Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Cardiff City Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion is gelegen in het Cardiff Bay gebied van de stad. Cardiff City Stadium officieel geopend op 22 juli 2009 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Cardiff City en Celtic. Het stadion is gelegen in het Cardiff Bay gebied van de stad.

Cardiffcitystadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion van Cardiff city werd op 22 juli officieel geopend met een oefenwedstrijd tussen Cardiff City en Celtic. Het nieuwe stadion verving het oude terrein van Cardiff, Ninian Park, dat begin jaren 2000 ernstig verouderd was. De plannen voor een nieuw stadion waren al in 2005 goedgekeurd, maar de bouw begon pas in 2007 vanwege de financiële problemen van de club. Cardiff City Stadium is onlangs gebruikt om verschillende internationals van het nationale team van Wales te ontvangen. Het Millennium Stadium werd voor de gelegenheid te groot geacht, dus Cardiff City Stadium is een goede keuze geweest. In 2013 kondigde Cardiff City plannen aan om zijn zitcapaciteit te vergroten door een tweede niveau toe te voegen aan de Ninian Stand. Ondanks de degradatie van de club aan het einde van het seizoen, verliep de bouw zoals gepland en werd het nieuwe niveau voltooid voor de start van het Premier League-seizoen 2014-15. De UEFA Super Cup is altijd een spannend evenement, waaraan de grootste teams van Europa deelnemen. Dit jaar werd het gewonnen door Real Madrid, dat Sevilla met 2-0 versloeg. Cardiff City Stadium speelde zijn rol in het hosten van de wedstrijd en was de hele dag erg druk.

Manieren om naar Cardiff City Stadium te reizen

Cardiff City Stadium ligt ten oosten van het centrum van Cardiff en het centraal station van Cardiff. De wandeling duurt ongeveer 30 minuten. Het dichtstbijzijnde treinstation is Grangetown, van waaruit regelmatig treinen naar Cardiff Central rijden. De reis duurt minder dan 5 minuten en de wandeling van het station naar het stadion nog eens 5 tot 10 minuten. Als u met de auto komt, verlaat u de snelweg M4 bij knooppunt 33 en neemt u de A4232 richting Cardiff/Barry. Neem na ongeveer 6 mijl de afslag richting de B4267. Borden wijzen je de weg naar het stadion. Adres: Leckwith Road, Cardiff, CF11 8AZ Ik was net op zoek naar een nieuw boek om te lezen.

Eten, drinken en slapen in de buurt van Cardiff City Stadium

Het gebied rond Cardiff City Stadium is voornamelijk residentieel en er is niet veel in de buurt op het gebied van eten en drinken, wat daarom beter kan worden gedaan in het centrum van Cardiff. Er zijn geen hotels in de buurt van het stadion, maar er zijn verschillende opties beschikbaar aan de westkant van het stadscentrum van Cardiff of in de buurt van Cardiff Central. Vanwaar je kunt lopen of een trein kunt nemen naar het stadion. Klik hier voor een overzicht van hotels in Cardiff.

Cardiff City-tickets

Tickets voor wedstrijden van Cardiff City kunnen online, telefonisch of aan de kassa in het stadion worden gekocht. Als er tickets beschikbaar blijven, kunnen deze ook op de dag van de wedstrijd aan de kassa worden gekocht. Cardiff is zelden uitverkocht in het Championship, maar doet dat regelmatig in de Premier League. De tickets voor wedstrijden van categorie B, in het midden van de prijsklasse, kosten van £ 27,00 tot £ 31,00. Tickets voor de thuiswedstrijden van Cardiff kunnen worden onderverdeeld in drie prijscategorieën: C-wedstrijden, die de goedkoopste zijn, variëren in prijs van £ 27,00 voor een stoel achter het doel tot £ 38,00 voor een stoel op de hoofdtribune. Een wedstrijd in deze categorie kost £ 31,00 tot £ 42,00. De duurste wedstrijd in het thuisstadion van Cardiff is een A-wedstrijd en tickets gaan voor £ 42,00 ± £ 2,50 per ticket. Tussen deze twee prijzen zijn B-spellen die £ 27,00 tot £ 31,00 per ticket kosten Een plattegrond vind je hier.

Foto's van Cardiff City Stadium

Foto credits: © Jon Candy

Relevante internetlinks

De website van Cardiff City FC is hun officiële website. Cardiff heeft een officiële toeristische website. National Rail biedt informatie over treintijden en tarieven.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Cardiffcitystadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Cardiffcitystadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Cardiffcitystadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Cardiffcitystadium

Cardiff City Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion is gelegen in het Cardiff Bay gebied van de stad. Cardiff City Stadium officieel geopend op 22 juli 2009 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Cardiff City en Celtic. Het stadion is gelegen in het Cardiff Bay gebied van de stad.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op