Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Ghelamco Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

De nieuwe thuisbasis van KAA Gent, de Ghelamco Arena, is net opgeleverd. Het is een geweldige plek om voetbalwedstrijden te bekijken en het zit altijd vol met fans.

Arteveldestadion

ghelamco arena capaciteit

stadion gent

capaciteit ghelamco arena

gent stadion

ghelamco arena plattegrond

ghelamco arena parking

parkeren ghelamco arena wedstrijden

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Ghelamco Arena, ook wel Arteveldestadion genoemd, is de nieuwe thuisbasis van KAA Gent die in 2013 werd geopend. Het is een groot stadion met een capaciteit van 36.000 zitplaatsen. Het stadion ligt in de wijk Sint-Niklaas, vlakbij het stadscentrum. De club was al geruime tijd op zoek naar een nieuw modern stadion, waarbij de plannen al in 2003 voor het eerst werden gepresenteerd. Een reeks problemen, waaronder financieringsproblemen en milieuproblemen, heeft het project echter aanzienlijk vertraagd. De bouw van het stadion zou naar verwachting voor de start van het seizoen 2012-2013 klaar zijn, maar verdere financieringsproblemen vertraagden de voltooiing. Op 17 juli 2013 werd de Ghelamco Arena officieel geopend met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Gent en Stuttgart. De arena telt in totaal 1.200 zitplaatsen. Het ontwerp maakt een relatief eenvoudige uitbreiding naar 30.000 of 40.000 zitplaatsen mogelijk.

Hoe kom je in de Ghelamco Arena

De Ghelamco Arena ligt in het zuiden van Gent. Het ligt op ongeveer 5 km van het historische stadscentrum van Gent en op 3,5 km van het centraal station van Gent Gent-Sint-Pieters. Sla rechtsaf bij de eerste verkeerslichten. Het stadion ligt ongeveer 3 km aan uw linkerhand. Als u van de E17 komt, gaat u eerst naar de E40. Neem de afrit 9 UZ Gent. Sla rechtsaf bij de eerste verkeerslichten. Het stadion ligt ongeveer 3 km aan uw rechterhand. Als je op een wedstrijddag met het openbaar vervoer naar de Ghelamco Arena komt, kan je vanaf 2,5 uur voor de aftrap een pendelbus nemen vanaf het Woodrow Wilsonplein aan de zuidrand van het historische centrum. Als u vanaf het station Gent-Sint-Pieters komt, kan u tram 4 nemen richting Gent-Zwijnaardebrug. Stap na ongeveer 10 minuten uit bij halte Gestichtstraat, loop vooruit tot aan het kanaal en neem het voetpad links langs het kanaal tot aan de Ghelamco Arena. De wandeling duurt ongeveer 15 minuten. Adres: Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000 Gent

Eten, drinken en slapen in de buurt van de Ghelamco Arena

Ik woon in een kantorenpark met een mix van kantoren en lichte industrie. Afgezien van een enkel klein café/restaurant is er niet veel te bieden als het gaat om eten en drinken, wat beter kan in het zeer aangename stadscentrum van Gent. Er zijn twee hotels gelegen op hetzelfde kantorenpark op korte loopafstand van de Ghelamco Arena. Het zijn beide typische hotels van grote merken langs de weg met betrouwbare normen, een Holiday Inn Express en een Campanile-hotel. Als u echter met de auto naar de arena reist, is het Holiday Inn Express ideaal omdat het dicht bij de locatie ligt en betrouwbare normen heeft. Als u van plan bent om het centrum van Gent met het openbaar vervoer te verkennen, zult u waarschijnlijk liever in het centrum verblijven, waar veel hotels in verschillende prijsklassen zijn.

Gent Tickets

Tickets voor kaa Gent wedstrijden kunnen online gekocht worden, aan de kassa in de Ghelamco Arena, of op de dag van de wedstrijd. Gent is af en toe uitverkocht dus vooraf reserveren is aan te raden. De ticketprijzen voor toeschouwers bij de wedstrijden tegen Club Brugge en Anderlecht variëren van €20.00 voor een zitplaats achter het doel tot ?40.00 voor een centrale zitplaats op de hoofdtribune. Tickets voor de zijkanten worden echter verhoogd met € 10,00, wat een extra € 30,00 per ticket kost. Een plattegrond van de zitplaatsen vindt u hier. Stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie.

Foto's van de Ghelamco Arena

Ik ben op zoek naar iets om vandaag te doen. Heb je ideeën voor iets om vandaag te doen?

Nuttige internetlinks

Kaagent.be - Officiële website van KAA Gent.Visitgent.be - Gent toeristische information.Delijn.be - Gent openbaar vervoer information.Belgianrail.be - Bekijk de treintijden en tarieven. Ik stapte te ver weg uit de bus en ik volgde gewoon de menigte. Ik wist niet helemaal hoe ik op de grond moest komen, dus ik liep gewoon naar het station. Het kostte me bijna een uur om er te komen omdat de bussen vol zaten. Kinderziektes worden echter verholpen en België is zo mooi dat het de moeite waard is! Ik ging vandaag naar mijn eerste competitiewedstrijd bij Gent en het was een knaller. Het is echter een beetje een wandeling terug naar het station. Ik denk niet dat er een slechte stoel in het huis is. Het veld wordt verhoogd op een podium. Na een gesprek met een paar fans over hun oude terrein, was dit terrein een welkome afwisseling. De fans zijn er dol op en terecht. De sfeer was geweldig. Nieuwe stadions hebben vaak een probleem met het creëren van sferen, maar deze had dat probleem niet. Uitstappen was niet zo'n probleem. Ik stapte wel ver weg uit de bus. Ik volgde gewoon de drukte en ze wisten het ook niet helemaal. Toen ik uitstapte, liep ik gewoon naar het station. Het kostte me bijna een uur toen de bussen vol zaten. Kinderziektes, maar het is België, dus ze zullen het oplossen.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Arteveldestadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Arteveldestadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Arteveldestadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Arteveldestadion

ghelamco arena capaciteit

stadion gent

capaciteit ghelamco arena

gent stadion

ghelamco arena plattegrond

ghelamco arena parking

parkeren ghelamco arena wedstrijden

Ghelamco Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

De nieuwe thuisbasis van KAA Gent, de Ghelamco Arena, is net opgeleverd. Het is een geweldige plek om voetbalwedstrijden te bekijken en het zit altijd vol met fans.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op