Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio do Maritimo: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion onderging een uitgebreide renovatie ter voorbereiding op het WK 2014. Het Estadio do Maritimo, voorheen bekend als Estadio dos Barreiros XXI, werd officieel geopend op 5 mei 1957. In de daaropvolgende 50 jaar werden er weinig veranderingen aan het stadion aangebracht. De meest recente renovatie vond plaats ter voorbereiding op het WK 2014.

Barreiros

maritimo stadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Estadio do Maritimo werd geopend op 5 mei 1957. In de volgende 50 jaar werden slechts kleine wijzigingen aangebracht, zoals de ombouw van de staanplaatsen tot zitplaatsen. Tegen de eeuwwisseling en met maritimo's regelmatige deelname aan de Europa League, werd het echter duidelijk dat de club een moderner thuis nodig had. In 2013 werd het project overgenomen door een ander consortium en hervat. Het stadion wordt nu naar verwachting begin 2016 opgeleverd. In 2009 werden plannen gemaakt voor een herontwikkeling van Estadio dos Barreiros tot een stadion met 9.000 zitplaatsen. Voordat het project vanwege financieringsproblemen kon worden afgerond, werd het in 2013 echter overgenomen door een ander consortium. Het herziene plan is nu dat het stadion begin 2016 klaar is. Het werk werd hervat in 2014 en tegen het einde van het seizoen 2014-15 werden nieuwe overdekte tribunes aan drie zijden voltooid, waarbij alleen de oude hoofdtribune nog overeind stond. De naam van het stadion werd tegelijkertijd veranderd van Estadio dos Barreiros in Estadio do Maritimo. (foto's van het huidige Estadio do Maritimo hieronder)

Manieren om naar Estadio do Maritimo te reizen

Het Estadio do Maritimo ligt ongeveer tweeënhalve kilometer ten westen van het centrum van Funchal en net ten noorden van de hotelzone rond Estrada Monumental. De wandeling van het stadscentrum duurt ongeveer 30 minuten en vanaf de hotelzone rond Estrada Monumental 10 duurt het ongeveer een half uur. Afhankelijk van waar je bent, kan de wandeling bergopwaarts zijn. Als u met de auto komt, is er een openbare parkeerplaats op ongeveer vijf minuten lopen van het stadion. Adres: Rua Dr. Pita, Funchal

Eet, drink en slaap in de buurt van Estadio do Maritimo

Het stadion ligt in een rustige woonwijk, iets de heuvel op. Het is een korte wandeling naar de kust, waar tal van plaatsen zijn om te eten en te drinken, evenals naar het centrum van Funchal. Funchal zit vol met hotels, dus er is veel variatie om uit te kiezen. Er zijn een paar kleinere B & B's, pensions en appartementen in de buurt van Estadio do Maritimo, maar de grotere hotels en resorts zijn een beetje verder weg. Klik hier voor een overzicht van hotels in Funchal.

Maritimo-tickets

respectievelijk. Tickets voor reguliere competitiewedstrijden kosten ?12,50 of €20,00. Voor de wedstrijden tegen Porto, Sporting en Benfica worden de prijzen verhoogd naar respectievelijk €20,00 en €30,00. Voor meer informatie bel +351 291 205 000 of mail [email protected]

Relevante internetlinks

CSMaritimo.pt is de officiële website van CS MarÃtimo. Visitmadeira.pt is een toeristische informatiewebsite voor de Madeira-eilanden. . Ik bezocht het stadion tijdens een vakantie vorige maand en het ziet er modern uit met een prachtig uitzicht over Funchal van achter het stadion. Het veld ziet er geweldig uit met rode en groene zitplaatsen, maar ik heb het afgewerkte gedeelte ervan niet goed bekeken. Nieuwe schijnwerpers worden geïnstalleerd terwijl ik er was. . Ik bezocht het stadion tijdens een vakantie vorige maand en het ziet eruit alsof het in goede staat is met een prachtig uitzicht op Funchal van achter het stadion. Het veld lijkt ook in goede staat te zijn, met rode en groene zitplaatsen. Ik was echter niet geïnteresseerd in het kijken naar het eindproduct omdat ik meer gefocust was op de nieuwe schijnwerpers die werden geïnstalleerd terwijl ik daar was.

 • Ik bezocht de grond tijdens een vakantie op Madeira afgelopen november. er is vooruitgang geboekt met de bouw van drie nieuwe tribunes en momenteel wordt gewerkt aan de laatste.
Opwinding omdat dit de eerste keer is dat een team uit Madeira in de topcompetitie van Europa heeft gespeeld Ik bezocht de grond tijdens een vakantie op Madeira en ze zijn het momenteel aan het herontwikkelen met drie nieuwe stands. Er is veel opwinding omdat dit de eerste keer is dat een team uit Madeira deelneemt aan de topcompetitie van Europa.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Barreiros
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Barreiros
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Barreiros
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Barreiros

maritimo stadium

Estadio do Maritimo: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion onderging een uitgebreide renovatie ter voorbereiding op het WK 2014. Het Estadio do Maritimo, voorheen bekend als Estadio dos Barreiros XXI, werd officieel geopend op 5 mei 1957. In de daaropvolgende 50 jaar werden er weinig veranderingen aan het stadion aangebracht. De meest recente renovatie vond plaats ter voorbereiding op het WK 2014.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op