Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Brøndby Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het Brondby Stadion werd gebouwd in 1964, maar bestond toen uit slechts een veld en een atletiekbaan.

Brondbystadion

brondby tickets

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Brã ̧ndby Stadion werd gebouwd in 1964, hoewel het op dat moment uit niets meer bestond dan een veld en atletiekbaan. De kleedkamers bevonden zich in een gebouw van gele baksteen weg van het stadion, wat betekende dat spelers zich door de menigte moesten bewegen om bij het veld te komen. In de jaren daarna werden enkele kleine verbeteringen aangebracht, maar het duurde tot 1978 voordat er een eerste tribune werd gebouwd. Enkele jaren later werd aan de overzijde een betonnen terras opgetrokken. In 1994, als gevolg van de verbeteringen aan het stadion, UEFA toegekend het de prestigieuze eer van het hosten van een Europa Cup finale. Ondanks de beperkingen van het stadion besloot de club begin jaren 2000 aan een groot herontwikkelingsprogramma te beginnen. Het stadion werd gekocht van de stad en alle tribunes werden gereconstrueerd. De onlangs gereconstrueerde arena werd heropend op 22 oktober 2000. Brondby Stadium is ook bekend als Vilfort Park, naar voormalig Brã ̧ndby-speler Kim Vilfort.

Manieren om naar Brondby Stadion te reizen

Brã ̧ndby Stadion ligt in de buitenwijk Brondby in Kopenhagen. Het ligt ongeveer 10 kilometer ten westen van het centrum van Kopenhagen. Op wedstrijddagen rijden er pendelbussen tussen het station van Glostrup en het stadion. Als je niet naar een wedstrijd gaat op een nonmatchdag, kun je bus 500S nemen vanaf Glostrup Station. Na een korte rit stapt u uit bij halte Brã ̧ndby Hallen. Er rijden regelmatig bussen. Je moet een taxi of de metro nemen. Er is geen directe busverbinding tussen het stadion en het stadscentrum. Je moet een taxi of de metro nemen. Adres: Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby

Eten, drinken en slapen in de buurt van Brondby Stadion

Het Brondby Stadion ligt in een woonwijk en er is niet veel van belang rond. Er is echter gratis toegang tot de Deense Sports Hall of Fame die direct naast het stadion ligt. Als u dicht bij het stadion wilt blijven, is Idrattens Hus de perfecte keuze. Anders zijn de opties beperkt, hoewel Glostrup Park Hotel en Scandic Glostrup in het centrum van Glostrup ongeveer op loopafstand (30 minuten) liggen. Er zijn veel hotels in de buurt van Brondby Stadium, maar de meeste mensen kiezen ervoor om in het centrum van Kopenhagen te verblijven. Als u op zoek bent naar verschillende opties, bekijk dan onze lijst met hotels in de buurt van Brondby Stadium.

Brondby-tickets

Tickets voor Brã ̧ndby-wedstrijden kunnen online of in de Brondby Shop in het stadion worden gekocht. Tickets zijn te koop bij de tourniquets op de dag van de wedstrijd. Brondby verkoopt bijna nooit een reguliere competitiewedstrijd uit. Tickets kosten tussen DKK 90 en DKK 110 om achter het doel te zitten, terwijl tickets voor stands kunnen worden gekocht voor tussen DKK 130 en DKK 160. Als je je tickets van tevoren koopt, zijn ze 25 kronen goedkoper. Kaarten zijn duurder voor de derby tegen FCK. Voor meer informatie mail [email protected] of bel +45 4322 5371.

Relevante internetlinks

Bezoek de officiële website van Kopenhagen, Brondby.com, voor toeristische informatie. Bekijk Moviatrafik.dk voor informatie over de bus van Kopenhagen. Plan uw reis met behulp van Rejseplanen.de. en neem de rode lijn naar elsinore. Ryan Henby schreef: 5 april 2016 om 00:53 Het stadion is een beetje een saga om te bereiken als je stopt in het centrum van Kopenhagen. Trein dan bus. Maar de sfeer is geweldig. Het beste is om lokale supporters te vragen naar bussen wanneer ze uit het spel komen. Het is het gemakkelijkst om een taxi te nemen naar station Glostrup en de rode lijn naar Elsinore te nemen. en neem vanaf daar de trein. Het stadion is een beetje een saga om te bereiken als je stopt in het centrum van Kopenhagen. Neem eerst de trein. Neem dan de bus. Maar de sfeer is geweldig. Het beste is om lokale supporters te vragen naar bussen wanneer ze uit het spel komen. Het gemakkelijkste is om een taxi naar het station van Glostrup te nemen en vanaf daar de trein te nemen. Jacob Fabricius schreef: Maart 23, 2012 op 8:54 AM De intieme en moderne arena heeft een geweldige sfeer. Het uitzicht over het veld is geweldig. De intieme en moderne arena heeft een geweldige sfeer. Je hebt vanaf hier een geweldig uitzicht op het veld.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Brondbystadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Brondbystadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Brondbystadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Brondbystadion

brondby tickets

Brøndby Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het Brondby Stadion werd gebouwd in 1964, maar bestond toen uit slechts een veld en een atletiekbaan.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op