Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stade Chaban-Delmas: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het is de thuisbasis van Olympique de Marseille, die uitkomt in de Ligue 1.

Chabandelmas

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion werd in 2000 gerenoveerd en heeft nu een capaciteit voor meer dan 50.000 mensen. Parc Lescure werd officieel geopend op 12 juni 1938. De eerste wedstrijd was de WK-kwartfinale tussen Brazilië en Tsjechoslowakije (1-1). Later in het toernooi zou het stadion ook de wedstrijd om de derde plaats tussen Brazilië en Zweden (4-2) huisvesten. Parc Lescure bleef de volgende vijftig jaar grotendeels ongewijzigd. In 1985 vestigde het zijn recordopkomst toen 40.200 mensen een wedstrijd tussen Girondins en Juventus bezochten. Het stadion onderging zijn eerste grote renovatie in 1987 toen het fietspad werd verwijderd en de tribunes werden uitgebreid naar het veld. Verdere renovaties werden gemaakt in het midden van de jaren 1990 om het stadion voor te bereiden op het WK 1998. Parc Lescure organiseerde gisteren (8 juli) vijf groepswedstrijden en de ronde van 16 wedstrijden tussen Kroatië en Roemenië. Het stadion in Bordeaux, Frankrijk veranderde zijn naam in 2000 in Stade Chaban-Delmas ter ere van de voormalige burgemeester van Bordeaux Jacques Chaban-Delmas. Stade Chalban-Delmas heeft de langste spelerstunnel van alle stadions in Europa. Het meet in totaal 120 meter. In 2015 verhuisde Bordeaux naar het nieuwe Matmut Atlantique-stadion, dat werd gebouwd om de club betere faciliteiten te bieden en als speellocatie voor het Euro 2016-toernooi. Stade Chaban-Delmas heeft sindsdien uitsluitend rugbywedstrijden georganiseerd en zal dit in de toekomst blijven doen.

Manieren om naar Stade Chaban-Delmas te reizen

Het Stade Chaban-Delmas ligt in het oosten van het centrum van Bordeaux, op slechts een paar minuten lopen van het stadhuis of place de la Victoire. De afstand naar Gare St-Jean, het centraal station van Bordeaux, is iets langer, ongeveer 3,5 km. Het stadion is gemakkelijk bereikbaar met de tram vanuit het historische stadscentrum. Neem tram A vanaf de Cours d'Alsace Lorraine in de richting van Mérignac Centre en stap uit bij halte Stade Chaban-Delmas. De reis duurt 10 tot 15 minuten. Vanaf Gare St-Jean neemt u bus 9 richting Brandenburg en stapt u uit bij halte Stade Chaban-Delmas. De rit duurt 20 tot 25 minuten. bussen gaan elke 10 minuten. Kom aan op de luchthaven, neem bus 49 naar de stad en stap uit bij halte HÃ'pital Pellegrin. Loop 5 minuten naar het stadion. Als u met de trein komt, kunt u uitstappen bij Gare St-Jean en naar het centrum lopen. Stade Chaban-Delmas ligt aan de Boulevards? van Bordeaux, dat zijn een reeks straten die rond het stadscentrum cirkelen. Als u met de auto komt, volgt u de borden naar Centre Hospitaliers en blijft u op de boulevards totdat u deze bereikt. Als u met de trein komt, stapt u uit bij Gare St-Jean en loopt u richting het centrum. Adres: Place Johnston, 33000 Bordeaux

Eet, drink en slaap in de buurt van Stade Chaban-Delmas

Het Stade Chaban-Delmas stadion ligt in een rustige woonwijk, maar er zijn altijd cafés©, brasseries en restaurants in het centrum van Bordeaux. Dus eten en drinken in het centrum van Bordeaux is misschien een beter idee. Er zijn een paar hotels in de buurt van het stadion. Deze omvatten La Maison Cachée, HÃ'tel Alton, het All Seasons Bordeaux Meriadeck. Klik hier om alle hotels in de buurt van Stade Chaban-Delmas te bekijken. Als alternatief kunt u een hotel vinden in het centrum van Bordeaux, en als u iets kiest in het zuidwesten van het centrum, kunt u zelfs naar het stadion lopen. Hotels zijn meestal goedkoper in de buurt van Gare St-Jean, dat ook een plek van het nachtleven dicht bij de dokken heeft.

Nuttige internetlinks

De officiële website van het VVV-kantoor van Bordeaux, InfoTBC.com, biedt informatie over het openbaar vervoer in Bordeaux. Foto credits: TaraO Ik ging naar het stadion in juli 1966 toen ik in de buurt in M/erignac verbleef met het voormalige au pair meisje van mijn familie. Ik was behoorlijk onder de indruk. Ik ging naar het stadion in juli 1966 toen ik in de buurt in M/erignac verbleef met het voormalige au pair meisje van mijn familie. Ik was behoorlijk onder de indruk.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Chabandelmas
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Chabandelmas
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Chabandelmas
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Chabandelmas

Stade Chaban-Delmas: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het is de thuisbasis van Olympique de Marseille, die uitkomt in de Ligue 1.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op