Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

bet365 Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion hield zijn eerste wedstrijd op 24 augustus 1997 en had een capaciteit van meer dan 35.000. Het nieuwe stadion werd gebouwd in 1997 en verving stoke's oude Victoria Ground. Het heeft een capaciteit van meer dan 35.000 mensen.

Britanniastadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het bet365 Stadium, voorheen bekend als Britannia Stadium, is een van de eerste nieuw gebouwde moderne stadions in Engeland. Het verving Stoke's oude Victoria Ground, waar ze 117 jaar hadden gespeeld. De bouw van het stadion begon eind 1996 en het werd op tijd voltooid voor het seizoen 1997-98. De eerste wedstrijd die op het veld werd gespeeld was een Worthington Cup-wedstrijd tussen Stoke en Rochester op 27 augustus 1997. De naamgevingsrechten van het stadion werden voor 10 jaar verkocht aan Britannia Building Society als onderdeel van een sponsordeal. De nieuwe 6-jarige naamgevingsrechtenovereenkomst met wedkantoor bet365 werd in 2016 bereikt. In 2007 verwierf de club de volledige eigendomsrechten op het stadion na een deal van £ 6 miljoen met de gemeenteraad van Stoke-on-Trent.

Hoe kom je bij het bet365 Stadium

De bet365 Stadium is gelegen in het zuiden van Stoke-on-Trent, bijna 2 mijl van Stoke-on-Trent Rail Station en ongeveer 3 mijl van de Hanley winkel- en uitgaansgebied. Het stadion ligt aan uw linkerhand. Als u met de auto vanaf de M6 komt, neemt u afslag 15 en rijdt u richting Stoke-on-Trent. Vanaf de A50 neemt u de eerste afslag (het stadion staat aangegeven en is zichtbaar aan de rechterkant). Aan het einde van de oprit, de oever op, slaat u rechtsaf bij de verkeerslichten en weer rechtsaf bij de rotonde. Het stadion bevindt zich aan uw linkerhand. Op wedstrijddagen rijden er pendelbussen van het treinstation Stoke-on-Trent naar het Britannia Stadium. Bussen wachten op Glebe Street, die aan de rechterkant is na het verlaten van het station, aan de andere kant van de A500 bij de kerk. Op niet-wedstrijddagen verbinden de Wardle Transport PLUM-service en Baker's Buses lijn 350/351 het stadion met het treinstation en het busstation van Hanley. Adres: Stanley Matthews Way, Stoke-on-Trent, ST4 4EG

Eet, drink en slaap in de buurt van het bet365 Stadium

Het bet365 Stadion bevindt zich in een kantoren- en retailpark aan de rand van de stad. Afgezien van de vreemde pub / restaurant langs de weg, zijn er weinig plaatsen om te eten en te drinken in Hanley of in de buurt van het centraal station. Als u dicht bij het Stoke-on-Trent-stadion wilt blijven, is er een Holiday Express op hetzelfde retailpark als dicht bij het stadion. Er zijn nog een paar hotels in de buurt van Hanley en elders rond Stoke-on-Trent, maar het is allemaal erg beperkt en de meeste mensen zullen in en uit reizen voor de wedstrijd terwijl ze elders verblijven.

Stoke City Tickets

Tickets voor Stoke City-wedstrijden kunnen online worden gekocht, telefonisch op +44 171 823 6377, aan de kassa in het stadion of in de clubwinkel in Potteries Shopping Centre (Hanley). Als er op de dag van de wedstrijd nog kaarten beschikbaar zijn, zal het loket waarschijnlijk voor de aftrap geopend zijn. Stoke verkoopt regelmatig wedstrijden uit, dus tickets zijn meestal te vinden als je ze vroeg koopt. Tickets voor Stoke-wedstrijden vallen in drie prijscategorieën: B-spellen, die tussen £ 25,00 en £ 35,00 kosten, A + -spellen, die tussen £ 40,00 en £ 50,00 kosten, en G-spellen, die £ 60,00 of meer kosten. Klik hier voor een plattegrond. Bel +44 (0) 1782 367599 voor meer informatie.

bet365 Stadion tours

Stoke run begeleide stadion rondleidingen zijn beschikbaar, en ze duren ongeveer 45 minuten. Ze omvatten een bezoek aan de kleedkamers, executive boxen en dug-outs. Neem contact op met de [email protected] of +44 (0) 1782 592252 voor actuele mogelijkheden en boekingen.

Relevante internetlinks

Bezoek de officiële website van Stoke-on-Trent voor toeristische informatie en updates over Stoke City FC. U kunt ook meer te weten komen over rondleidingen die beschikbaar zijn om de bezienswaardigheden van de stad te bekijken. We waren met vier Noren die stoke vs reading keken. Het was onze derde keer op Brittania, en deze keer hadden we VIP-tickets met geweldige behandelingen van uw personeel. Het eten en drinken was heerlijk, en de service was geweldig. We hebben allemaal erg genoten en wilden je heel erg bedanken voor je gastvrijheid van vier Noorse jongens van 54 tot 66 jaar. We keken stoke vs Reading. We hadden VIP-tickets en genoten van geweldige behandelingen van uw personeel. Heerlijk eten en drinken waren beschikbaar, en geweldige service werd verstrekt. We willen iedereen bij Brittania bedanken voor hun gastvrijheid van vier Noorse jongens in de leeftijd van 54 tot 66 jaar.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Britanniastadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Britanniastadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Britanniastadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
19 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Britanniastadium

bet365 Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion hield zijn eerste wedstrijd op 24 augustus 1997 en had een capaciteit van meer dan 35.000. Het nieuwe stadion werd gebouwd in 1997 en verving stoke's oude Victoria Ground. Het heeft een capaciteit van meer dan 35.000 mensen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op