Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadio Artemio Franchi: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion Artemio Franchi werd officieel geopend op 13 september 1931 met een wedstrijd tussen Fiorentina en Admira Wien. Het duurde echter tot 1932 voordat het stadion helemaal af was.

Artemiofranchi

stadio artemio franchi

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion Artemio Franchi werd officieel geopend op 13 september 1931 met een wedstrijd tussen Fiorentina en Admira Wien. Het duurde tot 1932 voordat het stadion helemaal af was. Het stadion heette oorspronkelijk Stadio Giovanni Berta en leek al op het stadion van nu. Het had een capaciteit van ongeveer 45.000 plaatsen. In 1934 was Stadio Berta een van de speellocaties van het WK 1934. Tijdens dit evenement organiseerde het een wedstrijd in de eerste ronde en de kwartfinale tussen Italië en Spanje (en een herhaling van die wedstrijd). Na de Tweede Wereldoorlog werd het stadion omgedoopt tot Stadio Comunale, dat het tot 1993 zou behouden. De toevoeging van meerdere metalen tribunes bracht de capaciteit in de jaren 1950 op ongeveer zeventigduizend plaatsen, hoewel sommige fans gewond raakten toen een dergelijke tribune in 1957 instortte. Het Stadio Comunale was gastheer van een van de halve finales van het EK 1968. Iets meer dan 20.000 toeschouwers zagen Joegoslavië Engeland met 1-0 verslaan. Het stadion veranderde weinig in de volgende decennia totdat het werd geselecteerd als speellocatie voor het WK van 1990 en een grote renovatie nodig was. Tijdens het WK van 1990 organiseerde Comunale drie groepswedstrijden en de kwartfinale tussen Argentinië en Joegoslavië (0-0). De eerste plannen werden in 2008 gepresenteerd, maar na meerdere vertragingen en wijzigingen werden de concrete plannen in maart 2017 gepresenteerd. Het groene licht moet echter nog worden gegeven en er zijn op dit moment geen concrete tijdlijnen.

Manieren om naar Stadio Artemio Franchi te reizen

Het stadion biedt plaats aan maximaal 50.000 mensen en organiseert regelmatig concerten en sportevenementen. Het stadion ligt op slechts twee blokken van het treinstation Campo di Marte, dat bijna uitsluitend wordt bediend door regionale treinen. Een verandering op het belangrijkste santa maria novella-station van Florence zal waarschijnlijk nodig zijn. Men kan bus 17 nemen vanaf Santa Maria Novella of Piazza San Marco (dat drie blokken ten noorden van de Duomo ligt). Als u met de auto vanaf de snelweg Milaan-Napels komt, neemt u afslag Firenze Sud. Volg het Varlungo Marco Polo-viaduct richting de stad. Steek de brug over en volg de borden (Stadio) naar Stadio Artemio Franchi. Adres: Viale Manfredo Fanti 4, 50137 Firenze

Eet, drink en slaap in de buurt van Stadio Artemio Franchi

Het stadion Artemio Franchi ligt in een woonwijk, dus het moet gemakkelijk zijn om een café© of een plek te vinden om iets te eten te krijgen. Het centrum van Florence is echter duidelijk veel aangenamer om wat tijd door te brengen. Er zijn een paar hotels in de buurt van het stadion. De MSNSUITES Palazzo Lombardo en Casa Schlatter hebben beide goede recensies, terwijl Hostel 7 Santi een goedkopere optie is. Klik hier om alle hotels in de buurt van Stadio Artemio Franchi te bekijken. Als alternatief kunt u kiezen voor een hotel tussen het stadion en het centrum van Florence. Enkele opties zijn Hotel Della Robbia, Hotel Villa Liana en Hotel Regency. Klik hier voor een overzicht van hotels in het centrum van Florence.

Fiorentina-tickets

Tickets voor Fiorentina-wedstrijden kunnen online worden gekocht, bij het Fiorentina Point aan de Via dei Sette Santi 28r dicht bij het stadion, of bij de officiële clubwinkel in het winkelcentrum I Gigli ten noordwesten van Florence. Ticketprijzen beginnen meestal bij ? 20,00 voor een stoel in een van de bochten en variëren tussen € 30,00 en € 70,00 voor een stoel aan een van de lange zijden. Tickets zijn veel goedkoper als ze van tevoren worden gekocht, maar de prijzen kunnen worden verhoogd voor een paar spraakmakende wedstrijden. Een plattegrond van de zitplaatsen vindt u hier. Stuur voor meer informatie een e-mail [email protected]

Foto's van Stadio Artemio Franchi

Ik ben student aan de universiteit. Ik studeer aan de universiteit.

Nuttige internetlinks

De officiële website voor ACF Fiorentina is violachannel.tv. De officiële website voor het toeristenbureau van Florence is ataf.net. De informatie over het openbaar vervoer en de dienstregeling zijn te vinden op Trenitalia.com.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Artemiofranchi
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Artemiofranchi
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Artemiofranchi
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Artemiofranchi

stadio artemio franchi

Stadio Artemio Franchi: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion Artemio Franchi werd officieel geopend op 13 september 1931 met een wedstrijd tussen Fiorentina en Admira Wien. Het duurde echter tot 1932 voordat het stadion helemaal af was.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op