Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Bloody Disgusting Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Bloody Disgusting is een horrorwebsite die in 2001 is opgericht. Het dient niet alleen als een nieuwssite gericht op het horrorgenre, maar ook als een community hub. De inhoud die beschikbaar is op Bloody Disgusting is gevarieerd en wordt regelmatig bijgewerkt, dus als u op zoek bent naar unieke en exclusieve informatie over alles wat met horror te maken heeft, is deze website een perfecte keuze.

Bloody Disgusting

viaplay recensies

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

bloody-disgusting.com

Entertainment News is een grote hit op het web. Er zijn veel websites die ons voorzien van nieuws over beroemdheden, popcultuurevenementen en ander media-entertainment. Als het gaat om horror, bestaan er echter niet veel websites die zich specifiek op dit onderwerp richten.
Bloody Disgusting is een online media-outlet gewijd aan horrornieuws en -onderwerpen. Het werd in 2001 opgericht door Brad Miska en Tom Owen, die het vandaag de dag nog steeds runnen. De site bevat een galerij met foto's, filmrecensies, redactionele artikelen en meer. Na enig aanvankelijk succes gingen de makers van Bloody Disgusting verder met het produceren van de V / H / S-serie (2012), die veel lovende kritieken oogstte.

Website Ontwerp

Het website-ontwerp voor Bloody Disgusting is zo dromerig. Van delayout van de website tot het kleurenschema en de actuele inhoud, Bloody Disgusting doet geweldig werk door hethorror-genre op een smaakvolle en respectabele manier weer te geven.
Voor het kleurenschema gebruikt de website zwart-wit met af en toe spatten rood. De achtergrond is een schijnbaar effen zwart behang, maar als je er goed naar kijkt, wordt de textuur onthuld. De textuur doet denken aan een televisiescherm dat op het punt staat te verknoeien. De achtergrond is zonder enige twijfel een hommage aan de V/H/S-trilogie.
De branding en het logo van Bloody Disgusting is echt cool. Het logo is een zeer coole schedel met wat lijkt op een zaagblad dat door de schedel loopt en bloed van de bodem druipt. Het logo is uitgevoerd in zwart-wit, maar heeft een effect waardoor het er psychedelisch uitziet. Wat branding betreft, is alles, van het lettertype tot de schuine streep door de Bloody Disgusting-tekst in de koptekst, op punt. Wanneer je op de homepage van Bloody Disgusting belandt, is het duidelijk dat je in het hart van het horrorgenre zit.
Een ding dat me opviel op de website was het gebruik van dubbele menu's. Ik ben er geen fan van, tenzij de inhoud van het tweede menu anders is dan het primaire, omdat het gewoon als een doorn in het oog dient.

Tevreden

Bloody Disgusting is een website die inhoud publiceert in een zeer niche genre. Veel horrorfans bezoeken de website om hun hart te krijgen van aankomende filmnieuws, fotogalerijen, podcasts en meer. Ik zal niet in detail treden over enkele van de beste inhoud op Bloody Disgusting, maar je moet de website bezoeken om het echt te ervaren.
Er zijn veel verschillende categorieën uit het menu op de website van Bloody Disgusting. Deze omvatten films, tv-programma's, recensies, redactioneel, video's, videogames, podcasts en forums. Er zijn ook functies zoals fotogalerijen en aankomende filmtrailers weggestopt in deze categorieën. Een van de koelere dingen die Bloody Disgusting te bieden heeft, is hun forums-sectie.
Fans van horror kunnen contact maken met andere fans op de forums van de website. Het forum is zeer georganiseerd en gemakkelijk te gebruiken, met verschillende categorieën zoals 'All Things Horror', 'The Horror Swap', 'General Discussion', 'Video Games', 'Movies', 'Television' en 'Forum Games'. Fans kunnen horrorfilms op verschillende manieren bespreken, van het rangschikken tot het bespreken van het plot.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktop browser versie van Bloody Disgusting is gebruiksvriendelijk. De navigatie is eenvoudig te gebruiken. De graphics zijn verbluffend. Het Bloody Disgusting-team doet geweldig werk om de lezer betrokken te houden bij de website. De lay-out moedigt lezers aan om meer te willen lezen zonder opdringerig te zijn. De advertenties worden tot een minimum beperkt, wat een ander positief kenmerk is.
De mobiele browser op de website is een ander voorbeeld van hun geweldige kwaliteit. De website is niet alleen een verkleinde versie van de grotere desktopversie, maar functioneert ook op een manier die is geoptimaliseerd voor mobiele kijkers. Het primaire menu ontbreekt, maar het klikbare secundaire menu is beschikbaar. Er is een grote advertentie om hun app te downloaden in de app store.
Op het eerste gezicht vond ik het laadscherm op de applicatie best cool. De lay-out van de app is vergelijkbaar met CNN of een mainstream nieuwsuitzending. Het zijbalkmenu bevat andere inhoud dan het menu op de desktopwebsite. Het menu leest van boven naar beneden - Home, Horror News, Podcasts, Horror Trailers and Clips, This Week in Horror, Video Game News en Chat. Ten slotte zijn er instellingen onder aan de app.

Positieven

Er zijn veel goede dingen aan het bezoeken van Bloody Disgusting. Het is een betrouwbaar en onafhankelijk nieuwsmedium. De website is leuk om te bezoeken en heeft veel geweldige informatie.
Lay-out, artikelopmaak en op lijsten gebaseerde artikelen zijn allemaal geweldige functies van deze website. De stroom van inhoud moedigt lezers aan om te blijven lezen en de gerelateerde links maken het voor lezers gemakkelijk om aanvullende informatie te vinden.
Bloody Disgusting is een geweldige bron als het gaat om horror. Ze bieden close-up en persoonlijke foto's samen met podcasts en filmnieuws, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor fans van het genre.
Bloody Disgusting biedt echt een groot gemeenschapsgevoel. Hiermee kunnen gebruikers reageren met behulp van hun Facebook-profielen op artikelen, nieuws, video's en andere inhoud. Er is ook een speciale sectie op de website gewijd aan het bevorderen van de groeiende horrorfangemeenschap. Fora zijn prachtige plekken om de antwoorden op al je horrorvragen te vinden en om contact te maken met mensen die gemeenschappelijke interesses hebben. De forums zijn zeer georganiseerd en gemakkelijk te lezen.
Een kleine maar handige functie op Bloody Disgusting is de pijl-omhoogknop aan de rechterkant. Deze pijl brengt u snel en eenvoudig terug naar de bovenkant van de website zonder dat u de achterkant hoeft te gebruiken, te vernieuwen of handmatig naar boven te scrollen.
Het beste aan Bloody Disgusting is dat ze weten wat hun lezers willen. Lezers willen gemakkelijk kunnen navigeren, inhoud kunnen lezen en ermee kunnen communiceren en onderweg media kunnen consumeren. Bloody Disgusting doet geweldig werk door al hun kijkervaringen te optimaliseren. De desktop kijkervaring is mijn favoriet, maar de applicatie is ook geweldig!

Negatieven

Ik heb niet veel negatieve kenmerken gevonden over Bloody Disgusting. Het is een geweldige bron van entertainment voor horrorliefhebbers en ik geniet van het lezen van hun artikelen.
De dubbele menu's op de desktopbrowserversie zijn lastig om naar te kijken. Het secundaire menu is echter erg handig in de mobiele browserversie. Het is absoluut geen groot probleem. De klacht is meestal gebaseerd op mensen die denken dat het er mooier uitziet in een enkel menu.
Hoewel de advertenties schaars zijn op de website, kan hun plaatsing verbetering gebruiken. Een van mijn favoriete functies van de website is de esthetiek. De graphics zijn opvallend en helpen om een sterke merkaanwezigheid te creëren. Een ergernis van de advertenties is echter dat ze willekeurig een paar centimeter naar beneden bewegen en dan verdwijnen, om later weer als hinderlijk te verschijnen.
Er is een klein probleem met de organisatiestructuur van Bloody Disgusting - er zijn geen subcategorieën. Dit kan het voor gebruikers moeilijker maken om specifieke titelgerelateerde items te vinden, en een subcategoriesysteem kan een leuke toevoeging zijn.

Verbeteringen nodig

Als ik wijzigingen moest aanbrengen, zou ik het tweede menu in de desktopbrowser verwijderen en een subcategoriesysteem implementeren onder de opties van het hoofdmenu. Geen van de wijzigingen die ik heb voorgesteld zijn nodig, maar ze maken de website allemaal gebruiksvriendelijker.

Samenvatting

Bloody Disgusting is een website die gespecialiseerd is in horrorcontent. Het biedt nieuws, podcasts, fotogalerijen en meer. De website heeft een grote hoeveelheid horror-gerelateerde artikelen. Een van de beste functies is hun forums. Het gemeenschapsgevoel dat de forums bereiken is moeilijk te bereiken, maar de website doet het goed. Een ander groot voordeel van de website is dat het prachtig is ontworpen en gemakkelijk te gebruiken op verschillende apparaten.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Bloody Disgusting

viaplay recensies

Bloody Disgusting Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Bloody Disgusting is een horrorwebsite die in 2001 is opgericht. Het dient niet alleen als een nieuwssite gericht op het horrorgenre, maar ook als een community hub. De inhoud die beschikbaar is op Bloody Disgusting is gevarieerd en wordt regelmatig bijgewerkt, dus als u op zoek bent naar unieke en exclusieve informatie over alles wat met horror te maken heeft, is deze website een perfecte keuze.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op