Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Bigo Live Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Bigo live is een app met bijna 300 miljoen gebruikers. Hiermee kunt u uzelf uitzenden, live streamen, games spelen en andere vormen van inhoud gebruiken. Bigo Live is gevestigd in Singapore en heeft gebruikers uit meer dan 120 landen en heeft samen meer dan 50 miljoen beoordelingen over App Stores. Het is een geweldige app om je leven te delen en wat tijd door te brengen met chatten met vreemden, vrienden of zelfs je familieleden.

Bigo Live

bigo tv

bigo live

bigo live tv

bigolive

bigo

bigo live plus

bigo online

bigo opwaarderen

hartjes sofifa

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

bigo.tv

Apps en platforms hebben ons leven in het afgelopen decennium overgenomen, zozeer zelfs dat maar heel weinigen onder ons kunnen beweren dat ze niet aanwezig zijn op sociale media.

Succes gedefinieerd in cijfers

Het miljard is zichtbaar op platforms zoals Facebook, YouTube en WhatsApp. Instagram komt steeds dichter bij het worden van een dominant platform met apps uit het Aziatische subcontinent die veel lawaai maken. Een app die zogenaamd veel lawaai maakt, is de Bigo Live-app met bijna 300 miljoen gebruikers. Als de cijfers ongelooflijk lijken, kun je het eigenlijk verifiëren via hun 35 miljoen beoordelingen op PlayStore alleen.
Bigo Live is beschikbaar in meer dan 150+ landen en drijft het grootste deel van het verkeer van de Aziatische markt. Enkele van de landen waar Bigo Live populair is, zijn Singapore, India, Bangladesh en Zuid-Korea.

Van chatroom naar een sociaal fenomeen

Bigo Live verschilt van andere platforms omdat het niet met de basis begon. Het kwam op de markt door functies aan te bieden om mensen te helpen live uit te zenden en hun persoonlijke ervaringen met de wereld te delen. Met deze functies kan de app een onderdeel worden van ons dagelijks leven en bieden ze grote flexibiliteit aan het publiek dat hun dagelijkse ervaringen op een creatieve manier wil delen.

Wat is Bigo Live?

Bigo Live is een app met een live sociale en streaming functie. Bigo-app is in 2016 ontwikkeld door een in Singapore gevestigd internetbedrijf en biedt een goedkope sociale live video-uitzending met ONDERSTEUNING VOOR VOIP - Voice over Internet Protocol. In slechts drie jaar? tijd, de app is uitgegroeid tot een begrip in Singapore en in de meeste Aziatische landen. Het vermogen om je leven te delen en niet alleen talent heeft Bigo naar zijn sterrendom geleid.

Hoe werkt Bigo Live?

Bigo Live maakt het gemakkelijk om live te streamen met een enkele tik. Je kunt je video's binnen enkele minuten maken en plaatsen en je hoeft je niet eens te registreren! U kunt toegang krijgen tot populaire inhoud in de buurt of wereldwijd, een livestream bekijken of deelnemen aan een chat. Je kunt je streams zelfs delen op sociale media.
Als je van het werk van een bepaalde streamer houdt, kun je ze bonen sturen in de vorm van "Gold on Reddit" die hun populariteit aangeven. Je kunt die bonen ook ruilen voor echt geld. Bovendien gaat deze app niet alleen over streaming, maar ook over niveaus en rangen, waardoor gebruikers XP kunnen verdienen door actief te blijven op het platform.

Waarom zou je de Bigo Live-app gebruiken?

Er zijn veel redenen waarom je verslaafd kunt raken aan de Bigo Live-app. Hier zijn enkele van mijn favoriete redenen om het te gebruiken:

Mogelijkheid om jezelf uit te zenden

De belangrijkste reden waarom ik van deze app hou, is dat ik hiermee live kan gaan en livestreams kan bekijken. Of ik nu praat, spelletjes speel, zing of dans, ik kan mijn ervaring met één klik met de wereld delen. Nadat de gezichtsherkenning is voltooid, kunt u zelfs het schoonheidseffect toepassen tijdens het videochatten. Het beste deel is dat je niet het talent hoeft te hebben om meer volgers te krijgen, alleen een fatsoenlijk verhaal is goed genoeg om je op weg te helpen.

Livestreams bekijken

Ik geniet ervan om naar de inhoud van andere mensen te kijken en te zien wat ze in hun leven aan het doen zijn. Bigo Live biedt toegang tot miljoenen individuen, waaronder getalenteerde zangers, dansers, komieken en leraren die het platform gebruiken voor het grotere goed. Daarnaast zijn er streamers die 'PUBG', 'Fortnite', 'Dota 2', 'ROV' en 'LOL' spelen, wat verslavend is om naar te kijken. Je kunt communiceren met deze omroepen, deelnemen aan live-evenementen, beloningen verdienen en virtuele geschenken sturen.

Gratis voice & video chat

Iedereen kan gratis met iedereen videochatten. U kunt een groepsvideochat maken en met maximaal negen personen praten in een kamer met meerdere gasten. Als u met iemand wilt praten die zich niet in uw chatroom bevindt, kunt u verschillende chatrooms kiezen en filteren op basis van onderwerpen en de locatie.

Gaming Center gebruiken

Als je niet van live streaming houdt, kun je een pauze nemen en genieten van verschillende games in het gamecentrum. Er zijn veel spellen die je met je vrienden en familie kunt spelen, waaronder Sheep Battle, Snakes & Ladders en Ludo.

Bekijk educatieve streams

Als je je soft skills wilt verbeteren, is Bigo Live een geweldige app. Er zijn veel makers die live lessen aanbieden, zodat je Engels, Mandarijn, Hindi of een andere taal op een leuke en productieve manier kunt leren.

Zoek astrologieconsultatie en relatieadvies

Er zijn professionele astrologen op Bigo Live. Je kunt ze vragen stellen over je opleiding, financiën, carrière, huwelijk, gezondheid of je relaties. Ik ben geen grote fan van deze functie, omdat ik niet zo van astrologie houd, maar ja als je dat bent, zul je een geweldige tijd hebben op deze app.

Waarom zou je de Bigo Live-app niet moeten downloaden?

Na het delen van alle positieve punten van deze app, wil ik wijzen op een mogelijk nadeel: dat het niet zo effectief wordt gebruikt als men zou willen. Hoewel je gebruik kunt maken van alle bovenstaande functies en geluk kunt brengen, is dat helaas niet hoe de meeste gebruikers deze app zien. Ze gebruiken het om gewelddadige en seksueel expliciete inhoud te promoten. Vooral met de nieuwe AI-leeftijdsverificatiefunctie die gemakkelijk voor de gek kan worden gehouden, zijn de meeste gebruikers van deze app misschien niet eens 17. Deze app trekt duidelijk het jongere publiek aan en het spreekt voor zich dat het grootste deel van zijn publiek schaars geklede tieners omvat. Als je me niet gelooft, doe dan gewoon een willekeurige zoekopdracht op google en de resultaten die je vindt zullen verontrustend zijn. Het ergste is dat de meeste van deze apps zelfs dergelijke inhoud gebruiken om hun app op YouTube en in-app-video's te promoten, wat behoorlijk verontrustend is.

Ontwerpen

De Bigo Live-app heeft een strak ontwerp met dynamische streamingopties. Het is gemakkelijk te navigeren dankzij de gebruiksvriendelijke interface. Visueel is het net zo goed als elk ander platform op de markt. De interface is super schoon en streams zijn van behoorlijke kwaliteit. Normale en videochats zijn tot het einde en er zijn geen discrepanties bij verbinding.
De turquoise en witte kleurencombinatie ziet er aantrekkelijk uit voor tieners en jongvolwassenen, die de startpagina met een zoekbalk aan de linkerkant gemakkelijk te gebruiken vinden. Er zijn drie menu's- Popular, Explore en Game- aan de rechterkant van het scherm. Het meldingspictogram is ook gemakkelijk te vinden.
Het belangrijkste inhoudsgebied in de app heeft kleine mozaïektegels met miniatuurafbeeldingen van gebruikers die niet zo geweldig zijn. Onder de tegels vindt u vijf opties: Live, Locatie, Uitzending, Video's en Gebruikersaccount. Dit is standaard in grote communicatie-apps.

Tevreden

En natuurlijk kun je lid worden van de chatrooms en met vrienden praten. Er is veel inhoud op deze app. Je vindt er vermakelijke video's van meer dan een miljoen gebruikers over de hele wereld. Je kunt tonnen inhoud bekijken, waaronder boek- en filmrecensies, dansvoorstellingen, make-uptutorials en mukbangs (mensen die eten en chatten). Je kunt je favoriete streamers volgen en updates ontvangen wanneer ze online zijn. Je kunt virtuele geschenken sturen zoals sterren, snoepjes, lolly's en hartjes. En je kunt lid worden van de chatrooms en met vrienden praten.

Bruikbaarheid

De app zelf is gebruiksvriendelijk, maar de inhoud erop is aanstootgevend. Bigo Live is beschikbaar op alle platforms op Android, iOS en Windows. Het werkt perfect op elk mid-range apparaat. Het is gemakkelijk om jezelf te vloggen, zelfs als je geen doorgewinterde vlogger bent. Qua functionaliteit is Bigo Live net zo goed als elke top-app in playstore of app store.

Suggesties die ik heb voor Bigo Live

Ik heb geen enkel probleem met de app, behalve hun leeftijdsverificatiesysteem. Gebruikers verplichten om hun leeftijd, locatie en geslacht te onthullen, is niet veilig voor jonge tieners. De inhoud die op het netwerk circuleert, is niet de beste en gebruikers overschrijden de grens om bonen te verzamelen die worden omgezet in contant geld uit de echte wereld. Mijn suggestie aan ontwikkelaars zou zijn om deze app veiliger te maken, want hoewel het een gratis app is, kan het jonge tieners veel meer kosten dan alleen geld.

Conclusie

Over het algemeen is het een geweldige app die meestal om de verkeerde redenen wordt gebruikt, vooral in ontwikkelingslanden. Bigo Live is al een van de grootste sociale mediaplatforms die er zijn, en het is het proberen waard. Hoewel je geen datum zult vinden of geïntrigeerd raakt door het platform, kun je het gebruiken als een manier om wat tijd te doden. Dat is alles.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Bigo Live

bigo tv

bigo live

bigo live tv

bigolive

bigo

bigo live plus

bigo online

bigo opwaarderen

hartjes sofifa

wat is bigo live

"standard.io" cryptocurrency or dao or crypto

"the standard" cryptocurrency or dao or crypto

"the standard.io" cryptocurrency or dao or crypto

"the standard.io" inflation or "defi project" or protocol or cryptocurrency or "blockchain technology"

bigo app

bigo livd

bigo live app

bigo live free

bigo live geld verdienen

bigo live uitleg

bigo live wat is dat

bigo livestream

bigo tv live

bigo tv opwaarderen

bigo.tv

bigolivetv

bigotv

bigo~tv

bingo live

Bigo Live Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Bigo live is een app met bijna 300 miljoen gebruikers. Hiermee kunt u uzelf uitzenden, live streamen, games spelen en andere vormen van inhoud gebruiken. Bigo Live is gevestigd in Singapore en heeft gebruikers uit meer dan 120 landen en heeft samen meer dan 50 miljoen beoordelingen over App Stores. Het is een geweldige app om je leven te delen en wat tijd door te brengen met chatten met vreemden, vrienden of zelfs je familieleden.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op