Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadio Marcantonio Bentegodi: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion heeft een capaciteit van iets minder dan 42.000 mensen en is de thuisbasis van Hellas Verona.

Bentegodi

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion Marcantonio Bentegodi opende op 15 december 1963 met een wedstrijd tussen Hellas Verona en Venezia. Het stadion was aanvankelijk onbedekt en bestond uit twee lagen. Na verloop van tijd werd een derde niveau aan het stadion toegevoegd om WK-evenementen te huisvesten. Tijdens het WK was het Bentegodi-stadion gastheer van drie groepswedstrijden en de laatste 16-wedstrijd tussen Joegoslavië en Spanje (2-1). Tot 1986 was Hellas Verona de enige ploeg die zijn thuiswedstrijden in het stadion speelde. Nadat ze echter naar de Serie C1 waren gepromoveerd, sloot Chievo zich bij hen aan. In de jaren 2000 begonnen bouwwerkzaamheden om de onderste laag van het stadion te verbeteren, maar deze werden nooit voltooid en de onderste laag is sindsdien gesloten gebleven.

Manieren om naar Stadio Marcantonio Bentegodi te reizen

Het Stadio Marcantonio Bentegodi ligt net ten zuidoosten van het historische stadscentrum van Verona. De wandeling vanaf het centraal station (Verona Porta Nueva), dat ten zuiden van het historische centrum ligt, duurt ongeveer 15 minuten. De wandeling vanaf het centrale Piazza Bra met zijn Romeinse theater duurt iets langer, maar nog steeds minder dan een half uur. U kunt ook bus 11, 12 of 13 nemen in de richting van Chievo/Corno, Borgo Nuevo of Croce Bianca en uitstappen bij halte Stadio. Op zon- en feestdagen worden deze bussen vervangen door lijn 90 en 95. Adres: Piazzale Olimpia, 37138 Verona

Eet, drink en slaap in de buurt van Stadio Marcantonio Bentegodi

Het Stadio Marcantonio Bentegodi ligt in een woonwijk en zal meestal niet zo moeilijk zijn om een lokaal café of restaurant te vinden. Het mooie stadscentrum van Verona ligt vlakbij, dat nog veel meer mogelijkheden biedt om te eten en te drinken. Als u op zoek bent naar een plek om dicht bij het stadion te verblijven, is Hotel Martini een goede optie. Het ligt op slechts 10 minuten lopen en krijgt goede recensies. Als u een paar minuten verder weg wilt verblijven, is Hotel Porta Palio een optie. Verder zijn er diverse appartementen en kleine B&B's om uit te kiezen. Als u op zoek bent naar een plek om te verblijven in de buurt van Stadio Marcantonio Bentegodi, beperk u dan niet tot de hotels in de buurt van het stadion. Het stadscentrum is ook vlakbij, dus u kunt er meer opties verkennen.

Chievo-tickets

Tickets voor Chievo-wedstrijden kunnen online of aan de kassa's van het stadion worden gekocht op de dag voor de wedstrijd en de dag van de wedstrijd. Tickets zijn meestal uitverkocht. Prijsklasse voor tickets is afhankelijk van de tegenstander. De meeste wedstrijden komen in de tweede categorie met tickets vanaf slechts $ 24,00 voor een stoel achter het doel, oplopend tot $ 64,00 voor een stoel op een lager niveau aan een van de lange zijden. Tickets voor een paar minder opvallende wedstrijden zijn goedkoper, terwijl tickets voor de meer populaire wedstrijden duurder zijn. Een plattegrond vind je hier.

Hellas Verona Tickets

Tickets voor Wedstrijden van Hellas Verona kunnen online worden gekocht, in de clubwinkel in het centrum van de stad in de buurt van de arena, of bij een van de Vivaticket-verkooppunten. De dag van de wedstrijd kunnen tickets worden gekocht bij het Hellas Verona Ticket Point in Parking A van het stadion. Identificatie is vereist om tickets te kunnen kopen. Prijzen voor tickets voor voetbalwedstrijden variëren afhankelijk van de tegenstander en het zitgedeelte, maar variëren meestal van $ 12,00 voor een stoel in de Curva Sud tot $ 28,00 voor een stoel op een lager niveau aan een van de lange zijden. Tickets zijn duurder als ze op de dag van de wedstrijd worden gekocht.

Relevante internetlinks

De officiële website van AC Chievo Verona is www.chievoverona.it, terwijl de officiële website van Hellas Verona FC www.hellasverona.it is. De toeristische website van de stad Verona is www.veronatuttintorno.it en de website over informatie over het openbaar vervoer is www.atv.verona.it

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Bentegodi
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Bentegodi
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Bentegodi
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Bentegodi

Stadio Marcantonio Bentegodi: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion heeft een capaciteit van iets minder dan 42.000 mensen en is de thuisbasis van Hellas Verona.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op