Champions League
binnen 2h08m
Champions League
binnen 2h08m
Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Bravo TV Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Wow, Bravo TV doet het echt goed! Het staat op de negende plaats voor door advertenties ondersteunde kabelnetwerken voor vrouwen, en het heeft veel populaire shows, zoals "Kathy Griffin: My Life on the D-List" en "Queer Eye for The Straight Guy." Het kreeg zelfs Emmy-prijzen voor sommige van zijn programma's, zoals 'Top Chef' en 'The Real Housewives Series'. Bravo TV is echt indrukwekkend!

Bravo TV

bravo tv

bravo tv live

bravo channel

bravo tv app europe

bravo tv live stream online free

bravotv

"discovery plus"

bravo

bravo chanel

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Woensdag, 21.Februari 2024
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

bravotv.com

Bravo TV is een integraal onderdeel van ons leven. De realityshows zijn de meest kale vorm van onze gevoelens, waar mensen zich mee kunnen identificeren. Dat is de reden waarom veel mensen de programmering online kunnen streamen. Bravo TV heeft een overvloed aan goede en slechte programma's, waardoor je ze allemaal wilt bekijken. De doorbraaksterren en veelgeprezen originelen zijn ronduit verslavend.
Ik geniet echt van Bravo TV. Het biedt geweldige mode, schoonheid, design, eten en popcultuur inhoud. De verhalen zijn boeiend en ik merk dat ik elke week afstem vanwege de meeslepende inhoud.

Bravo TV - De verbeelding van mensen vastleggen

Ik hou van de serie "The Real Housewives". Toen me werd gevraagd hoe mensen het online konden bekijken, was ik opgewonden om te horen dat Bravo de show voortzette met nog tien afleveringen in 2020.
Ik kwam erachter dat er veel buzz was geweest over deze show, maar ik besefte het niet omdat alle aandacht erop gericht was. Later zag ik dat er veel vragen waren geweest over ? Vieze Jan? op mijn dashboard. Deze activiteit is het bewijs dat de inhoud van Bravo TV in staat is om de verbeelding van mensen te vangen en hen geïnteresseerd te maken in het kijken. Een groot deel daarvan is toe te schrijven aan de relativiteits- en roddelcultuur.

Geschiedenis

Bravo werd uitgebracht op 1 december 1980. Het heeft sindsdien een lange weg afgelegd en richt zich nu op reality-tv. NBC Universal is eigenaar van het, en het was oorspronkelijk gericht op beeldende kunst en creatieve films. Na verloop van tijd veranderde het echter in een Reality TV-fenomeen. Bravo is still going strong en is geliefd bij veel kijkers.
Bravo is altijd een thuis geweest voor creatieve onafhankelijke, klassieke en internationale films. In de afgelopen twee decennia is het kanaal echter in staat geweest om over te schakelen van pure lifestyle- en filminhoud naar reality-televisie met shows zoals Southern Charm, Shahs of Sunset, Top Chef en Real Housewives, samen met zijn lifestyle-escapades.

Ontwerpen

De app ziet er rommelig en druk uit, met veel onnodige inhoud. Ik ben geen fan van bravo tv's website of mobiele app design. Natuurlijk, de witte en donkerblauwe kleurencombinatie vloeit goed door, de lay-out van de website ziet eruit alsof het een nieuwssite is in plaats van een streamingnetwerk. Op het categorietabblad vind je shows, afleveringen en video's, nieuws, planning en bravo insider aan de linkerkant en apps, winkeloptie aan de rechterkant. De app ziet er rommelig en druk uit met veel onnodige inhoud.
Als u op een van de opties klikt, krijgt u een abrupte ervaring die niet qua functies, maar esthetisch is. Als u bijvoorbeeld op Shows > Basically Stassi klikt, verschijnt er een willekeurige banner met blauw en roze verloop die op geen enkele manier verband houdt met wat u op de startpagina hebt gezien. De website of app mist dus esthetische uniformiteit.
De meeste shows op de website hebben niet eens een banner en wanneer je erop klikt, zie je een rommelig mozaïekvideo-arrangement dat je geen goed gevoel geeft. Er gebeurt gewoon te veel op elke pagina. Op elke binnenpagina zijn er willekeurig "Meest populaire" of "Laatste nieuws" widgets geplaatst.
Ik hou niet echt van de website omdat het gebruik van hashtags het aantrekkelijker maakt voor het publiek, en de tv-gids en het schema missen elke aantrekkingskracht op mij.
Als je dacht dat dat genoeg was, wacht dan tot je hun blogsectie bekijkt. Over het algemeen lijkt het erop dat NBC niet geeft om de visuele aantrekkingskracht en wordt gedreven door het plaatsen van inhoud die hen kan helpen inkomsten te genereren.

Tevreden

Ik ben geen grote fan van het Bravo TV-ontwerp of de lay-out, maar de inhoud is geweldig. Ik waardeer het zeker dat het tegenwoordig een van de meest bekeken kabel-tv-kanalen is onder vrouwelijke kijkers, en ik denk dat het de moeite waard zou zijn om er alleen al $ 4 - $ 5 / maand voor te betalen. Bravo TV heeft 109 miljoen livestreams gegenereerd in 2017 en 2019, wat een groei is die wordt geschat op +109% op jaarbasis. Het is ook beschikbaar via Set-top-box VOD, TV Everywhere, dus het lijkt erop dat iedereen toegang krijgt tot de geweldige inhoud.
? Vieze Jan? was een van de top vijf door advertenties ondersteunde kabelscriptseries in 2018 met een gemiddeld kijkersaantal van 2,4 miljoen. Maar? Vieze Jan? is niet het enige dat wonderen doet voor het netwerk, nieuwe oogst van originelen zoals ? Zuidelijke charme?, ? Benedendeks?, ? Vanderpump Regels? en ?" Benedendeks Middellandse Zee?" leveren allemaal geweldige cijfers op. Below Deck staat bijvoorbeeld op gelijke hoogte met Dirty John om het beste seizoen ooit af te leveren tussen de leeftijdsgroep van 18-49 jaar met een gemiddeld kijkerspubliek van 2,3 miljoen.
Als je niet geïnteresseerd bent in de statistieken, hier is het overzicht: Kortom, Stassi, Below Deck, Blind Date, Married to Medicine, Project Runway (seizoen 10), Spy Games, Summer House, The Real Housewives of Atlanta samen met RHOD, RHONJ, RHOOC? (Dallas NBC Midwest/Dallas Bravo/New Jersey Bravo/Orange County Bravo), Vanderpump Rules (seizoen 4), Top Chef (seizoen 14) en Watch What Happens Live met Andy Cohen.

Hoe stream je content op de Bravo TV website?

Als u uw tv-provider selecteert en inlogt met uw referenties, kunt u vergelijkbare inhoud verkennen die door andere providers wordt aangeboden.

Desktop/mobiele ervaring

Ter vergelijking: met Investigation Discovery kunnen kijkers previews op de website bekijken voordat ze besluiten de volledige aflevering te bekijken. Hoewel deze voorvertoningen snel zijn en geen advertentieblokken bevatten, kunnen ze soms moeilijk te laden zijn. Zodra de preview is geladen, hebben kijkers echter de gemoedsrust dat ze niet worden gebombardeerd met commercials tijdens het bekijken van de volledige aflevering.
Sommige gebruikers in de App Store van Apple zijn niet blij met de mogelijkheid van de Bravo Now-app om on-demand inhoud te streamen. Waarom? Omdat het lijkt alsof veel van dezelfde problemen die de app al jaren teisteren, nog steeds bestaan.

Mobiele app-ervaring is verschrikkelijk

Eerst vraagt de app je om je kabelservice te upgraden of complete afleveringen op iTunes te kopen. Totdat u dit doet, blijft u gewoon een voorbeeld van met advertenties beladen voorvertoningen van slechte kwaliteit bekijken. Als u denkt dat het koppelen van uw kabelprovider eenvoudig was, denk er dan nog eens over na. Ongeacht hoe goed het wordt beschreven in de App Store, vergeet geld - het is niet eens je tijd waard.

Compatibiliteit is het enige positieve

Ik vind het leuk dat de digitale inspanningen van het bedrijf compatibel zijn met een breed scala aan diensten. Het ondersteunt DirecTV, Xfinity, AT & T, YouTube TV en Verizon. Bovendien kan ik door me aan te melden voor een NBC Universal-profiel in de app mijn favoriete programma's synchroniseren en de voortgang volgen. Dus dat is positief.

Plannen & Prijzen

- Sling TV - $ 25 per maand - ondersteunt op Roku, Apple TV en Android-apparaten - vereist een contract
Sling TV is een kabel-tv-service die een verscheidenheid aan streaming-apparaten en consoles biedt. Ze bieden tussen $ 25 en $ 40 per maand en ze ondersteunen apparaten zoals Oculus Go, Roku, Google Chromecast, Apple TV, Amazon Fire Stick en Fire TV. Ze ondersteunen ook gameconsoles zoals Xbox One en Xbox 360.
Fubo TV biedt een verscheidenheid aan platforms om uit te kiezen, waaronder Roku, Amazon Fire, Android TV, Apple TV en iOS-apparaten. De service bevat ook een cloud DVR en ondersteunt lokale kanalen.
YouTube TV biedt een geweldige manier om je favoriete programma's en films zonder kabel te bekijken. U kunt Google Chromecast-, Roku-, Android TV-, Apple TV-, Xbox One-, iOS- en Android-apparaten gebruiken om te kijken. Het is slechts $ 49.99 per maand!
AT & T heeft nu een reeks plannen vanaf $ 50 per maand die Roku, Google Chromecast, Apple TV, Amazon Fire Stick en Fire TV ondersteunen.
Als je Bravo TV wilt kijken, kun je dit doen door het te streamen op deze kanalen: NBC, CBS, Fox, ABC en de CW. Het is gemakkelijk om Bravo TV te kijken omdat het deel uitmaakt van het NBC-netwerk

Koop shows online

Als u niet zeker weet of u zich aan een netwerk wilt binden, kunt u online shows kopen bij iTunes, Amazon, Google Play of Vudu. Je kunt bijvoorbeeld een heel seizoen van ?? Vieze Jan? voor ongeveer $ 25-30. Dit is een geweldige optie als u geen frequente televisiekijker bent en niet van plan bent zich te abonneren op een bepaalde streamingdienst.

Suggesties die ik heb voor Bravo TV

Dat is een aantal geweldige inhoud daar Bravo TV! Als de ontwikkelaars de kwaliteit ervan konden evenaren met de presentatie, zou deze app echt een juweeltje zijn. Ik zou graag zien dat NBC een platform uitrolt speciaal voor Bravo TV waar gebruikers zich kunnen abonneren voor $ 5-6 per maand.

Conclusie

Bravo TV is een geweldig televisienetwerk met veel spannende inhoud. Als je een fan bent van reality-tv, zul je dol zijn op de originelen. Bravo TV is momenteel beschikbaar als onderdeel van kabel-, satelliet- en streamingdiensten en kan gratis worden gestreamd als u het lidmaatschap hebt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten Populaire zoekopdrachten

Bravo TV

bravo tv

bravo tv live

bravo channel

bravo tv app europe

bravo tv live stream online free

bravotv

"discovery plus"

bravo

bravo chanel

bravo live stream

bravo live stream reddit

bravo tc

bravo tv app

bravo tv app nederland

bravo tv in nederland kijken

bravo tv live stream

bravo tv nederland

bravo tv schedule

bravo tv streaming

bravo tv website

bravo web tv

bravo. tv

bravo.com tv

bravotv app

bravotv.com live

discoveryplus.nl/tv koppelen

ebravo tv

free bravo tv

jellyfin appletv

Bravo TV Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Wow, Bravo TV doet het echt goed! Het staat op de negende plaats voor door advertenties ondersteunde kabelnetwerken voor vrouwen, en het heeft veel populaire shows, zoals "Kathy Griffin: My Life on the D-List" en "Queer Eye for The Straight Guy." Het kreeg zelfs Emmy-prijzen voor sommige van zijn programma's, zoals 'Top Chef' en 'The Real Housewives Series'. Bravo TV is echt indrukwekkend!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op