Primera Division
Vr 01:00
Allsvenskan
Vr 19:00
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Bramall Lane: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het is het oudste stadion ter wereld dat nog steeds professionele voetbalwedstrijden organiseert en het bevindt zich in Bramall Lane, in Sheffield, Engeland.

Bramalllane

bramall lane parking

engeland hongarije samenvatting

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Bramall Lane-stadion is de oudste locatie ter wereld waar nog steeds professionele voetbalwedstrijden worden gehouden. Op 30 april 1855 werd het cricketveld geopend en op 29 december 1862 speelde Sheffield FC Hallam FC in de eerste voetbalwedstrijd op het veld. In de daaropvolgende jaren werd het stadion regelmatig gebruikt voor voetbalwedstrijden van de lokale Sheffield-teams. In 1889, toen Sheffield United werd opgericht, verhuisden ze naar het stadion. De Oosttribune, ook wel bekend als de Spion Kop, is vernoemd naar een voormalig directeur van de club, Oswald J. Spengler. In de daaropvolgende decennia werden verschillende verbeteringen aan het stadion aangebracht, zoals daken die werden toegevoegd en een toeschouwersrecord dat werd gevestigd in 1936 toen 68.287 toeschouwers een FA Cup-wedstrijd tussen Sheffield United en Leeds bijwoonden. In 1966 werd een nieuwe Bramall Lane Stand met twee lagen geopend. Het terrein werd echter nog steeds gebruikt voor cricketwedstrijden en het stadion had een nogal vreemde vorm met een veld ongeveer twee keer zo breed als een standaard voetbalveld. Dit betekende in de praktijk dat de ene kant van het stadion gewoon een leeg veld was met het cricketpaviljoen achterin. Dit veranderde uiteindelijk in 1975 toen een nieuwe zuidtribune werd gebouwd op het cricketveld. Vanaf dat moment was Bramall Lane een echt voetbalstadion. De herontwikkeling van Bramall Lane begon in de vroege jaren 1990 met de ombouw van de Kop Stand tot een all-seater. De werken gingen verder met de bouw van een nieuwe John Street Stand en werden voltooid in de vroege jaren 2000 met de bouw van stands in twee van de vier hoeken. (foto's van de huidige Bramall Lane hieronder)

Manieren om naar Bramall Lane te reizen

Bramall Lane ligt net ten zuiden van het centrum van Sheffield. De wandeling vanaf het treinstation van Sheffield of het stadscentrum duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Directe treinen verbinden Sheffield met London St Pancras Station in iets meer dan twee uur, evenals verbindingen vanuit andere steden zoals Manchester en Leeds.   Adres: Bramall Lane, Sheffield S2 4SU

Sheffield United-tickets

Tickets voor wedstrijden van Sheffield United kunnen online worden gekocht, telefonisch op +44 114 253 7200, of bij het ticketkantoor in het stadion. De meeste wedstrijden zijn niet zo populair en het stadion heeft vaak een volle zaal. Wedstrijddagtickets worden geprijsd op basis van het type wedstrijd. Tickets voor A -wedstrijden, de duurste, kosten tussen £ 30 en £ 34, terwijl tickets voor categorie B-wedstrijden tussen £ 20 en £ 24 kosten. Als ze op de dag zelf worden gekocht, zijn ze slechts £ 2 duurder. Voor meer informatie bel +44 (0) 871 995 1889 of mail [email protected]

Relevante internetlinks

De officiële website van Sheffield United Football Club en de toeristische informatiewebsite voor Sheffield bevinden zich beide op Sufc.co.uk. U kunt de treintijden en tarieven op Nationalrail.co.uk bekijken. Jonny schreef: 27 januari 2015 om 12:40 Dit artikel is onjuist - Mansfield Town's Field Mill is de oudste professionele grond ter wereld, sinds ze in 2013 terug werden gepromoveerd naar de voetbalcompetitie. Field mill werd een jaar eerder dan Bramall Lane gebruikt voor voetbal. Dit artikel is grotendeels onjuist omdat mansfield town's Field Mill de oudste professionele grond ter wereld is. In 2013 promoveerden ze terug naar de voetbalcompetitie. Veldmolen werd 1 jaar eerder gebruikt voor voetbal dan Bramall Lane.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Bramalllane
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Bramalllane
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Bramalllane
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
2 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Bramalllane

bramall lane parking

engeland hongarije samenvatting

Bramall Lane: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het is het oudste stadion ter wereld dat nog steeds professionele voetbalwedstrijden organiseert en het bevindt zich in Bramall Lane, in Sheffield, Engeland.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op