Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Earthquakes Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

De San Jose Earthquakes hebben zojuist aangekondigd dat ze hun gloednieuwe stadion, Avaya Stadium, hebben betrokken! Het team stelde voor het eerst de bouw van een nieuw stadion voor in 2007 en koos de Airport West-site als hun voorkeurslocatie.

Avaya Stadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het heeft een capaciteit van 18.500 personen. De Earthquakes stelden voor het eerst de bouw van een nieuw stadion voor in 2007 en kort daarna koos de club de Airport West-site als hun voorkeurslocatie. In 2011 werd een bouwvergunning verleend, maar enkele omwonenden dienden bezwaarschriften in waardoor de start van de bouw werd uitgesteld tot eind 2012. De vertraging van een jaar vanaf de ontdekking van ondergrondse betonnen gewelven tot de opening van het stadion was te wijten aan vertragingen in de bouw. De Earthquakes speelden hun eerste wedstrijd in het Avaya Stadium op 28 februari 2015 toen ze LA Galaxy ontvingen in een oefenwedstrijd voor het seizoen (3-2). De officiële inaugurele wedstrijd werd een paar weken later gespeeld; de Earthquakes versloegen Chicago Fire met 2-1 in een competitiewedstrijd. Earthquakes Stadium kostte 100 miljoen dollar, wat meer was dan oorspronkelijk gepland. Het stadion werd volledig privaat gefinancierd en de meest karakteristieke kenmerken zijn de boxen op veldniveau en een open uiteinde dat geen tribune heeft, maar alleen een scorebord. Dit uiteinde kan later worden gevuld met zitplaatsen, wat zou resulteren in een capaciteit van 24.000 zitplaatsen. Het stadion heette voorheen Avaya Stadium, maar het werd omgedoopt tot Earthquakes Stadium na het faillissement van de naamgevingssponsor. Earthquakes Stadium is ook geschikt voor het hosten van rugbywedstrijden.

Manieren om naar Earthquakes Stadium te reizen

Earthquakes Stadium ligt ongeveer 2 mijl ten noordwesten van het centrum van San Jose. Het grenst aan de westelijke kant van San Jose International Airport. Earthquakes Stadium is een zeer populaire plek om een wedstrijd te bekijken omdat het een prachtig uitzicht op de Bay Area heeft en dicht bij vele restaurants en bars ligt. Om bij het stadion te komen vanaf snelweg 101, neemt u de afslag richting De La Cruz Blvd en slaat u zuidwaarts naar De La Cruz Blvd. Nadat u de De La Cruz Blvd op bent gegaan, ziet u borden naar het Avaya-stadion en het stadion en de parkeerplaats voor de wedstrijddag bevinden zich aan de rechterkant. Als u het openbaar vervoer gebruikt, gaat u naar het treinstation van Santa Clara en neemt u de Caltrain. Als u BART gebruikt, neemt u een trein naar Millbrae Transit Station en stapt u over op een Caltrain naar het zuiden. Het station van Santa Clara ligt niet ver van het Avaya-stadion, maar er is geen voetgangersvriendelijke verbinding. Om bij Metro Airport te komen, neemt u de VTA # 10 Free Airport Flyer-bus naar Earthquakes Stadium. Adres: 1123 Coleman Ave, San Jose, CA 95110 Kunnen jullie me helpen mijn telefoon te vinden? Het lijkt verdwenen.

San Jose Earthquakes tickets

Tickets voor de San Jose Earthquakes zijn online te koop via Ticketmaster. De Earthquakes verkopen meestal de meeste van hun thuiswedstrijden uit, dus van tevoren reserveren wordt aanbevolen. De Earthquakes spelen over het algemeen één tot twee wedstrijden per jaar in grotere stadions zoals Levi's Stadium en Stanford Stadium.

Nuttige internetlinks

San Jose Earthquakes is de officiële website voor informatie over het team en evenementen. San Jose CA.gov is ook een geweldige bron voor bezoekers om informatie te vinden over de stad en attracties.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Avaya Stadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Avaya Stadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Avaya Stadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Avaya Stadium

Earthquakes Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

De San Jose Earthquakes hebben zojuist aangekondigd dat ze hun gloednieuwe stadion, Avaya Stadium, hebben betrokken! Het team stelde voor het eerst de bouw van een nieuw stadion voor in 2007 en koos de Airport West-site als hun voorkeurslocatie.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op