Eliteserien
12'' geleden
Eliteserien
Nu
Eliteserien
20'' geleden
Eliteserien
24'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

The Baseball Ground: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Ik was aan het ronddwalen toen ik een groep kinderen zag voetballen. Ik zag een groepje kinderen voetballen.

Baseballground

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het honkbalveld werd in 1890 gebouwd door Sir Francis Ley, die het had bestemd voor een nieuw gevormd honkbalteam nadat hij tijdens een reis naar de VS geïnspireerd was geraakt door de sport.Honkbal had echter moeite om populair te worden, dus in 1895 bereikte Derby County een deal met Ley om de permanente huurder van het terrein te worden. Ley investeerde op zijn beurt £ 7.000 om de capaciteit te verhogen van 4.000 naar 20.000 plaatsen.Derby speelde zijn eerste wedstrijd op het veld op 14 september 1895. Zo'n 10.000 mensen zagen hoe de Engelse ploeg Sunderland met 2-0 versloeg.

Derby maakte plannen om weer te verhuizen, maar kocht in plaats daarvan het stadion van Francis Ley.

Kort daarna, in 1926, promoveerde Derby naar de First Division en maakte van de gelegenheid gebruik om een nieuwe hoofdtribune te bouwen, ontworpen door Archibald Leitch. Nadat de stand was voltooid, richtte de aandacht zich op de andere kant (de Volkszijde) waar het terras werd vergroot en voorzien van een overkapping.Derby's menigte bleef echter groeien en in 1933 werd een nieuwe dubbeldekkerstand gebouwd aan het Osmaston End. Twee jaar later werd aan de andere kant een soortgelijke stand gebouwd, waardoor de capaciteit op een totaal van 38.000 werd gebracht.In 1969 promoveerde de club terug naar de First Division en de Popular Side werd uitgebreid herontwikkeld en omgedoopt tot Ley Stand ter ere van Sir Francis Ley.De herontwikkeling van de Baseball Ground verhoogde de capaciteit tot iets meer dan 40.000 mensen en het was een van de weinige Engelse stadions met zitplaatsen en staplaatsen aan alle kanten. Kort daarna, in 1969, registreerde het zijn hoogste opkomst toen 41.826 mensen een thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur bezochten.In het midden van de jaren 1970 nam het succes van Derby in sport en financiën langzaam af en werden slechts kleine wijzigingen aangebracht in het stadion om te proberen het toenemende aantal hooligans op afstand te houden.In de vroege jaren 1990 werd de Baseball Ground omgebouwd tot een all-seater na de publicatie van het Taylor Report. Dit resulteerde in een daling van de capaciteit tot 18.300 zitplaatsen.Veel mensen vonden de grond niet erg geschikt als all-seater, dus werden er plannen gemaakt om slechts drie van de vier tribunes te herbouwen. De Leystand werd ongemoeid gelaten.Hoewel dit scenario betekende dat de club in zijn gekoesterde thuis kon blijven, bood het geen oplossing voor de toegangsproblemen.Omdat de plannen veranderden, kondigde de club in februari 1996 aan dat ze grond hadden verworven om een nieuw stadion te bouwen. De bouw van Pride Park Stadium begon later in 1996 en werd voltooid in de zomer van 1997.Derby speelde zijn laatste wedstrijd op de Baseball Ground op 11 mei 1997. De thuisploeg verloor de wedstrijd met 1-3 van Arsenal.Grond die werd gebruikt voor reservewedstrijden werd verkocht aan projectontwikkelaars, maar werd uiteindelijk in 2003 gesloopt. Woningen kwamen er in 2010 voor in de plaats. Een herdenkingsbeeld van drie voetballers werd onthuld op de plek waar ooit de Baseball Ground stond in 2013.

Steve schreef: 26 mei 2020 om 18:39

Niets vergeleken met het staan op het Popside Level met Alan Hinton terwijl hij zweefde in die centimeters perfecte bochten. Vroeger vergeleken we graag de onberispelijke toonhoogte in het programma met het moeras dat onze twaalfde man was. Voetbalhemel, behalve die van de mannen? wc!Ik heb nooit iets gevonden dat kon wedijveren met alan hinton op het Popside-niveau terwijl hij in die centimeters perfecte bochten zweefde. Vroeger vergeleken we graag de onberispelijke toonhoogte in het programma met het moeras dat onze twaalfde man was. Voetbalhemel, behalve de mannenafdeling? Oh, loo!Het was echt voor mij (Sheffield United), want in 8 bezoeken van 1969 tot 1975 verloren we ze allemaal, drie door 3 doelpunten. Ik betwijfel of Pride Park, of hoe ze het nu ook noemen, dezelfde sfeer kan genereren!Het was voor mij (Sheffield United), want in 8 bezoeken van 1969 tot 1975 (6 competitie, 1 FA Cup en 1 Watney Cup) verloren we ze allemaal, drie met 3 doelpunten. Ik betwijfel of Pride Park, of hoe ze het nu ook noemen, dezelfde sfeer kan genereren!

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Baseballground
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Baseballground
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Baseballground
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Baseballground

The Baseball Ground: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Ik was aan het ronddwalen toen ik een groep kinderen zag voetballen. Ik zag een groepje kinderen voetballen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op