Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

AT&T Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

AT&T TV Now is een streamingdienst die verschillende pakketten aanbiedt. Het is een bijproduct van DirecTV of AT & T TV, en het achtervoegsel "Now" verwijst naar zijn digitale aanwezigheid in de Verenigde Staten die tegemoetkomt aan de behoeften van zijn publiek. AT & T TV Now doet zijn best om een enorme inhoudsbibliotheek te bieden met steeds groter wordende compatibiliteit om aan uw inhoudsvereisten te voldoen. AT & T TV Now vervangt AT & T U-Verse TV in de gebieden die het eerder werd aangeboden.

At&T

storing ziggo oss

ziggo storing helmond

paramount network ziggo storing

storing ziggo den bosch

storing ziggo zwolle

"bereik.io"

at&t live

at&t live stream

paramount network nederland

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

atttvnow.com

Met zoveel streamingdiensten om uit te kiezen, is het weggooien van kabel nog nooit zo eenvoudig geweest. De opkomst van online streamingdiensten heeft de weg vrijgemaakt voor telecomgiganten om hun bereik uit te breiden naar de televisie- en entertainmentsector. AT & T is een van de meest populaire telecombedrijven in de Verenigde Staten, die nu een van de meest populaire televisieservicenetwerken in DirecTV bezit. Om zijn invloed uit te oefenen en kijkers meer synoniem te maken met hun eigendom, werd DirecTV Now omgedoopt tot AT & T TV Now.
Hoewel AT & T niet het hele DirecTV-netwerk heeft gerebrand, nemen ze het stap voor stap om ervoor te zorgen dat het merk zijn relevantie bij het publiek niet verliest. DirecTV was lange tijd de populairste satelliet-tv-provider in de VS - met DirecTV Now als digitale extensie. Door DirecTV Now te rebranden, maakt AT&T langzaam zijn intenties duidelijk.

Geschiedenis

AT & T TV Now is een online streamingdienst die zich afsplitst van het DirecTV-netwerk. Het heeft drie diensten die allemaal dezelfde infrastructuur gebruiken. Het is een D2C-service die concurreert met toonaangevende OTT-televisiediensten.
AT & T TV Now werd in juni 2018 gelanceerd als een magere bundel zonder lokale of sportkanalen. Slechts een jaar later, in augustus 2019, begon AT & T een nieuwe service aan te bieden met settopboxen die op Android zijn gebaseerd en AT & T U-Verse TV vervangen in de gebieden die het eerder werd aangeboden.

Ontwerpen

Ik keek naar de AT & T TV Now-website en ontdekte dat het er niet erg aantrekkelijk uitziet met alleen uniforme lijsten over de hele website. Het heeft niet de elegante looks die Hulu of Netflix te bieden hebben. Qua functionaliteit is het bevredigend. Ik heb geen stotteren of discrepanties gevonden bij het navigeren op de website.
Wanneer u de website bezoekt, vindt u een bovenaan navigatiemenu met vijf opties: Pakketten, Extra's, Manieren om te kijken, Ons versus zij en VEELGESTELDE VRAGEN. Bovendien vindt u aan de rechterkant opties voor aanmelden en streamen. Als u al bent aangemeld, vindt u een zoekbalk en een tandwielpictogram waarmee u het menu met accountinstellingen kunt openen. De zoekbalk is eenvoudig en niets uitzonderlijks.
Ik hou niet echt van het platform, maar ik hou wel van de filterfunctie die me helpt de inhoud te filteren als ik het nodig heb. Maar in vergelijking met YouTube TV is het lang niet zo geavanceerd. YouTube TV is veel geavanceerder en stelt je in staat om naar meerdere termen tegelijk te zoeken.
De homepage is bijgewerkt en ziet er nu iets beter uit dan toen ik hem 6 maanden geleden voor het eerst zag. Door op de knop 'Nu kijken' te klikken, krijgt u toegang tot de bovenste inhoud die is georganiseerd in een horizontale scrolllijst. Deze lijst bevat opties zoals Summer of Soccer, Kids, Trending en Premium Services. Het tabblad Ontdekken is ook vergelijkbaar en u kunt het gebruiken om door films, programma's en netwerken te bladeren. Het gidsgedeelte is vergelijkbaar, hiermee kunt u handmatig door de lijst en het inhoudstype navigeren. En ten slotte is het gedeelte Mijn bibliotheek waar uw bladwijzers en DVR-opnames worden opgeslagen.

Tevreden

Naar mijn mening, het ontwerp en de lay-out van AT & T Now? misschien niet perfect, maar de inhoudsbibliotheek heeft zeker abonnees die voor hun geld rennen. Dankzij een overvloed aan kanalen zoals CBS, FOX, NBC, ABC en ? Thursday Night Football?, met trending shows zoals The Bachelor?, Modern Family? en This Is Us, stemmen kijkers af. Ik heb nog niet genoemd NFL Sunday en ? Vrijdagavondvoetbal? die het grootste kijkerspubliek trekken.
Als u een fan bent van sport, zijn er verschillende speciale sportkanalen beschikbaar op geselecteerde pakketten. Bovendien zijn veel kanalen, waaronder BTN, ESPN, ESPN2, ESPNews, Golf Channel, SEC Network en het Tennis-kanaal beschikbaar via de ? Add-On? van de TV-app. Als dat niet genoeg sporten voor je is, kun je MLB toevoegen. TV en NBA League Pass. Wat ik het leukst vind aan deze service, is dat je de mogelijkheid hebt om opnieuw op te starten als dat nodig is, zodat je geen actie mist.
Heb je at & t tv now plannen? We hebben zeven verschillende pakketten om uit te kiezen, PLUS en MAX als aanbevolen pakketten en ENTERTAINMENT, CHOICE, XTRA, ULTIMATE, OPTIMA MAS als andere pakketopties. Elk van deze plannen wordt geleverd met een ander aantal kanalen - sommige hebben meer dan andere. Ons huidige abonnement kost $ 80 per maand en omvat meer dan 60 kanalen. Het heeft premium netwerken zoals STARZ, HBO, SHOWTIME, EPIX en CINEMAX.

Desktop/mobiele ervaring

Voordat ik zelfs mijn desktop- en mobiele ervaring bekijk, wil ik graag delen dat de AT & T TV Now-app je niet toestaat om NFL live te streamen. Dat kan echter niets afdoen aan de compatibiliteit. AT & T TV Now is beschikbaar op een breed scala aan platforms zoals Amazon Fire, Apple TV, Chromecast en Roku. Afgezien daarvan hebt u er toegang toe vanuit webbrowsers zoals Chrome en Safari, maar er is geen ondersteuning voor gameconsoles beschikbaar. Je kunt dus niet streamen via Xbox of PlayStation.

Mist 4K-inhoud

Ik heb gewacht op AT & T om 4K-inhoud naar hun TV Now-platform te brengen, maar het is nog niet gebeurd. In plaats daarvan vind ik fuboTV een betere optie omdat het me in staat stelt om 4K-inhoud te bekijken. De onlangs afgesloten FIFA Women's World Cup ondersteunde 4K-resolutie, dus mijn fuboTV-streamingervaring was naadloos. Iets dat AT & T nog niet eens heeft uitgerold op zijn TV Now-platform.

Niet de beste app

Ik probeerde de app van AT & T TV Now op mijn Pixel 3 te gebruiken en het werkte goed. De streaming-ervaring was goed, maar ik had één groot probleem: de app crashte veel. Soms laadde het niet eens voorbij het welkomstscherm, waardoor het uiterst frustrerend was.

High-speed netwerk vereist

Hoewel er geen 4K-inhoud is, heb je nog steeds een internetsnelheid van 7,5 Mbps of meer nodig voor streams van hoge kwaliteit. Ik heb het netwerk getest met internetsnelheden van 16 en 32 GB en heb geen enkel probleem ondervonden.

DVR-mogelijkheden onlangs toegevoegd

Hoewel het een positieve stap is, duurde het lang voordat de DVR-functie arriveerde. En hoewel de DVR-functie nu beschikbaar is, is het niet iets om over naar huis te schrijven. Hiermee kunt u de inhoud van maximaal 20 uur opnemen en u kunt deze niet langer dan 30 dagen bewaren. Als je dat vergelijkt met fuboTV of Philo, zul je teleurgesteld zijn.

Functies voor ouderlijk toezicht zijn beperkt

Nogmaals, AT & T TV Now heeft geprobeerd een functie te integreren die niet optimaal werkt. Ja, ouderlijk toezicht is goed, maar in tegenstelling tot Sling TV kun je individuele profielen niet beperken. U moet deze instellingen dus regelmatig aanpassen en verschillende leden van het huishouden hebben niet dezelfde kijkbeperkingen. Ten slotte worden uw beperkingen voor ouderlijk toezicht alleen beschermd via een viercijferige toegangscode, wat niet significant is met betrekking tot beveiliging.

Plannen & Prijzen

De zeven plannen die beschikbaar zijn met AT & T TV Now zijn PLUS, MAX, ENTERTAINMENT, CHOICE, XTRA, ULTIMATE en OPTIMA MAS. Laten we elk van deze opties eens bekijken.
De PLUS-kabel-tv-service kost $ 50 / maand en biedt 40 kanalen, waaronder CNBC, CNN, ESPN, Fox Sports, HBO, FX, SYFY, Nickelodeon en TBS.
MAX: De kosten van de service zijn $ 70 / maand en het biedt alle kanalen, waaronder regionale sportnetwerken, CBS Sports Network, Paramount en Cinemax.
Entertainment kost $ 93 / maand en omvat CNN, ESPN, HGTV, TBS en Disney Junior.
Ik koos een pakket dat $ 110 / maand kost en 85 + kanalen bevat. Enkele van de opgenomen kanalen zijn OWN, SCI, Game Show, YES en The Weather Channel.
Extra is een nieuwe kabel-tv-service die $ 124 / maand kost en beschikt over meer dan 105 kanalen, waaronder FS2, FXM, NBC Golf, SUNDANCE TV en OXYGEN.
ULTIMATE is een streamingdienst die $ 135 / maand kost en beschikt over meer dan 125 kanalen, waaronder STARZ, Univision Deportes, Cheddar en Destination America.
De Optimo Mas is een kabel-tv-service die $ 86 / maand kost en meer dan 90 kanalen biedt, waaronder Univision, Fox Deportes, Cine Estelar en ESPN Deportes.

Suggesties die ik heb voor AT & T TV Now

Ten eerste hou ik er niet van als een app crasht. Het is echt frustrerend. Dus, kun je ervoor zorgen dat dat niet meer gebeurt? En ten tweede ben ik ook niet onder de indruk van hoe lang het duurt om 4K-versies van je apps uit te rollen. De concurrentie is erg zwaar en hoe langer je erover doet om dit te doen, hoe minder mensen je apps zullen blijven gebruiken. Bovendien is de branding onlangs niet bijgewerkt en zijn DVR-mogelijkheden een beetje vervelend. Er gebeurt veel middelmatig werk op veel gebieden dat aandacht nodig heeft, dus kunnen we die verbetering snel zien?

Conclusie

Het is waar dat AT & T TV Now een geweldige waardepropositie biedt voor de sportliefhebber. Maar denk je erover na om een grote NFL-wedstrijd niet te kunnen streamen vanaf je mobiele telefoon? Dat zou frustrerend zijn, toch? Ik heb geen problemen met deze service, maar het platform en de infrastructuur rechtvaardigen niet echt de enorme inhoudsbibliotheek, waarvan ik hoop dat deze in 2020 wordt opgelost.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

At&T

storing ziggo oss

ziggo storing helmond

paramount network ziggo storing

storing ziggo den bosch

storing ziggo zwolle

"bereik.io"

at&t live

at&t live stream

paramount network nederland

paramount network storing

storing ziggo almere

storing ziggo breda

storing ziggo emmen

storing ziggo helmond

storing ziggo maastricht

storing ziggo sittard

storing ziggo waalwijk

telenet storing mechelen

tvnow ziggo

yeloplay aanmelden

ziggo langzaam internet

ziggo storing almere

ziggo storing breda

ziggo storing den bosch

ziggo storing den haag

ziggo storing emmen

ziggo storing heerenveen

ziggo storing mechelen

ziggo storing oss

AT&T Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

AT&T TV Now is een streamingdienst die verschillende pakketten aanbiedt. Het is een bijproduct van DirecTV of AT & T TV, en het achtervoegsel "Now" verwijst naar zijn digitale aanwezigheid in de Verenigde Staten die tegemoetkomt aan de behoeften van zijn publiek. AT & T TV Now doet zijn best om een enorme inhoudsbibliotheek te bieden met steeds groter wordende compatibiliteit om aan uw inhoudsvereisten te voldoen. AT & T TV Now vervangt AT & T U-Verse TV in de gebieden die het eerder werd aangeboden.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op