Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Citta Del Tricolore

MAPEI Stadium - Citta del Tricolore: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

MAPEI Stadium - Italiaans voor "Red and White City Stadium", is het eerste moderne stadion van de club in Italië. Het stadion, voorheen Stadio Giglio genoemd, werd gebouwd in 1929 en is sinds de oprichting de thuisbasis van Cittã del Tricolore (het rood-witte team).

Citta Del Tricolore

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Mapei Stadion - Cittã del Tricolore, voorheen Stadio Giglio genoemd, was het eerste moderne stadion in Italië. Het begon in 1994 en organiseerde zijn eerste wedstrijd op 15 april 1995 tussen thuisploeg Reggiana en Juventus. Het stadion onderging in 2012 een kleine opknapbeurt. Tegelijkertijd werd het omgedoopt tot Stadio Città del Tricolore. In 2013 kondigde Sassuolo, net gepromoveerd naar de Serie A en zonder thuisstadion met de juiste faciliteiten in hun thuisstad, aan dat ze een overeenkomst hadden bereikt om stadio Cittã del Tricolore hun thuis te maken voor de komende twee seizoenen. Sassuolo hernoemde het stadion daarom tot MAPEI Stadium - Cittã del Tricolore.

Manieren om naar MAPEI Stadium te reizen

MAPEI Stadium - Citta del Tricolore ligt in de buurt van het historische centrum van Reggio Emilia. Het is ongeveer 2,5 kilometer van het treinstation, dat ten oosten van het centrum ligt. Neem bus 5 in de richting van Mancasale Fiera, en stap uit bij halte Via Duo of neem bus H naar Parcheggio Stadio, en stap uit bij de laatste halte. Bus 5 is een paar minuten sneller (10 minuten rijden), maar bus H rijdt vaker. Beide bussen rijden door het historische centrum van Reggio Emilia. Als u met de auto vanaf de A1 komt, slaat u de volgende rotonde op. Neem de tweede afslag en volg het voetbalsymbool en teken Stadio. Blijf soortgelijke borden volgen om bij het stadion te komen. Adres: Piazzale Atleti Azzurri d?Italia 1, 42100 Reggio Emilia

Eet, drink en slaap in de buurt van mapei stadion

MAPEI Stadion - De 'Citta del Tricolore' is gelegen aan de rand van de stad, omgeven door landerijen en een mix van residentiële en commerciële gebouwen. Er is ook een klein waterpark naast het stadion. Er is een winkelcentrum in de stadiongebouwen, het winkelcentrum I Petali. Het heeft een food court en een paar restaurants. Er zijn nog een paar wegrestaurants verder weg. Het is echter een gebied dat relatief nieuw is en het mist de charme die je kunt vinden in het aangename stadscentrum van Reggio Emilia, dat een betere locatie heeft om te eten en te drinken? Als u dicht bij mapei stadium wilt verblijven, zijn enkele goed beoordeelde opties het Holiday Inn Express Reggio Emilia, Hotel Remilia en Hotel Cristallo. De laatste ligt ook dicht bij het centrum van Reggio Emilia. Er zijn nog een tiental hotels om uit te kiezen in het centrum van Reggio Emilia. Klik hier voor een overzicht. Natuurlijk kun je, afhankelijk van de aftraptijd, ook gemakkelijk vanuit Bologna of zelfs Milaan of Florence naar de wedstrijd reizen.

Sassuolo-tickets

Als u kaartjes wilt kopen voor Sassuolo-wedstrijden, kunt u dit online doen of bij een van de Vivaticket-verkooppunten in het centrum van Reggio Emilia. De enige is de Bar Tabacchi Kukkuma nieuwsagent. De prijzen voor tickets variëren afhankelijk van de tegenstander. Verwacht voor een reguliere wedstrijd tussen de €20.00 te betalen voor een stoel achter het doel tot €45.00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune.

Reggiana-tickets

Tickets voor Reggiana-spellen kunnen online worden gekocht of bij de edicola & dintorni-nieuwsagent aan de Corso Garibaldi 47 in het centrum van Reggio Emilia, of in de Media World-winkel in het MAPEI-stadion. Verwacht tussen €9.00 en €18.00 te betalen voor een ticket.

Relevante internetlinks

De officiële website van AC Reggiana 1919 is www.reggianacalcio.it, terwijl de officiële website van Sassuolo Calcio www.sassuolocalcio.it is. De toeristische informatiewebsite voor Reggio Emilia is www.turismo.comune.re.it en de website over informatie over het openbaar vervoer is www.setaweb.it

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Citta Del Tricolore
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Citta Del Tricolore
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Citta Del Tricolore
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Citta Del Tricolore

MAPEI Stadium - Citta del Tricolore: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

MAPEI Stadium - Italiaans voor "Red and White City Stadium", is het eerste moderne stadion van de club in Italië. Het stadion, voorheen Stadio Giglio genoemd, werd gebouwd in 1929 en is sinds de oprichting de thuisbasis van Cittã del Tricolore (het rood-witte team).

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op