Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Blockbuster Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Blockbuster.de is waar Blockbuster in 2022 voortleeft. Word je ooit nostalgisch naar ieders favoriete filmverhuurwinkel uit de jaren 1990? Welnu, maak een trip down memory lane door het laatste overblijfsel van Blockbuster te bezoeken: een van de beste filmstreamingsites op internet van vandaag. Het online equivalent van het traditionele Blockbuster-model, met deze site kunt u filmstreams huren of kopen van enkele van de populairste films die vandaag de dag zijn. Kom en lees mijn recensie van blockbuster's streaming site voor meer informatie!

Blockbuster

blockbuster tv

memory film

paramount plus nederland release date

wat is een blockbuster

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

blockbuster.dk

Als kind ging ik graag naar Blockbuster. Als mijn grootvader voorstelde om daar op zaterdag of zondag films of spelletjes te huren, lichtte ik op. Alles aan naar Blockbuster gaan was leuk. Het is echt triest dat kinderen geboren na 2010 nooit de geneugten zullen ervaren om daarheen te gaan, een paar films uit te zoeken en die films vervolgens mee naar huis te nemen om met vrienden en familie te bekijken.
Ik weet dat ik hier waarschijnlijk met mezelf aan het daten ben, nostalgisch word naar een tijd waarin het leven meer geworteld was in de fysieke wereld dan in de digitale (in mijn tijd!), En er zijn talloze voordelen aan filmstreamingsites; toegegeven, gewoon inloggen op een site als Netflix en direct kunnen kiezen uit honderden films is een ervaring op zich, zeker een efficiëntere manier om het aan te pakken. Maar er is iets aan de hand, denk ik, om het huis te verlaten om door echte planken te bladeren die zijn bekleed met echte VHS of dvd's.
Als ik Netflix of Hulu aanzet, is de kans groot, negen van de tien keer, dat ik al een idee heb van wat ik ga kijken. En zodra mijn filmstreamingsite naar keuze is geladen, is het gegarandeerd dat ik de film kan bekijken die ik in gedachten had. Hoewel het op dat moment niet per se zo voelde, was achteraf gezien een van de voordelen van het huren van een film van Blockbuster de mogelijkheid dat ze geen kopieën meer zouden hebben. In dat geval moest je creatief een back-up uitzoeken. Dit is precies hoe ik op enkele van mijn favoriete films stuitte - omdat ze allemaal niet degene waren waarvoor ik kwam, maar ik was niet van plan om met lege handen te vertrekken!
Oh, er was niets beter dan je te realiseren dat je net op tijd bij Blockbuster was om het allerlaatste exemplaar van de film te bemachtigen waarvoor je wel kwam! Noem me ouderwets als je wilt, maar dit gevoel van schaarste en urgentie droeg alleen maar bij aan de pret.
Ik kan nog uren doorgaan over mijn herinneringen aan Blockbuster (nostalgie is een krachtige drug), maar maak je geen zorgen, dat zal ik je besparen. In plaats daarvan zullen we vandaag kijken naar hoe Blockbuster erin is geslaagd om in de filmverhuurgame te blijven na de streamingrevolutie, maar ze bijna failliet heeft laten gaan.
Hoewel het verre van het filmverhuurimperium is waar Blockbuster ooit over heerste, heeft het bedrijf het tijdperk van streaming overleefd dankzij zijn Scandinavische verhuursites voor het streamen van films, zoals Blockbuster.de. Waarom Blockbuster verzuimde om zijn filmstreamingdiensten verder uit te breiden dan alleen Denemarken, Finland, Zweden en Noorwegen is mij een raadsel - het spreekt voor zich dat dit bedrijf internationale naamsbekendheid zou hebben die hen zou hebben geholpen om het redelijk goed te doen in de verhuurruimte voor filmstreaming - niettemin is het nog steeds leuk om te zien dat Blockbuster in 2021 niet volledig van het bestaan is geveegd.
Ondanks dat het een minder leuke optie is dan naar een Blockbuster-winkel gaan om films, games en snacks te huren, hebben streamingverhuur van Blockbuster nog steeds dat speciale iets dat het bedrijf tot een van Amerika's meest geliefde bedrijven van de 20e eeuw maakte.
Maar heeft Blockbuster echt wat nodig is om te concurreren met enkele van de meest geavanceerde filmstreamingsites op internet van vandaag? Of moeten we ze gewoon voor eens en voor altijd laten rusten en hun erfenis onbezoedeld laten voortleven? Nou, er is maar één manier om er zeker van te zijn en dat is om erin te duiken en alles wat Blockbuster.de te bieden heeft van dichterbij te bekijken. Wie heeft er vandaag zin in een tripje naar Blockbuster?

Ontwerpen

Blockbuster.de doet meteen denken aan naar de winkel gaan om een film te huren. Ze hebben hun iconische blauwe en gele kleurenschema behouden en de site verspilt geen tijd voordat ze je onderdompelen in een zeer intuïtieve filmervaring. U wordt begroet door een extra grote banner met aanbevolen en voorgestelde titels. Deze banner wisselt automatisch filmposters af (samen met hun huurprijs), of u kunt er op uw gemak doorheen scrollen. De keuze is aan jou.
Scroll een beetje naar beneden en je kunt door Blockbuster bladeren op dezelfde manier als je door een van de beste filmstreamingsites op internet zou bladeren. Bekijk een reeks menu's die zijn geordend op categorie en genre. Blader door Blockbuster Hits, Populaire merken, Populaire Film Series, etc. In tegenstelling tot veel sites voor het streamen van films, heeft Blockbuster er echter voor gekozen om de typische side-scrolling horizontale menu's niet te gebruiken. In plaats daarvan vindt u een galerij-indeling. Dit is misschien niet voor iedereen, maar het weerspiegelt meer de ervaring van het bladeren door films bij Blockbuster, dus ik zal het laten glijden.
Naast de intuïtieve en gebruiksvriendelijke menu's beschikt de site ook over enkele van de meest up-to-date streaming filminformatie op internet. Als u bijvoorbeeld wilt weten wanneer een bepaalde film op dvd of Blu-Ray wordt uitgebracht, of als u wilt weten waar deze beschikbaar is voor streaming op Netflix of Amazon Prime Instant Video, heeft Blockbuster u gedekt. Blockbuster.de maakt gebruik van zeer responsieve en dynamische menu's die eenvoudige navigatie mogelijk maken. Als u terug naar de bovenkant van de startpagina scrolt, wordt de menubalk van de site weergegeven met secties zoals Films, Series, Kinderfilms en Aankomende films. Als u de muisaanwijzer op een van deze secties plaatst, wordt een handig vervolgkeuzemenu geactiveerd waarmee u kunt kiezen tussen specifieke genres of door alle films in dat gedeelte kunt bladeren. Naast de intuïtieve menu's heeft Blockbuster ook enkele van de meest up-to-date streaming filminformatie op internet. Als u bijvoorbeeld wilt weten wanneer een bepaalde film op dvd of Blu-Ray wordt uitgebracht, of als u wilt weten waar deze beschikbaar is voor streaming op Netflix of Amazon Prime Instant Video, heeft Blockbuster u gedekt.

Inhoud en functies

Blockbuster biedt een aantal geweldige functies waar andere filmstreamingsites jaloers op zouden zijn. Elke film wordt bijvoorbeeld compleet geleverd met creditinformatie, extra's, trailers en IMDb-recensies en -beoordelingen. Bovendien kunt u titels "liken" terwijl u bladert om gemakkelijk toegang te hebben, mocht u ze later willen huren of kopen.
Wat mij echt opvalt aan Blockbuster is de index van acteurs. Op deze manier, wanneer je een film bekijkt met een van je favoriete acteurs erin, kun je gewoon op hun profiel klikken en zien wat Blockbuster nog meer met hen beschikbaar heeft. Ik zie niet in waarom elke filmstreamingsite niet zoiets gebruikt, persoonlijk - dit is een geweldig voorbeeld van het soort boven-en-buiten functies dat ik verwacht te zien van een van de beste filmstreamingsites ter wereld.
Inhoudelijk is Blockbuster nu net zo veelzijdig als ooit. Je vindt er klassiekers, nieuwe hitfilms, iconische series en zelfs Netflix en Hulu Originals. Verwacht niet naar Blockbuster te gaan om films te huren of te kopen die net zijn uitgekomen, hoewel als je even wacht op de release, de kans groot is dat het hier verschijnt (zoals altijd het geval was met Blockbuster).

Mobiele en desktopervaring

Blockbuster lijkt zich goed te hebben aangepast aan het 21e-eeuwse model van filmverhuur. De site is dynamisch, responsief en top of the line, en ze hebben ook platformonafhankelijke beschikbaarheid, waardoor enkele van de zogenaamde beste filmstreamingsites te schande worden gemaakt. Huur en koop filmstreams op een reeks apparaten, waaronder Android en iOS, PlayStation 4, Apple TV, Android TV en bepaalde Smart TV-merken.
De apps, websites en andere services zijn net zo goed als de desktopsite. Het kan voor sommigen als een verrassing komen, maar Blockbuster is een van de moderner toegankelijke, concurrerende filmstreamingsites die er in 2021 zijn.

Prijzen en abonnementen

Ik denk dat de kosten van het huren en kopen van digitale films op Blockbuster.de ongeveer goed zijn. De meeste huurwoningen kosten minder dan 49 kr, en sommige gaan zo laag als 19 kr. Aankopen variëren van 49 kr tot 169 kr voor nieuwe hitfilms.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Blockbuster

blockbuster tv

memory film

paramount plus nederland release date

wat is een blockbuster

Blockbuster Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Blockbuster.de is waar Blockbuster in 2022 voortleeft. Word je ooit nostalgisch naar ieders favoriete filmverhuurwinkel uit de jaren 1990? Welnu, maak een trip down memory lane door het laatste overblijfsel van Blockbuster te bezoeken: een van de beste filmstreamingsites op internet van vandaag. Het online equivalent van het traditionele Blockbuster-model, met deze site kunt u filmstreams huren of kopen van enkele van de populairste films die vandaag de dag zijn. Kom en lees mijn recensie van blockbuster's streaming site voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op