Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Atanasio Girardot: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Ik kon mijn telefoon niet vinden Ik ging op zoek naar mijn telefoon, maar die kon ik niet vinden.

Atanasiogirardot

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Estadio Atanasio Girardot opende op 19 maart 1953. Het stadion werd in 2011 verbouwd voor het WK onder 20 dat dat jaar in Colombia werd gespeeld. Het stadion, dat de thuisbasis is van beide Medellãn-clubs, organiseert af en toe wedstrijden van het Colombiaanse nationale team.

Manieren om naar Estadio Atanasio Girardot te reizen

Het is bereikbaar met de bus, taxi of te voet. Het stadion heeft een capaciteit van 50.000 mensen en werd gebouwd in 1999. Het Estadio Atanasio Girardot ligt in het centrum van Medellãn, in de buurt van het centrum. Het is bereikbaar met de bus, taxi of te voet. Het stadion heeft een capaciteit van 50.000 mensen en werd gebouwd in 1999. Het stadion is goed bereikbaar met de (bovengrondse) metro. De halte Estadio ligt naast het stadion. Neem metrolijn B vanaf de halte San Antonio in het centrum van de stad. Vanuit San Antonio kunt u verbinding maken met lijn A naar bestemmingen in het noorden en zuiden van de stad. Veel bussen passeren het stadion op Calle 50 (Av. Colombia) ten noorden van het stadion, of Calle 48 ten zuiden van het stadion. Er kunnen verschillende bussen worden ingestapt bij Parque BerrÃo in het centrum. Vraag de buschauffeur om bevestiging. Adres: Entre carreras 70 y 73 y las calles 48 y 50, Medellín Ik ben op zoek naar een plek om rond te hangen.

Eet, drink en slaap in de buurt van Estadio Atanasio Girardot

Het gebied rond Estadio Atanasio Girardot is welgesteld en over het algemeen veilig. Het grootste deel ervan is residentieel, maar de Carrera 70, die naar het zuiden loopt tot de UPB University campus en iets verderop, aan de Calle 33, is een van de belangrijkste uitgaansgebieden van de stad. Rechts ten zuiden van het stadion is een hotel. Het krijgt goede recensies en is niet onredelijk geprijsd. Verderop langs de 70 zijn hotels. Hotel Florida, Hotel Boliariana Plaza en Casa Hotel Asturias krijgen allemaal goede beoordelingen. Op zoek naar een hotel in de buurt van Estadio Atanasio Girardot? Bekijk hieronder onze selectie, die zich allemaal in het centrum bevinden. Hoewel het 's nachts onveilig kan zijn, kan een verblijf in de chiquere wijk Poblado in het zuiden voor sommige reizigers een veiligere optie zijn.

Atletico Nacional Tickets

Tickets voor atlã©tico Nacional wedstrijden kunnen worden gekocht aan de kassa's (taquillas) van het stadion, of via een van de geselecteerde pre-verkooppunten. Omvatten deze verkooppunten de clubwinkels in het hoge Coltejer-gebouw in het centrum van Medellãn en het winkelcentrum El Tesoro in het Poblado-gebied? Tickets voor wedstrijden zijn over het algemeen beschikbaar aan de poort op de dag van de wedstrijd, maar zijn alleen uitverkocht voor spraakmakende derby- en play-offwedstrijden. Tickets beginnen meestal bij COP 18.000 voor een stoel in een van de bochten en gaan tot COP 48.000 voor een stoel op de hoofdtribune.

DIM-tickets

Tickets voor DIM-wedstrijden kunnen worden gekocht aan de kassa's of clubwinkel in het stadion, of bij een van de geselecteerde voorverkooppunten. Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de poort op de dag van de wedstrijd. Ticketprijzen zijn hetzelfde als die van Nacional. Stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie.

Relevante internetlinks

De officiële website van Club Atlã©tico Nacional is atleticonacional.com.co, terwijl de officiële website voor Deportivo Independiente Medellãn dim.com.co is. De officiële toeristische gids voor de stad Medellãn is medellin.travel en de website voor de metro van Medellãn is metrodemedellin.gov.co. Slechts een klein deel van de goedkopere (en minder sfeervolle) stoelen is echter overdekt. Neem daarom een anorak of zonnebrandcrème mee, afhankelijk van het seizoen. Wees ook voorbereid om snel het stadion te betreden. Je wordt onderweg twee keer grondig neergeknuppeld door de Colombiaanse politie. Neem daarom afhankelijk van het seizoen een anorak of zonnebrandcrème mee. Geef ook voldoende tijd om het stadion te betreden. Je wordt onderweg twee keer grondig neergeknuppeld door de Colombiaanse politie. Edson Ospina schreef: Hey allemaal, Ik was benieuwd wie het eerste doelpunt maakte in het stadion. Iemand met de naam mijn grootvader, Rodrigo Ospina, moet het gedaan hebben! Laat de wereld alsjeblieft weten wie hij is. Bedankt! Hey iedereen, ik moet de wereld laten weten wie het eerste doelpunt in het stadion heeft gescoord. Het was mijn opa, Rodrigo Ospina!

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Atanasiogirardot
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Atanasiogirardot
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Atanasiogirardot
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
24 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Atanasiogirardot

Estadio Atanasio Girardot: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Ik kon mijn telefoon niet vinden Ik ging op zoek naar mijn telefoon, maar die kon ik niet vinden.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op