratis te gebruiken, maar de inhoud die erop beschikbaar is, moet worden gehuurd of gekocht. Het platform is veranderd sinds het de ultieme muziekwinkel was, dus nu moeten we plannen en prijzen bestuderen op basis van onafhankelijke services. Apple Music - de populairste service - is bijvoorbeeld een directe concurrent van Spotify en Microsoft Groove Music. In tegenstelling tot andere muziekstreamingdiensten die u vragen om een maandelijks bedrag te betalen, laat Apple zijn gebruikers zijn diensten 3 maanden gratis ervaren. Na deze proefperiode moeten gebruikers zich abonneren op de service om naar muziek te kunnen blijven luisteren.
Nadat de proefperiode van 90 dagen is afgelopen, kost het ongeveer $ 9.99 / per maand om de service te blijven gebruiken. Als u een gezinslidmaatschap hebt dat maximaal zes gebruikers toestaat, moet u ongeveer $ 14.99 / per maand betalen. Apple heeft ook een studentenoptie waarvoor je $ 4.99 / per maand moet betalen. Elke afspeellijst die u maakt, kan op alle apparaten worden gesynchroniseerd. Het enige manco met Apple-muziek is dat er geen desktopinterface beschikbaar is.

Suggesties die ik heb voor Apple iTunes

Ik had graag gezien dat Apple iets uitwerkte met iTunes zelf. Maar ik wist dat het succes van Apple Music de ontwikkelaars ertoe zou brengen een andere weg in te slaan. Ik ben dus niet geschokt en ik heb hierover niet veel te zeggen.

Conclusie

Apple spreekt al langer de intentie uit om afstand te nemen van iTunes. Het realiseerde zich dat iTunes de huidige platforms niet kan bijhouden en dat het diversifiëren van het product de beste manier is om uniek te blijven. Apple Music is extreem snel, vergelijkbaar met de andere drie-vertakte services die suggereren dat iTunes als een individuele entiteit lag-luster werd.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Apple Itunes

itunes gratis

gratis itunes downloaden

itunes gratis downloaden

alternatief itunes

alternatief voor itunes

apple storing vandaag

apple tv storing

gratis itunes

is itunes gratis

itunes downloaden

itunes downloaden gratis

itunes kosten

itunes match kosten

itunes platform

itunes store storing

itunes storing

kosten itunes

kosten itunes match

livescore24 today

storing apple tv

wat is itunes

Apple iTunes Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Sinds de oprichting in 2000 is iTunes een steunpilaar op de markt voor streamingdiensten. Het was een one-stop-shop voor gebruikers die films, muziek, muziekvideo's, tv-programma's en boeken wilden kopen, huren, streamen en downloaden. Met de release van macOS Catalina heeft Apple echter aangekondigd dat iTunes niet langer wordt ondersteund op hun nieuwste besturingssysteem. Dit betekent dat gebruikers een alternatief moeten vinden om hun streamingbehoeften te beheren.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op