Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Benito Villamarín: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion heeft een capaciteit van 67.000. Het Estadio Benito Villamarin werd in 1929 gebouwd voor de Ibero-Amerikaanse expositie die dat jaar in Sevilla werd gehouden. Het heeft een capaciteit van 67.000 mensen.

Benitovillamarin

benito villamarín

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion Benito Villamarãn werd in 1929 gebouwd voor de Ibero-Amerikaanse expositie. De eerste voetbalwedstrijd die in het stadion werd gespeeld was een interland tussen Spanje en Portugal op 17 maart 1929. Na een korte tijd begon Betis thuiswedstrijden te spelen in het stadion, hoewel Campo del Patronato tot 1936 hun vaste thuis bleef. Het stadion heette aanvankelijk Estadio de Heliã³polis en was rechthoekig van vorm met een capaciteit van 18.000 toeschouwers. Het stadion raakte beschadigd bij een overstroming in 1948 vanwege de nabijheid van de rivier de Guadalquivir. In 1992 werd nog een renovatie uitgevoerd, met de toevoeging van een nieuwe tribune en de installatie van een dak. De eerste herontwikkeling van het stadion vond plaats in 1958 en werd datzelfde jaar door de club overgenomen. Het stadion was tot dan toe relatief bescheiden gebleven en tot de jaren 1970 werden er geen wijzigingen aangebracht. In 1992 werd een renovatie uitgevoerd, waarbij een nieuwe tribune werd toegevoegd en een dak werd geïnstalleerd. Nadat de naam in de vroege jaren 1970 werd veranderd in Estadio Benito Villamarin, onderging het stadion in de loop der jaren verschillende renovaties. Het begon echter echt zijn huidige uiterlijk en capaciteit aan te nemen tijdens het WK van 1982. Tegenwoordig kunnen er zo'n 47.500 mensen in. Tijdens het WK werd in het stadion twee groepswedstrijden in de eerste ronde gespeeld. Tot 1998 bleef Estadio Benito Villamarin vrijwel hetzelfde. Toen besloot Betis om het stadion bijna volledig te herbouwen - nieuwe tribunes met drie niveaus werden gebouwd aan de noord- en oostkant van het stadion, die de al drielaagse West Stand aanvulden. Tegelijkertijd werd het stadion omgedoopt tot Estadio Manuel Ruiz de Lopera naar de toenmalige eigenaar van de club. Het werk liep daarna echter stil en de resterende eenlaagse Zuidtribune werd enkellaags achtergelaten en er werden geen daken geïnstalleerd. Nadat Ruiz de Lopera de club in 2010 had verlaten, stemden fans voor het herstel van de oude naam Estadio Benito Villamarin. In 2015 werd besloten om de eenlaagse Zuidtribune af te breken en te vervangen door een nieuwe drielaagse tribune in lijn met de rest van het stadion. De werken begonnen in de zomer van 2016 en werden voltooid in de zomer van 2017, waardoor de capaciteit toenam tot iets meer dan 60.000 zitplaatsen. (foto's van het huidige Estadio Benito Villamarin hieronder)

Manieren om naar Estadio Benito Villamarin te reizen

Het Estadio Benito Villamarin ligt in Sevilla, ten zuiden van het stadscentrum, op ongeveer drie kilometer van de historische stad. Het stadion ligt aan de Avenida la Palmera, die het stadion in één rechte lijn met het centrum verbindt. Rond het stadscentrum loopt deze grote laan langs de oever van de rivier de Guadalquivir. Het stadion is te bereiken met bus 1, 2, 6, 34 en 37. De zuidelijke rand van het stadscentrum (Prado de San Sebastiã¡n) is een goede plek om bus 1 (naar Glorieta Plus Ultra), 34 (naar Los Bermejales) of 37 (naar Bellvista) te nemen. Neem bus 6 naar Glorieta Heliopolis. Het loopt over de westelijke oever van de rivier. U kunt bus 2 nemen naar Glorieta Heliopolis vanaf de noordelijke rand van het centrum en de oostelijke delen van de stad. Er is geen directe busverbinding van het centraal station van Sevilla naar het stadion, maar bussen 1 en 2 passeren respectievelijk ongeveer 500 meter en 1 kilometer ten westen van het station. Bus 3, 4 en 5 stoppen op een andere locatie. Adres: Avda. de la Palmera s/n, 41012 Sevilla

Eten, drinken en slapen in de buurt van Estadio Benito Villamarin

Het Estadio Benito Villamarin ligt in een woonwijk. Er zijn een aantal bars en restaurants in de buurt, meestal in de buurt van de rivier, maar je hebt meer kans om beter af te zijn met eten en drinken in het historische centrum van Sevilla. Hotel Bendio Benito Villamarin heeft een paar hotels in de buurt. Hotel Silken Al-Andalus Palace ligt op 200 meter van het stadion en heeft goede recensies ontvangen. Boutique Hotel Holos is duurder, maar Hotel Sevilla Palmero is minder ver weg, maar nog steeds gemakkelijk beloopbaar. Als je meer geld te besteden hebt, is Villa de la Palmera waarschijnlijk je keuze, en Albergue Interjoven is voor mensen met een krap budget. Voor alle hotels in de buurt van Estadio Benito Villamarin klik hier. Er zijn verschillende dingen te doen in Sevilla als je hier meer dan één dag doorbrengt. U kunt bijvoorbeeld uw tijd besteden aan het verkennen van het historische centrum.

Real Betis-tickets

Tickets voor Real Betis-wedstrijden kunnen worden gekocht aan de kassa's (taquillas) van het stadion in de week voor de wedstrijd (gesloten tussen 14.00 en 17.00 uur). Kaartverkoop is beschikbaar op de dag van de wedstrijd voor de aftrap, en Real Betis? de opkomstcijfers behoren tot de hoogste in La Liga. De vraag naar tickets is echter gestegen na de uitbreiding van het stadion in 2017, dus het is aan te raden om van tevoren tickets te kopen. Tickets beginnen over het algemeen bij $ 30 voor een stoel op het hoogste niveau achter het doel en variëren tot $ 60 voor een centrale stoel op de hoofdtribune, hoewel de prijzen kunnen worden verhoogd voor spraakmakende armaturen. E-mail [email protected] voor meer informatie.

Estadio Benito Villamarin stadion tours

Het echte Betis-voetbalteam biedt rondleidingen door hun stadion met de perskamer, de presidentiële box, de thuiskleedkamer, de spelerstunnel, de dug-outs en de trofeeënkamer. Rondleidingen lopen van 10.00 tot 14.00 uur op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. De tour kost ???? en kan worden geboekt per telefoon +34 699 844 377Â of in het stadion. Walk-ups zijn toegestaan, maar onder voorbehoud van beschikbaarheid en rondleidingen vereisen een minimum van ?? mensen om te rennen. E-mail [email protected] voor meer informatie.

Relevante internetlinks

De Real Betis Balompié website is de officiële website van Real Betis Balompié. De toeristische informatiewebsite van Sevilla, Tussam, is ook beschikbaar. Maak niet dezelfde fout als ik, er wordt geen alcohol geserveerd in het stadion, dus geniet van het gemak van een kleine bierhut met blikjes bier voor 2 euro recht tegenover het stadion. De sfeer op deze plek is geweldig, en ik raad het zeker aan!. Maak niet dezelfde fout als ik en geniet niet van het gemak van een kleine bierhut met blikjes bier voor 2 euro recht tegenover het stadion. De sfeer in dit stadion is geweldig, dus zeker aan te raden om te komen!

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Benitovillamarin
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Benitovillamarin
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Benitovillamarin
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Benitovillamarin

benito villamarín

Estadio Benito Villamarín: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion heeft een capaciteit van 67.000. Het Estadio Benito Villamarin werd in 1929 gebouwd voor de Ibero-Amerikaanse expositie die dat jaar in Sevilla werd gehouden. Het heeft een capaciteit van 67.000 mensen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op