Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Arena Corinthians: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

De arena heeft een capaciteit van 55.000 zitplaatsen en werd ingehuldigd op 17 maart 2014.

Arenacorinthians

nelson almeida afp

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Arena Corinthians waren op tijd klaar voor het WK en organiseerden hun eerste wedstrijd op 12 juni. De Arena Corinthians ligt in Sao Paulo, Brazilië. Het nieuwe stadion werd officieel geopend op 18 mei 2014 met een competitiewedstrijd tussen Corinthians en Figueirense. Eerder speelde Corinthians al een competitiewedstrijd in het stadion met verminderde capaciteit. Het Arena Corinthians Stadium heeft een capaciteit van 48.000 zitplaatsen, maar voor het WK werden aan beide kanten nog eens 20.000 zitplaatsen toegevoegd. Tijdens het WK was het stadion gastheer van de openingswedstrijd, nog drie groepswedstrijden, de ronde van 16 wedstrijden tussen Argentinië en Zwitserland (1-0) en de halve finale tussen Argentinië en Nederland (0-0). Na het WK verhuisde Corinthians naar de nieuwe arena, die eigendom is van de stad. /AFP/Getty Images De Arena Corinthians in Sao Paulo, Brazilië is gastheer van het WK.

Hoe kom je bij de Arena Corinthians

Het is een multifunctioneel stadion met een capaciteit van ongeveer 52.000 mensen. De Arena Corinthians ligt in het oosten van de stad São Paulo en heeft een capaciteit van ongeveer 52.000 mensen. Het stadion kan worden bereikt door de rode metrolijn 3 te nemen, die in het stadscentrum kan worden ingestapt op station Sé of Repãºblica, of bereikbaar met een transfer vanuit andere gebieden. Stap uit bij station Corinthians-Itaquera, dat direct naast de arena ligt. Adres: Av. Miguel Inácio Curi 111, 08295-005 Itaquera, São Paulo Ik vond een band op de plaatselijke rommelmarkt waar ik erg in geïnteresseerd ben. Ik vond een band op de plaatselijke rommelmarkt waar ik erg in geïnteresseerd ben. Wat zijn enkele van hun nummers?

Eet, drink en slaap in de buurt van de Arena Corinthians

Recht tegenover het station Metrã'Itaquera ligt het winkelcentrum van de stad, met een food court en een behoorlijk aantal fastfoodrestaurants. Anders zullen de meeste mensen liever eten en drinken in een van de welgestelde gebieden ten westen van het stadscentrum. Er zijn geen hotels in de buurt van de Arena Corinthians, maar gelukkig zijn er veel andere opties beschikbaar in Sã o Paulo. De meeste van de duurdere hotels bevinden zich aan de westkant van de stad in de buurt van de jardins (Paulista Avenue), Vila Olimpia of Itaim Bibi gebieden. Het stadscentrum kan wat goedkoper zijn, maar het kan 's nachts onveilig worden.

Corinthians Kaartjes

Tickets voor Corinthians-wedstrijden kunnen online worden gekocht, bij het ticketkantoor van Arena Corinthians of bij een van de andere verkooppunten, die afhankelijk kunnen zijn van de wedstrijd. Ze omvatten meestal Poderoso Timã £ o clubwinkels, de Shopping D ten noorden van het centrum van Sao Paulo clubwinkels, Shopping Tietê Plaza in het noordwesten van de stad en Rua Augusta 1948 vlak bij de Avenida Paulista. Prijzen voor tickets voor wedstrijden in het stadion variëren afhankelijk van de tegenstander. Stoelen op het hoogste niveau op de westelijke tribune kosten R $ 104, terwijl stoelen op het lagere niveau op de oosttribune gaan voor R $ 228. De goedkoopste tickets om algemene verkoop te kopen zijn meestal voor stoelen achter de doelen, die niet algemeen beschikbaar zijn op de secundaire markt.

Foto's van Arena Corinthians

Foto credits: © Anderson Bueno Pereira

Relevante internetlinks

De Corinthian website en de toeristische website voor São Paulo hebben beide officiële websites. Metro.sp.gov.br biedt informatie over het metrosysteem van Sã£o Paulo. Ik ging met mijn vriend naar de arena en ik was echt onder de indruk! Het publiek is uniek en geeft je het gevoel deel uit te maken van het spel. Ze waren mooi en gepassioneerd. Ik ging naar deze arena met mijn vriend en het was echt geweldig! Het publiek is uniek en ik voelde me onderdeel van het spel. Mooi en gepassioneerd! De prijzen binnen zijn veel hoger dan in Rio. Burgers kosten 18BRL, water is 5BRL en cola is 7BRL. Je hebt ook ijsjes, popcorn en allerlei voetopties om uit te kiezen. Het stadion is mooi en de fans zijn erg gepassioneerd. Ik zag Corinthians tegen Avai spelen in hun nieuwe stadion. Het is echt een leuke plek, zowel van binnen als van buiten. Vanaf de metro is het slechts 10 minuten lopen, en het kaartje kostte me 250 BRL. Alles binnen is duurder dan in Rio, maar de hamburgers zijn slechts 17 BRL, water is 5 BRL, cola 7 BRL en je kunt ijsjes eten (die meer kosten dan in Rio), popcorn en allerlei voetsnacks voor 7 BRL. Het stadion heeft zeer gepassioneerde fans.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Arenacorinthians
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Arenacorinthians
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Arenacorinthians
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Arenacorinthians

nelson almeida afp

Arena Corinthians: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

De arena heeft een capaciteit van 55.000 zitplaatsen en werd ingehuldigd op 17 maart 2014.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op