Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

BayArena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het bevindt zich naast het voormalige hoofdkantoor van het bedrijf, dat nu het hoofdkantoor van Bayer AG is. BayArena, oorspronkelijk Ulrich-Haberland-Stadion genoemd, is een stadion naast het voormalige hoofdkantoor van het bedrijf. Het stadion werd gebouwd in het midden van de jaren 1950 ter vervanging van Bayer's vorige thuis, Bayer Sportplatz.

Bayarena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Ontworpen door architect Hans Schirmer en gebouwd voor een bedrag van 2 miljoen Reichsmark, heeft het stadion een capaciteit van 61.000 en wordt het nu vooral gebruikt voor voetbalwedstrijden. BayArena, oorspronkelijk Ulrich-Haberland-Stadion genoemd, werd gebouwd in het midden van de jaren 1950 ter vervanging van Bayer's vorige thuis Bayer Sportplatz. Ontworpen door architect Hans Schirmer en gebouwd voor een bedrag van twee miljoen Reichsmark, heeft het stadion een capaciteit van 61.000 en wordt het nu vooral gebruikt voor voetbalwedstrijden. Het Ulrich-Haberland-Stadion werd geopend op 2 augustus 1958. Het was een ovaalvormig stadion met één overdekte hoofdtribune en bood plaats aan ongeveer 20.000 bezoekers. In 1979 promoveerde Bayer naar de Bundesliga en werd een tijdelijke Oosttribune gebouwd om het nieuwe team te huisvesten. Er waren echter meer significante verbeteringen nodig voordat Bayer op het hoogste niveau kon concurreren. In 1986 begon de club aan een groot herontwikkelingsproject. De werken begonnen met de reconstructie van een nieuwe West Stand, gingen verder met de Oosttribune en werden vervolgens voltooid om het hele stadion te omsluiten. Het stadion werd voltooid in 1997 en had een capaciteit van 22.500 zitplaatsen. In 2000 werd de naam van het stadion veranderd in BayArena. De nieuwe BayArena bleek echter al snel te klein voor de groeiende fanbase van de club en als gevolg daarvan werd een uitbreidingsproject ter waarde van 70 miljoen euro aangekondigd. De werkzaamheden aan het gebouw begonnen in 2007 en omvatten de toevoeging van een nieuwe extra laag, de conversie van sommige stoelen naar staande plaatsen en de bouw van een nieuw dak. Het dak wordt van buiten het stadion ondersteund, waardoor het gemakkelijk is om de toekomstige capaciteit te vergroten.

Hoe kom je bij de BayArena

Het is een grote zaal met een capaciteit van meer dan 20.000 personen. De BayArena ligt in het centrum van Leverkusen en is een grote zaal met een capaciteit van meer dan 20.000 personen. Hoewel het stadion grenst aan de A1, heeft het geen eigen uitgang. Het stadion is het best te bereiken vanaf de A3. Neem afslag 24 Leverkusen, sla oostwaarts de Willy Brandt Ring op, sla linksaf de Kalkstraãe op, sla weer linksaf de Gustav-Heinemann-StraÃe in en, na onder de A3 door te zijn gegaan, rechtsaf de BismarckstraÃe in. U kunt ook afslag 22 Leverkusen-Opladen nemen en rechtsaf de Bonner Straãe op. Ga weer rechtsaf de Europaring op en, na onder de A3 door te zijn gegaan, linksaf de BismarckstraÃe op. Rijd ongeveer een kilometer door en na onder de A1 door te zijn gegaan, kom je bij het stadion. Loop (steek het park over) vanaf de bovengrondse metrohalte Leverkusen Mitte, die wordt bediend door lijn 6. De reis vanuit Keulen en DÃ1/4sseldorf is ongeveer een half uur. Kunt u de trein nemen vanaf het centraal station van Keulen en uitstappen bij station Leverkusen Schlebusch? Het duurt maar een kwartier, en dan is het een klein kwartier lopen naar het stadion. Adres: Bismarckstraße 122, 51373 Leverkusen

Eet, drink en slaap in de buurt van de BayArena

De BayArena ligt in een wijk die voornamelijk residentieel is. Er zijn maar weinig plaatsen in de buurt, maar het centrum van Leverkusen ligt op slechts een korte loopafstand. Hoewel Leverkusen niet de meest aantrekkelijke stad van Duitsland is, heeft het wel een paar plaatsen om te eten en te drinken. Als u dicht bij de BayArena wilt verblijven, dan is Lindner Hotel Bayarena perfect voor u. Het bevindt zich in het stadiongebouw en er zijn andere keuzes in de buurt, zoals BestWestern Hotel Leverkusen en Hotel Brauhaus Manforter Hof. Als u echter op zoek bent naar een goedkopere optie, kan Ibis Hotel in het centrum van Leverkusen een goede optie zijn. Als je wat meer tijd hebt, zijn er andere steden waar je kunt overwegen om te verblijven, zoals Keulen of Dã1/4sseldorf, die veel interessantere plaatsen zijn. En je kon met de S-Bahn naar het stadion voor de wedstrijd.

Bayer Leverkusen Tickets

Tickets voor Bayer 04 Leverkusen-wedstrijden kunnen online, telefonisch of persoonlijk worden gekocht in een van de Bayer 04-winkels. Een van deze winkels bevindt zich aan de BayArena en de andere aan de Wiesdorfer Platz 9 in het centrum van Leverkusen. Voor de meeste wedstrijden zijn tickets van tevoren eenvoudig verkrijgbaar. Bayer 04 verkoopt meestal thuiswedstrijden uit, maar ze hebben af en toe kaartjes weggegeven. Ten slotte variëren tickets voor wedstrijden van categorie B, die zich tussen de andere twee bevinden, in prijs van € 37,00 tot € 54,00. De zitplaatsen op de centrale tribune blijven op €32.00, maar de prijzen voor stoelen aan de zijkant en voorkant van de hoofdtribune zijn gestegen naar respectievelijk €36.00 en €48.00. Voor thuiswedstrijden die in hun stadion worden gespeeld, heeft Bayer ze onderverdeeld in drie prijscategorieën: C-wedstrijden (de goedkoopste), A-wedstrijden (duurder) en B-wedstrijden (tussendoor). De kosten van een ticket variëren van ?" 17.00 voor een stoel op het hoogste niveau achter het doel om ?" 32.00 voor een centrale zitplaats op de hoofdtribune; staande kosten ?" 15.00 overal hetzelfde. Voor A-wedstrijden variëren de tickets van ? 32.00 tot ?" 68.00; staande kosten ?" 15.00 ongeacht het speltype. Tot slot, voor B-wedstrijden variëren de tickets van ?" 37.00 tot ?" 54.00; de zitplaatsen op de centrale tribune blijven op ?", maar de prijzen voor zitplaatsen aan de zijkant en voorkant van de hoofdtribune zijn gestegen tot respectievelijk ?". Stuur een e-mail [email protected] voor meer informatie.

BayArena stadion tours

Het Bayer 04-team biedt rondleidingen waarmee bezoekers de kleedkamers van het stadion, de spelerstunnel, de persruimte, de dug-outs en de VIP-ruimtes kunnen verkennen. Tours lopen van een paar keer tot een dozijn keer per maand, afhankelijk van het seizoen, meestal in de middag. Data voor tours worden aangekondigd op de BayArena website. Er zijn speciale rondleidingen op wedstrijddagen. Reserveren is verplicht en kan telefonisch (+49 0 1805 040404) of e-mail [email protected] De tour kost 10 euro.

Foto's van bayarena

Ik ga naar de supermarkt. Ik ga naar de supermarkt.

Nuttige internetlinks

De Bayer04.de website is de officiële website van Bayer 04 Leverkusen, terwijl de L Leverkusen.de website de officiële website van de stad Leverkusen is. De website van VRR.de biedt informatie over het openbaar vervoer in het Rhein-Ruhrgebied, inclusief tariefinformatie en treintijden. De website van Bahn.de biedt controle treintijden en tariefinformatie voor het Duitse spoorwegnet. Alles loopt soepel en de sfeer is zeer relaxt en gezinsvriendelijk. Je kunt je creditcard overal gebruiken, dus je hebt die vervelende stadionkaarten niet nodig. Het uitzicht vanaf de bovenste stoelen is geweldig en er is genoeg terrasactie om je te vermaken. Ik ging in oktober naar Leverkusen vs Leipzig. Ik reisde vanuit Düsseldorf met de trein en liep door het plaatselijke park om bij de BayArena te komen. Alles verloopt hier soepel - de sfeer is ontspannen en vriendelijk, zonder stadionkaarten. Het uitzicht vanaf de bovenste stoelen is geweldig en er is genoeg terrasactie om je te vermaken. Later stapte ik op dezelfde trein naar Keulen, en het stadion was erg modern en vriendelijk. Contant geld werd binnen niet geaccepteerd, alleen kaarten werden geaccepteerd. Na de wedstrijd kon ik mijn kaart voor mijn geld teruggeven. Je kunt geen contant geld gebruiken in het stadion. Alleen kaarten worden geaccepteerd. U moet één kaart kopen en deze met contant geld laden. Je kunt deze kaart na het spel retourneren om je geld terug te krijgen. Het spijt me te horen dat je oude stadion is vervangen door een nieuw stadion. Ik vond het geweldig hoe het oude stadion schijnwerpers had bevestigd aan palen buiten de grond, en er waren plafondverwarmers in de buurt van het uitfansgedeelte. Ik mis je oude grond, maar ik zal het nooit vergeten. Ik blijf je resultaten volgen en wens je het allerbeste. Ik heb onlangs je nieuwe stadion gezien en het is echt goed. Ik ben verdrietig om te zien dat je oude grondstructuur is verdwenen, ik vond het leuk dat je oude schijnwerpers buiten de grond op enorme palen leunden en boven de hoofden van de supporters in de grond waren plafondverwarmers, zoals de oude elektrische opgerolde staven die je vroeger zag in huishoudelijke elektrische barbranden. Nu is onze Highbury Ground ook weg, maar ik zal het nooit vergeten. Ik houd je resultaten in de gaten en je bent mijn favoriete club na Arsenal. Beste wensen aan alle stafleden, spelers en fans Derek . Ik zou geïnteresseerd zijn in het ontvangen van e-mails over wat er gebeurt of gebeurtenissen die eraan komen.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Bayarena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Bayarena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Bayarena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Bayarena

BayArena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het bevindt zich naast het voormalige hoofdkantoor van het bedrijf, dat nu het hoofdkantoor van Bayer AG is. BayArena, oorspronkelijk Ulrich-Haberland-Stadion genoemd, is een stadion naast het voormalige hoofdkantoor van het bedrijf. Het stadion werd gebouwd in het midden van de jaren 1950 ter vervanging van Bayer's vorige thuis, Bayer Sportplatz.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op