Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

City Ground: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Nottingham Forest verhuisde in 1898 naar de City Ground nadat het in voorgaande decennia tevergeefs had geprobeerd een permanent huis te vinden.

Cityground

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Nottingham Forest verhuisde in 1898 naar de City Ground nadat het in voorgaande decennia tevergeefs had geprobeerd een permanent onderkomen te vinden. De City Ground werd officieel geopend op 3 september 1898. In het begin was het een klein terrein met voornamelijk houten tribunes. In de volgende decennia werden enkele verbeteringen aan de grond aangebracht, voornamelijk uitbreiding van terrassen. De grond begon zich te ontwikkelen in de jaren 1950 met de opening van een nieuwe East Stand (later Executive Stand). Dit is een stijging van 3.000 mensen ten opzichte van het vorige recordaantal van 45.895 in 1935. In 1962 beschadigde een brand de hoofdtribune zwaar, maar deze werd met succes gerestaureerd. Zes jaar later verwoestte een andere brand dezelfde stand volledig, die vervolgens werd herbouwd. Op dat moment kon het stadion plaats bieden aan ongeveer 43.000 mensen, waarvan er 17.500 zitplaatsen hadden. De bouw van de Brian Clough Stand in 1980 maakte het mogelijk om latere ontwikkelingen door te voeren, wat resulteerde in de naamgeving van de stand naar de meest succesvolle manager van Forest, Brian Clough. De bouw van nieuwe tribunes ging door in de vroege jaren 1990, met een nieuwe all-seater stand op het Bridgford End en een andere op de Trent End in 1994. De City Ground was een van de locaties die werden gebruikt voor het EK in 1996, waar drie groepswedstrijden in de eerste ronde plaatsvonden. De afgelopen tijd onderzocht de club de mogelijkheid om een nieuw stadion te bouwen. Door eerdere tegenstand en de mislukte kandidatuur van Engeland voor het WK is de vooruitgang echter tot stilstand gekomen. (foto's van de huidige City Ground hieronder)

Hoe kom je bij de City Ground

De City Ground ligt in het zuiden van Nottingham aan de oevers van de rivier de Trent. Het ligt op slechts 1,5 mijl van het treinstation van Nottingham en slechts iets verder van het marktplein van Nottingham. De wandeling zou over het algemeen minder dan een half uur duren. Het stadion ligt aan de overkant van de historische Trent Bridge Cricket Ground en ligt op slechts een paar honderd meter afstand van Meadow Lane, de thuisbasis van Notts County dat aan de andere kant van de rivier ligt. Het zijn dus de twee dichtstbijzijnde stadions in Engeland. Skylink-bussen verbinden het stadion met East Midlands Airport. De busreis duurt ongeveer 35 minuten. Adres: The City Ground, Nottingham NG2 5FJ

Nottingham Forest-tickets

Tickets voor Nottingham Forest-wedstrijden kunnen online worden gekocht, telefonisch ( +44 ) 115 982 4388, of bij het ticketkantoor van de club op de City Ground. Op de dag van de wedstrijd kunnen tickets worden gekocht bij de kassa op de Brian Clough Stand. Bos slechts af en toe uitverkocht. Tickets kunnen variëren tussen £ 24,00 en £ 26,00, afhankelijk van het team dat je gaat zien. Voor meer informatie kunt u bellen naar +44 (0) 871 226 1980 of mailen naar [email protected]

City Ground stadion tours

Nottingham Forest biedt rondleidingen achter de schermen door hun stadion met de trofeeënkamer, perskamer, dug-outs, politiecellen en de controlekamer. De tour duurt ongeveer 60 minuten. De rondleidingen lopen om de week op dinsdag om 10:00 uur. Reserveren is verplicht voor het bezoek aan Nottingham Forest. Tours kunnen per e-mail worden geboekt [email protected] voor £ 8,00.

Relevante internetlinks

Nottingham Forest FC website, Experiencing Nottinghamshire website, Triptimes website, Nctx website, Nationalrail website Hou je van de plek? Hou je van de plek? Jemma Hovell schreef: 5 maart 2015 om 08:12 Ik ben 13 en dit is de beste plek op aarde voor mij. Ik hou van het bos en hoewel ik doodsbang ben voor hoogtes, was het personeel echt begripvol en empathisch. Mijn broertje was bij me op mijn allereerste wedstrijd en in de trein op weg naar huis zei hij dat dat veel beter was dan skegness en dat was enorm. Ik ben 13 jaar oud en dit is de beste plek op aarde voor mij omdat ik van het bos hou en hoewel ik doodsbang ben voor hoogtes, was het personeel echt begripvol en empathisch. Mijn broertje was bij me op mijn allereerste wedstrijd en in de trein op weg naar huis zei hij dat dat veel beter was dan skegness en dat was enorm. Maar de Brian Clough-standaard is iconisch, het uitvak lijkt goed ontworpen en ik vind het leuk hoe het zakt om in de andere kant van de grond te passen. Al met al een prima ondergrond. Teleurgesteld echter op een kokend hete dag zette iemand het water in de grond uit???. De Brian Clough-standaard is iconisch, ik hou van hoe hij zakt om in de andere kant van de grond te passen, en het wegeinde lijkt goed ontworpen. Al met al een prima ondergrond. Teleurstellend, op een kokend hete dag zette iemand het water in de grond uit?

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Cityground
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Cityground
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Cityground
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Cityground

City Ground: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Nottingham Forest verhuisde in 1898 naar de City Ground nadat het in voorgaande decennia tevergeefs had geprobeerd een permanent huis te vinden.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op