Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

BET Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Bet.com is een geweldige website die zich richt op alles wat zwart is. Ze hebben een verscheidenheid aan secties, waaronder nieuws, entertainment en meer. U kunt ook shows en films van jaren geleden streamen met hun BET + -service of ze live bekijken met uw kabelprovider login. Bet.com is zeker de moeite waard om te bekijken!

Bet

bet tv

betbet tv

yelo tv aanmelden

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

betintl.co.uk

Het is altijd leuk als we kunnen zien dat een netwerk van kabeltelevisie uit de jaren 80, 90 en 2000 met succes de overstap maakt naar het internettijdperk. Niet elk kanaal is in staat geweest om dit voor elkaar te krijgen, althans niet op een manier die hen in staat stelt om relevantie te behouden. Maar nogmaals, niet elk kanaal biedt een scala aan entertainment dat in de 21e eeuw evenveel vraag heeft behouden als in de 20e eeuw.
Naarmate de 21e eeuw vordert, lijkt het erop dat de meest succesvolle bedrijven degenen zijn die op de een of andere manier kunnen inspelen op entertainment. Dit is duidelijk zichtbaar in muziek, films, televisie en zelfs entertainmentnieuws. Met de opkomst van bingecultuur dankzij Netflix en andere soortgelijke vormen van entertainment, zou je kunnen stellen dat popcultuur vandaag de dag meer doordringend is dan ooit tevoren.
Bovendien lijkt het alsof zwart entertainment specifiek een bredere aantrekkingskracht heeft dan ooit tevoren. Hiphop is een van de meest populaire muziekgenres ter wereld en er is een hernieuwde massamarktvraag naar zwarte artiesten, acteurs, muzikanten en cultuur in het algemeen.
Dat wil niet zeggen dat er niet altijd vraag is geweest naar zwarte kunst. Natuurlijk zijn we ons er allemaal goed van bewust hoe commercieel succesvol Elvis Presley in de jaren 1950 en 60 kon worden door zich zwarte muziek toe te eigenen en wit te wassen. Heck, zelfs rock-'n-roll zelf is zwaar doordrenkt van zwarte muzikale wortels zoals de blues, jazz en gospel. Het belangrijkste verschil ligt vandaag echter in het feit dat het commerciële succes van zwarte muziek meer dan ooit afhangt van het creëren van witte versies ervan - het openen van meer deuren voor echt zwarte kunstvormen dan ooit tevoren, althans in de reguliere popcultuur.
Terwijl reguliere netwerken zoals BET commercieel succes vinden door zich te richten op een breder publiek van mensen van kleur, hebben zwarte nieuws- en entertainmentkanalen een nieuw niveau van mainstream erkenning bereikt, waardoor ze zich kunnen concentreren op een traditioneel zwart publiek.

Geschiedenis

Na vele jaren als lobbyist voor de kabelindustrie te hebben gewerkt, besloot Robert L. Johnson dat hij klaar was om met pensioen te gaan en zijn eigen kabeltelevisienetwerk te starten. Hij kreeg een lening van $ 15.000 van een vriend en een investering van $ 150.000 van mediamanager John Malone en wilde zijn eigen visie voor het netwerk creëren.
Johnson lanceerde BET op 25 januari 1980. BET werd oorspronkelijk uitgezonden als een twee uur per week blok van programmering op het Madison Square Garden Sports Network (drie maanden nadat BET werd gelanceerd, veranderde MSGSN zijn naam in het USA Network). In de kinderschoenen richtte BET zich vooral op het uitzenden van muziekvideo's en herhalingen van beroemde zwarte sitcoms. Tegen 1983 was BET echter een volledig eigen kabelnetwerk geworden, onafhankelijk van de VS of een ander blok van programmering dat op dat moment beschikbaar was.
In 1991 werd BET het eerste zwarte televisienetwerk dat ooit genoteerd was aan de New York Stock Exchange. Dit gaf BET de middelen die het nodig had om zijn programmering uit te breiden naar nieuwe markten en uitbreidingsnetwerken te lanceren die speciaal zijn ontworpen voor kleinere subgroepen van de zwarte gemeenschap, zoals BET Her.
In 1998 werkte BET samen met Starz! om een premium kanaal te creëren gewijd aan zwarte films. Dit leidde ertoe dat het netwerk officieel zijn status verloor als een meerderheidsbedrijf in zwarte handen en het werd uiteindelijk opgeslokt door het mediaconglomeraat Viacom, dat het netwerk voor $ 3 miljard verwierf. Tot op de dag van vandaag staat BET echter nog steeds als misschien wel het enige kabelnetwerk dat uitsluitend is gewijd aan zwart entertainment.

Ontwerpen

Wanneer u op de startpagina van BET.com terechtkomt, kunt u onmiddellijk begrijpen hoe u deze moet gebruiken. Het is zeer intuïtief en is ook zeer goed georganiseerd en schoon. Ik ben persoonlijk een grote fan van strakke lijnen en duidelijk afgebakende secties en vakken om inhoud in te passen als het gaat om website-ontwerp. Misschien is het gewoon mijn OCD op het werk, maar BET onderdrukt mijn OCD-zorgen die ik meestal op andere entertainmentsites heb. Het zit boordevol inhoud en informatie, flitsend en stijlvol allemaal zonder overweldigend of afleidend te zijn.
Je ogen worden eerst gericht op de twee vakjes bovenaan de pagina. Op dit moment zijn die dozen duidelijk gelabeld als 'NAACP Image Awards' en 'Shows'. Als je zwarte actuele gebeurtenissen volgt, vind je hier alle laatste informatie over aankomende NAACP Image Awards. Als je meer geïnteresseerd bent in het bekijken van je favoriete BET-programma's, zijn ze binnen handbereik - je hoeft niet te gaan zoeken!
Scrol omlaag op de pagina om de afzonderlijke secties te vinden. Scrol gewoon totdat u vindt wat u zoekt, of klik op de tabbladen Shows, Muziek, BET +, Nieuws, Celebs, Stijl en Meer bovenaan de pagina om toegang te krijgen tot alle inhoud van de site op één plek. Ik hou van hoe gemakkelijk en intuïtief deze site is om te gebruiken!

Tevreden

Nou, zoals ik al eerder zei, BET richt zich op zwart entertainment. Dat betekent dat als iets eigendom is van, wordt geëxploiteerd, gemaakt of belangrijk is voor de zwarte popcultuur, BET de primeur heeft. De artikelen zijn veelal journalistiek van aard - informatief, boeiend en vaak goed geschreven - soms met een opiniestuk. Dit is verfrissend van een entertainmentnieuwssite.
BET biedt een verscheidenheid aan entertainmentopties, waaronder nieuws over populaire zwarte entertainers. Je kunt ook de huidige shows bekijken en afstemmen op live BET-uitzendingen op elk moment van de dag of nacht, zolang je een kabelabonnement hebt.

Desktop- en mobiele ervaring

Ik heb al de lof gezongen van BET's desktop- en webbrowsing-ervaring. Oh, trouwens, de mobiele versie van de site is ook net zo goed. Maar nog een ding dat BET onderscheidt, is het feit dat het naast deze vakkundig ontworpen website twee afzonderlijke apps biedt: BET Now en BET +.
BET Now is in feite de app-versie van BET.com. Hiermee kunt u alles doen wat u op de website kunt doen, alleen op een meer gestroomlijnde manier, op uw telefoon. Om het meeste uit deze app te halen, moet u zich aanmelden bij uw kabelprovider.
Bet+ is BET's eigen premium abonnementsgebaseerde streamingdienst. Met Bet+ kun je honderden uren aan klassieke films, oude televisieprogramma's en exclusieve BET+ content streamen die je nergens anders kunt vinden. Deze app is beter ontworpen dan BET Now, maar voor een gratis app is BET Now ook zeker niets om te vernietigen. Of het nu op uw computer of uw mobiele apparaat is, er zijn tal van eenvoudige en plezierige manieren om te genieten van geweldige zwarte inhoud dankzij BET.

Prijzen en plannen

Dus, zoals ik zojuist begon te praten, zijn er een paar verschillende manieren om van BET te genieten op verschillende niveaus, met verschillende betalingen en regelingen die moeten worden getroffen (evenals het eenvoudigweg gebruiken van BET.com als een nieuwssite zonder enige betaalmuur).
Om de huidige inhoud en live tv van BET te bekijken, hebt u een kabelprovider nodig.
En BET + kost je $ 9.99 per maand. Het is iets om te overwegen als je ruimte in je budget hebt voor een andere betaalde streamingdienst.

Suggesties die ik heb voor BET

Ik begrijp dat BET in de eerste plaats een entertainmentnieuwssite is. Dus ik zou graag zien dat BET zijn sectie hard nieuws uitbreidt met meer politieke en activistische artikelen met betrekking tot zowel lokale zwarte gemeenschappen als nationaal en wereldwijd zwart nieuws.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Bet

bet tv

betbet tv

yelo tv aanmelden

BET Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Bet.com is een geweldige website die zich richt op alles wat zwart is. Ze hebben een verscheidenheid aan secties, waaronder nieuws, entertainment en meer. U kunt ook shows en films van jaren geleden streamen met hun BET + -service of ze live bekijken met uw kabelprovider login. Bet.com is zeker de moeite waard om te bekijken!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op