Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Bandcamp Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Bandcamp is een schoon, strak platform dat artiesten hun eerlijke deel betaalt en nog wat. Het enige probleem dat ik heb, is dat de Discover-functie het moeilijker maakt om nieuwe artiesten te vinden dan zou moeten. Hoe dan ook, Bandcamp zal op een dag door etnomusicologen worden bewonderd om zijn unieke model. Ze zullen het democratische model van het platform bespreken, waardoor het opvalt tussen een zee van roofzuchtige, uitbuitende bedrijven.

Bandcamp

"bravo korting"

bandcamp kosten

die nerven bandcamp

storing ziggo emmen

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

bandcamp.com

Deze ene keer op bandkamp, luidt de grap. Voor indiemuzikanten en diy-bands is Bandcamp geen grap. Ik heb het over het muziekhostingplatform dat zo nauw verbonden is geraakt met de diy-muziekscene in Amerika. Breng meer dan een paar minuten door met wandelen door een bepaalde universiteitscampus en je zult waarschijnlijk op zijn minst een paar jonge mensen passeren die een album of vijf op Bandcamp hebben gepost.
Dus wat is Bandcamp en waar is het goed voor? Nou, ik stelde mezelf deze vraag vele jaren geleden toen ik het bedrijf voor het eerst ontmoette, en sindsdien heb ik veel geleerd. Ik heb nog veel te leren over Bandcamp, maar afgezien daarvan wil ik onderzoeken of Bandcamp nog steeds voldoet aan de hype die het in het midden van de jaren 2010 genereerde. In een tijd van hyperverzadiging moet ik immers selectief zijn met mijn tijd en aandacht, en sinds 2014 is er veel veranderd.
Ik zal onderzoeken of Bandcamp een goed platform is om nieuwe nummers te ontdekken. Ik zal ook kijken of het effectief is voor meer bekende artiesten om hun garageband kelders sludge EP's te plaatsen. Wat Bandcamp onderscheidt van andere vergelijkbare platforms, is dat het meer diversiteit mogelijk maakt.

Hoe het begon

In 2008 creëerde Ethan Diamond samen met een team van programmeurs Bandcamp. Het bedrijf begon te groeien in 2010 toen artiesten als Amanda Palmer hun platenlabels vermeden en in plaats daarvan hun muziek op het platform hostten. Indie-game-ontwikkelaars volgden snel en hosten hun gamesoundtracks op het platform. Al snel won Bandcamp's model van doe-het-zelf-tijdgeestexpressie aan populariteit in de muziekscene.
Sinds Bandcamp bekendheid verwierf als een platform voor kleinschalige muzikanten om hun albums en merchandise online te hosten, promoten en verkopen, is het een digitaal bastion van undergroundcultuur geworden. Hoewel het niet helemaal dezelfde opwinding genereert als tijdens zijn saladedagen, heeft het uithoudingsvermogen en zal het waarschijnlijk nog enige tijd duren.

Hoe het werkt

Zoals velen van ons weten, krijgen muzikanten en artiesten niet veel respect in de economische sfeer. Of je nu kijkt naar de nietige betalingen die bands krijgen voor hun streaming royalty's, de manier waarop minder bekende artiesten worden behandeld door de muziekindustrie zelf, of een van de andere mishandeling die kleine artiesten ontvangen, het wordt duidelijk dat er iets uit balans is. De schoonheid van Bandcamp ligt in de eerlijkheid tegenover artiesten - het betaalt hen eerlijk voor hun muziek en behandelt hen met respect. Dit maakt Bandcamp een broodnodige bron van hoop voor aspirant-muzikanten en artiesten overal ter wereld.
Niet dat dit geen oud nieuws is: het tijdloze cliché van de uitgehongerde kunstenaar is zo oud als de beschaving zelf. Vandaag de dag echter meer dan ooit, met inkomensongelijkheid op een hoogtepunt, dragen muzikanten en andere creatieven de dupe van economisch onrecht harder dan de meeste beroepen. Dit is de reden waarom het model van Bandcamp hen zo'n trouwe aanhang heeft opgeleverd onder diy- en low-level muziekscènes.
Sommigen hebben het een online platenwinkel genoemd, maar ik ken er geen die je de mogelijkheid geven om alleen te betalen als je zin hebt om te betalen. Dit is de grootste kracht van Bandcamp - als artiest heb je de mogelijkheid om je muziek aan te bieden als op donatie gebaseerde inhoud (betaal wat je wilt) of alleen betaalde toegang. Hoewel deze vrijheid misschien onbelangrijk lijkt, biedt het kunstenaars een niveau van controle dat hen al sinds mensenheugenis wordt ontzegd.
Bandcamp gelooft in "muziek als een belangrijk onderdeel van cultuur" en ze zetten zich in om artiesten eerlijk en transparant te compenseren. Zonder dit geloof zou hun missie zinloos zijn. Daar hou ik van!
Kortom, als je een artiest bent en je plaatst je album of merchandise op Bandcamp, neemt Bandcamp een commissie van 15% van alle gemaakte verkopen. Er zijn geen maandelijkse hostingkosten of lidmaatschapskosten, dus je betaalt Bandcamp gewoon wanneer je geld verdient met je verkopen. Als u meer dan $ 5000 aan commissies verdient, neemt Bandcamp slechts 10%.
Laten we zeggen dat je vriend Tommy Longtooth zijn album aanbiedt voor $ 10 op Bandcamp. Als Tommy albums verkoopt, neemt hij $ 8,50 van Bandcamp mee naar huis en Bandcamp houdt $ 1,50. Jenny Frogtongue, die besluit dat ze haar album zal plaatsen als een "pay what you want?" aanbod, zal alleen een korting nemen als iemand besluit haar x-bedrag voor haar album te betalen.
Ons platform verdient alleen geld als de artiest geld verdient. Dit is de reden waarom muzikanten op ons platform worden gestimuleerd om geld te verdienen - het helpt de site draaiende te houden en het betekent dat je geweldige muziek krijgt tegen een fractie van de kosten. Als je een muzikant bent die op zoek is naar wat extra inkomsten, is Bandcamp misschien een goede optie voor jou - wij zorgen voor onze artiesten. Dit betekent niet alleen dat je je kunt concentreren op je muziek, maar fans van muziek profiteren hier ook van omdat ze geweldige albumprijzen krijgen zonder zich zorgen te maken over het levensonderhoud van de artiest.
Bandcamp is een online platform dat een breed scala aan onbekend talent herbergt. De allure ligt in het feit dat het het voor gebruikers gemakkelijk maakt om nieuwe bands te verkennen, zonder ze allemaal afzonderlijk te hoeven doorlopen. Voor degenen die aarzelen om Bandcamp te gebruiken vanwege het af en toe onaangename geluid, onthoud dat toeval je kan helpen geweldige muziek te vinden. Blijf zoeken en je zult zeker iets geweldigs vinden.

Ontwerp van de Website

Ga je naar de belangrijkste landingspagina van de website? Natuurlijk is het een vrij standaard showcase met samengestelde afspeellijsten, luistergidsen en best-of-lijsten. Maar als u daaronder kijkt, vindt u een willekeurig gegenereerde lijst met 'Nu verkopen'. Hier, wanneer tracks die net zijn gekocht, in realtime worden weergegeven en bijgewerkt. Als je iets verder naar beneden scrolt, vind je de sectie van Bandcamp Daily die dagelijks wordt bijgewerkt. Je ziet hier album-van-de-dag picks, opiniestukken, samengestelde lijsten en personeelskeuzes.
Ik stream momenteel de huidige keuze van Bandcamp Daily voor het album van de dag, Batuco, van de in Mexico-Stad gevestigde groep Son Rompe Pera. Het wordt beschreven als een moderne distillatie van Mexicaanse, Peruaanse en Colombiaanse mensen, en ik heb in 5 minuten een nieuwe schat gevonden.
Ga naar een paar artiestenpagina's en je zult zien dat ze er allemaal hetzelfde uitzien. Ik geloof dat continuïteit tussen profielen fans helpt om gemakkelijk door het platform te navigeren. Een artiest heeft wel de mogelijkheid om zijn pagina tot op zekere hoogte aan te passen, maar de basislay-out blijft vast en ik vind dit een van de sterke punten van Bandcamp. Elk profiel is strak, gestroomlijnd en vrij van rommel, waardoor het gemakkelijk is om te vinden wat ik zoek wanneer ik een nieuwe artiest ontdek.

De zwakke punten van Prime Video

Het nadeel van een rechtvaardig platform als Bandcamp is dat het veel muzikanten aantrekt. Dit kan resulteren in een overvloed aan inhoud en Bandcamp heeft dit niet geweldig gedaan. Een hoop is dat de Discover-functie gemakkelijk door de catalogus kan bladeren en nieuwe banden kan vinden, maar in werkelijkheid lijkt het algoritme behoorlijk zwak. Het werkt op dezelfde manier als Pandora in zijn hoogtijdagen, en beveelt nummers aan waarvan het denkt dat ze vergelijkbaar zijn met waar je net naar hebt geluisterd, maar het voldoet vaak niet aan mijn normen.
Het lijkt erop dat dit vooral kan worden toegeschreven aan de focus van Bandcamp op hun artiesten, in plaats van hun fans. Misschien is een lichte herbalancering op zijn plaats. Als Bandcamp erin zou slagen om hun artiesten hetzelfde tarief te betalen als nu, met ook een geweldig Discover-systeem, zou het echt de loyaliteit van muziekontdekkers overal kunnen vangen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Bandcamp

"bravo korting"

bandcamp kosten

die nerven bandcamp

storing ziggo emmen

Bandcamp Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Bandcamp is een schoon, strak platform dat artiesten hun eerlijke deel betaalt en nog wat. Het enige probleem dat ik heb, is dat de Discover-functie het moeilijker maakt om nieuwe artiesten te vinden dan zou moeten. Hoe dan ook, Bandcamp zal op een dag door etnomusicologen worden bewonderd om zijn unieke model. Ze zullen het democratische model van het platform bespreken, waardoor het opvalt tussen een zee van roofzuchtige, uitbuitende bedrijven.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op