Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Arena da Amazônia: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

De Arena da Amazã'nia werd gebouwd als speellocatie voor de 2014 FIFA World Cup. De arena werd gebouwd in plaats van het oude VivaldÃo-stadion, dat vroeger het belangrijkste stadion van de stad was.

Arenadaamazonia

"abce business"

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Arena da Amazã'nia werd gebouwd om te dienen als een van de speellocaties voor het WK 2014. Het verving het oude VivaldÃo-stadion, dat jarenlang als het belangrijkste stadion van de stad had gediend. De sloop van Vivaldão begon in maart 2010 en de bouw van het nieuwe stadion begon begin 2011. De Arena da Amazã'nia was aanvankelijk gepland om begin 2013 te worden voltooid, maar verschillende vertragingen duwden de opening terug naar begin 2014. De Arena da Amazã'nia is ontworpen door het Duitse architectenbureau gmp Architekten. Ze zijn ook verantwoordelijk voor de Commerzbank Arena in Frankfurt en het Stadion Narodowy in Warschau. De vorm van het stadion is bedoeld om te lijken op een traditionele inheemse mand en houdt rekening met de uitdagende klimatologische omstandigheden in het gebied. De staalconstructie van het dak is ontworpen om te dienen als een grote goot die het tropische regenwater afvoert, de coating reflecteert warmtestraling en heeft zo een verkoelend effect en openingen in het dak en de gevel stimuleren de ventilatie. De Arena da Amazã'nia werd officieel geopend op 9 maart 2014 met een wedstrijd tussen Nacional FC en Remo. Op het WK 2014 werden vier groepswedstrijden in de eerste ronde georganiseerd in de Arena da Amazonia. Na het WK verhuisde Nacional FC hun stadion naar Manaus. Manaus FC speelt ook af en toe spraakmakende wedstrijden in het stadion.

Hoe kom je bij de Arena da Amazonia

De Arena da Amazã'nia ligt in het noorden van Manaus, in de buurt van de hoofdweg die van het stadscentrum naar de internationale luchthaven leidt. Het ligt op ongeveer 5 km van het centrum van Manaus en de Amazone, terwijl de luchthaven ongeveer 7 km verder naar het noorden ligt. Neem een taxi of neem een bus op de Av. Constantino Nervy vanuit het stadscentrum. Adres: Arena da Amazônia, Flores, Manaus

Eet, drink en slaap in de buurt van de Arena da Amazonia

De Arena da Amazã'nia ligt aan een van de belangrijkste verkeersaders van Manaus in een gebied met andere sport- en entertainmentfaciliteiten, zoals het lokale Sambadrome. Bovendien is het de thuisbasis van winkels, lichte industrie en sommige woongebouwen. Het typische tarief langs de weg omvat voedsel dat snel kan worden gegeten, terwijl het nabijgelegen winkelcentrum Amazonas wat fastfood heeft. Er zijn diverse hotels op loopafstand van het stadion. Zowel Cesar Business Manaus als Hotel Millennium hebben goede recensies en liggen op minder dan 15 minuten lopen van het stadion. Anders zijn er nog een paar hotels op weg naar het centrum van Manaus, en nog veel meer in het centrum van Manaus. Welke van de hotels in de buurt van de Arena da Amazã'nia en Manaus center staan het beste voor een ontspannen verblijf en welke biedt meer opties voor entertainment en activiteiten? Tot slot, is er een resort stijl hotel in Ponta Negra dat het overwegen waard is?

Nacional Tickets

Tickets voor nationale wedstrijden kunnen een paar dagen voor de wedstrijd worden gekocht bij het clubkantoor aan de Rua São Luiz 230 (ca. 2 kilometer ten noorden van het centrum). Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de kassa's van Arena da Amazonia voordat de wedstrijd begint. Verwacht R$ 20,00 te betalen voor een ticket. Nacional mag bij vlagen minder belangrijke wedstrijden spelen in Estadio Ismael Benigno.

Foto's van Arena da Amazonia

Hé, heb je dat nieuwe meisje op het feest gezien? Ze is echt mooi.

Nuttige internetlinks

Nacionalfc.com.br - Officiële website van Nacional Futebol Clube.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Arenadaamazonia
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Arenadaamazonia
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Arenadaamazonia
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Arenadaamazonia

"abce business"

Arena da Amazônia: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

De Arena da Amazã'nia werd gebouwd als speellocatie voor de 2014 FIFA World Cup. De arena werd gebouwd in plaats van het oude VivaldÃo-stadion, dat vroeger het belangrijkste stadion van de stad was.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op