Eliteserien
Nu
Eliteserien
42'' geleden
Eliteserien
50'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadio Atleti Azzurri d?Italia: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Ik ging naar de winkel, maar toen realiseerde ik me dat mijn portemonnee in mijn andere broekzak zat. Ik merkte dat mijn portemonnee niet in mijn andere broekzak zat en dat ik hem thuis had gelaten.

Atletiazzurri

voetbaltickets italie

stadio atleti azzurri d italia

atleti sofifa

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Stadio Atleti Azzurri opende officieel op 23 december 1928 met een wedstrijd tussen Atalanta en Triestina. Het heette oorspronkelijk Stadio Mario Brumana en bood plaats aan 12.000 toeschouwers. In de loop der jaren werd het Atletico-stadion van Italië geleidelijk uitgebreid met de toevoeging van beide rondingen en een dak boven de hoofdtribune. Het stadion had aanvankelijk een atletiekbaan rond het veld, maar er zijn geïmproviseerde tribunes overheen geplaatst. Het stadion is de thuisbasis van AlbinoLeffe sinds ze in 2003 promoveerden naar de Serie B. Ondanks dat ze in 2012 weer degradeerden, zijn ze daar blijven spelen. Stadion Atleti Azzurri d'Italia is in de loop der jaren aanzienlijk in leeftijd afgenomen en heeft niet veel van de voorzieningen van moderne stadions. Atalanta onderzoekt al tien jaar verschillende opties om een nieuw modern stadion te bouwen. Aanvankelijk richtten ze zich op de bouw van een geheel nieuw stadion, maar deze kwamen nooit tot uiting in iets concreets. In 2017 kocht Atalanta Stadio Atleti Azzurri d'Italia van de stad Bergamo en is nu van plan om het uitgebreid te herontwikkelen. De plannen omvatten de bouw van twee nieuwe overdekte bochten en het opknappen van de andere tribunes, wat resulteert in een capaciteit van 24.000 zitplaatsen. Ze hopen de werken in 2020 af te ronden.

Manieren om naar Stadio Atleti Azzurri d?Italia te reizen

Stadio Atleti Azzurri di Bergamo ligt ten noordwesten van het centrum van Bergamo, op ongeveer 2 kilometer van de oude binnenstad van Bergamo, en ongeveer hetzelfde van de modernere centrale gebieden van Bergamo op de heuvel. Het ligt op iets minder dan 2 kilometer van het treinstation van Bergamo, dat een frequente treindienst van en naar Milaan heeft. De wandeling van zowel de oude als de nieuwe stad, en het treinstation, duurt niet meer dan 30 minuten. Als alternatief kunt u bus 6 (richting S. Colombane) of 9 (richting Bruntino -Sorisole) nemen vanaf het treinstation en bus 3 vanaf de oude stad. Adres: Piazzale Goisis 7, Bergamo

Eet, drink en slaap in de buurt van Stadio Atleti Azzurri d?Italia

Stadio Atleti Azzurri ligt in een rustige woonwijk. Er zijn een paar lokale buurtbars en restaurants in de buurt, maar er zijn nog veel meer opties om te eten en drinken in de pittoreske oude binnenstad van Bergamo en de nieuwe stad in de buurt van het treinstation. Er zijn geen grote hotels in de buurt van Stadio Atleti Azzurri d'Italia, maar veel kleinere B&B's als je heel dichtbij wilt verblijven. De meeste mensen zullen echter besluiten om in het centrum van Bergamo te blijven en de aangename wandeling naar het stadion te maken.

Atalanta Bergamo Tickets

Wil je kaartjes kopen voor atalanta wedstrijden? Je kunt ze online krijgen bij Listicket, in de clubwinkel aan de Via Tiraboschi in het moderne centrum van Bergamo, of bij een van de verkooppunten van Listicket. Kaarten kunnen vanaf ongeveer drie uur voor aanvang van de wedstrijd aan de gate worden gekocht. Atalanta is zelden uitverkocht. De prijs van een kaartje voor een honkbalwedstrijd kan variëren afhankelijk van de tegenstander, maar is meestal ongeveer ? 13,00 voor een stoel in een van de bochten en ? 100,00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune. Tickets naar de andere kant zijn meestal rond ?18.00 tot ?23.00 uur. Stuur [email protected] een e-mail voor meer informatie.

AlbinoLeffe Kaartjes

Je kunt AlbinoLeffe tickets online kopen via Vivaticket, bij een van de Vivaticket verkooppunten of voor de wedstrijd in het stadion. Verwacht tussen €14.00 en €20.00 te betalen voor een ticket in de bocht, afhankelijk van de stoellocatie. Stuur [email protected] een e-mail voor meer informatie.

Relevante internetlinks

Atalanta is de officiële website van Atalanta Bergamasca Calcio. Albinoleffe is de officiële website van UC AlbionLeffe.Visit.bergamo.com is de officiële portal voor Bergamo toerisme. Atb.bergamo.it is de bergamo openbaar vervoer informatie website. Er leek voldoende parkeergelegenheid te zijn in de buurt van het stadion - ook al raadt de website van Atalanta aan om te parkeren op de begraafplaats ten zuiden van het stadion. De overdekte tribune tegenover de hoofdtribune leek de beste prijs-kwaliteitverhouding te hebben. Ondanks dat de website van Atalanta aanbeveelt om te parkeren op de begraafplaats ten zuiden van het stadion, leek er dichter bij het stadion voldoende parkeergelegenheid te zijn. De overdekte tribune tegenover de hoofdtribune leek de beste prijs-kwaliteitverhouding te hebben.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Atletiazzurri
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Atletiazzurri
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Atletiazzurri
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Atletiazzurri

voetbaltickets italie

stadio atleti azzurri d italia

atleti sofifa

Stadio Atleti Azzurri d?Italia: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Ik ging naar de winkel, maar toen realiseerde ik me dat mijn portemonnee in mijn andere broekzak zat. Ik merkte dat mijn portemonnee niet in mijn andere broekzak zat en dat ik hem thuis had gelaten.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op