Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Audi Sportpark: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het Audi Sportpark werd gebouwd om FC Ingolstadt te huisvesten, nieuw gevormd uit de fusie van twee clubs. Het is een modern en ruim huis, perfect voor de behoeften van het team.

Audisportpark

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Audi Sportpark werd gebouwd om de nieuwe fusieclub FC Ingolstadt te huisvesten. Dit nieuwe en moderne stadion biedt het team een comfortabel en toegankelijk thuis. Het stadion werd gebouwd op het terrein van de Bayernoil-raffinaderijen aan de zuidoostelijke rand van de stad voor ongeveer € 20 miljoen, wat werd betaald door de club en hun hoofdsponsor Audi. Het Audi Sportpark werd officieel geopend op 24 juli 2010 met een toernooi met drie teams met Ingolstadt, Wolfsburg en Augsburg. Het stadion heeft in totaal 1.350 business seats en 18 VIP lodges. Het kan eenvoudig worden uitgebreid tot een capaciteit van 30.000.

Manieren om naar Audi Sportpark te reizen

Het Audi Sportpark ligt aan de zuidoostelijke rand van de stad Ingolstadt, op ongeveer 5,5 kilometer van het historische centrum en op ongeveer 4 kilometer van het centraal station. Er is een regelmatige treindienst tussen München en Ingolstadt. De rit vanuit München duurt 45 tot 60 minuten, terwijl de rit vanuit Neurenberg niet meer dan een half uur duurt. Er is geen verbinding met het openbaar vervoer tussen het centraal station van Ingolstadt, Hauptbahnhof, en de frequentere treinhalte in Ingolstadt Nord?. Het is misschien beter om een trein te nemen die stopt bij station Ingolstadt Nord, dat dichter bij het historische centrum ligt. Als u vanaf de noordelijke rand van het historische centrum naar het centrale busstation (ZOB) wilt, kunt u bus 51 nemen en deze brengt u in de richting van Audi-Sportpark. Dit is ook de laatste halte op die lijn. Als u het historische centrum van de stad bezoekt, kunt u bus 21 nemen naar audi-sportpark. De bus rijdt minstens elk half uur en de rit duurt ongeveer 15 minuten. Er is een pendeldienst op wedstrijddagen die begint bij ZOB en door het historische centrum naar het stadion gaat. Bussen rijden elke 15 minuten vanaf twee uur voor de aftrap. Als u vanaf het centraal station komt, kunt u het beste eerst een bus naar het centrum nemen en vervolgens de bovenstaande instructies volgen. Adres: Am Sportpark 1, 85053 Ingolstadt

Eten, drinken en slapen in de buurt van Audi Sportpark

Het Audi Sportpark ligt op een bedrijventerrein aan de rand van de stad. Er is een nabijgelegen retailpark met enkele fastfoodopties als je iets te eten nodig hebt, maar over het algemeen is het een onaantrekkelijk gebied en eten en drinken kan beter worden gedaan in het centrum van Ingolstadt. Er zijn geen hotels direct in de buurt van het stadion, maar Auwald Hotel en Art Hotel Ingolstadt zijn beide goede opties als u op zoek bent naar een plek om te verblijven die ongeveer een half uur lopen is. De meeste hotels in het centrum van Ingolstadt zullen besluiten om in en uit te reizen voor de wedstrijd en te verblijven in München of Neurenberg.

Ingolstadt Tickets

Tickets voor wedstrijden in Ingolstadt kunnen online worden gekocht, bij de Fan and Ticketshop op het Audi Sportpark, bij de Fan and Ticketshop aan de Moritzstraãe 13 in het historische centrum van Ingolstadt of bij een van de verkooppunten in de regio Ingolstadt. Tickets kunnen worden gekocht aan de poorten van het stadion op de dag van de wedstrijd. Voor Ingolstadt is dit meestal alleen het geval voor spraakmakende wedstrijden. Ticketprijzen variëren van $ 22 voor een stoel in een van de hoeken tot $ 28 voor een stoel aan de lange kant tegenover de hoofdtribune. Een kaartje voor een van de staanplaatsen kost $12. Een ticket is tot $ 6 duurder als het op de dag zelf wordt gekocht. Bel voor meer informatie +49 (0) 841 88 557 155 of e-mail [email protected]

Audi Sportpark stadion tours

Het Audi Sportpark biedt rondleidingen door het stadion, waaronder de persruimtes, kleedkamers, spelerstunnel en zakelijke secties. De rondleidingen duren ongeveer een uur. De Audi Sportpark-tours rijden meestal op dinsdag en woensdag om 10:00 uur of 15:00 uur. Kijk op de website voor actuele data en tijden voor informatie over de tourprijs.

Relevante internetlinks

De officiële website van FC Ingolstadt 04 is fcingolstadt.de. De officiële website voor Audi Sportpark is audi-sportpark.de. Het officiële toeristische portaal voor Ingolstadt is ingolstadt-turismus.de. Tot slot biedt Invg.de informatie over het openbaar vervoer voor Ingolstadt.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Audisportpark
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Audisportpark
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Audisportpark
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Audisportpark

Audi Sportpark: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het Audi Sportpark werd gebouwd om FC Ingolstadt te huisvesten, nieuw gevormd uit de fusie van twee clubs. Het is een modern en ruim huis, perfect voor de behoeften van het team.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op