Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Único Ciudad de la Plata: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het Estadio Unico Ciudad de la Plata is een stadion in de stad La Plata dat momenteel de thuisbasis is van Estudiantes de La Plata.

Ciudaddelaplata

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Estadio Ãnico Ciudad de la Plata is een stadion in de stad La Plata dat in handen is van de staat. Het is sinds 2006 de thuisbasis van Estudiantes de la Plata. In de jaren 1990 werd een nieuw voorstel gedaan om een stadion te bouwen op een aangrenzend stuk grond, maar opnieuw was er geen uitkomst. De eerste stappen in de richting van de bouw van een stadion voor La Plata werden gezet in 1947 toen een stuk grond werd beveiligd en een sportcomplex werd gebouwd. In het midden van de jaren 1970 overwoog de stad een stadion te bouwen voor het WK van 1978, maar plannen leidden tot niets. In de jaren 1990 werd een nieuw voorstel gedaan om een stadion te bouwen op een aangrenzend stuk grond, maar opnieuw was er geen uitkomst. In 2012 werd het project weer opgepakt en werd de bouw hervat. De bouw van het nieuwe stadion begon in 1998, maar werd al snel opgeschort vanwege een economische crisis in Argentinië. In 2012, nadat de crisis voorbij was, werd de bouw hervat en werd het stadion uiteindelijk in 2016 voltooid. De werkzaamheden aan het stadion werden hervat in 2003 en het stadion opende op 7 juni van dat jaar, hoewel het geplande dak nog niet was geïnstalleerd. Aanvankelijk besloten beide clubs uit La Plata, Estudiantes en Gimnasia, op eigen terrein te blijven. Toen deze in 2006 echter niet aan de veiligheidseisen voldeden, werden ze gedwongen te verhuizen naar Estadio Ciudad de la Plata. Nadat Gimnasia in 2008 de nodige wijzigingen had aangebracht in zijn Estadio Juan Carlos Zerillo, verhuisde het terug naar zijn traditionele thuis. Studenten waren aanvankelijk van plan om een nieuw stadion te bouwen in plaats van het Jorge Luis Hirschi-stadion, maar juridische uitdagingen betekenden dat het project vastliep en het duurde tot 2019 voordat studenten terug naar hun traditionele huis verhuisden. In 2008 besloot de gouverneur van de provincie Buenos Aires om de onvoltooide werken aan het stadion te voltooien, inclusief de bouw van het dak en verschillende VIP-faciliteiten. Het gerenoveerde stadion werd begin 2011 heropend. Een paar maanden later was Estadio Ciudad de la Plata een van de speellocaties tijdens de Copa Amã©rica 2011, waar de openingswedstrijd, nog twee groepswedstrijden, een kwartfinale, een halve finale en de wedstrijd om de derde plaats plaatsvonden. Het stadion heeft een intrekbaar veld, wat betekent dat het voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt zonder het veld te beschadigen. Onlangs is het stadion veranderd in een van de belangrijkste concertzalen van Argentinië.

Manieren om naar Estadio Ciudad de la Plata te reizen

Het Estadio Ciudad de la Plata ligt in het westen van de stad La Plata, op ongeveer 3,5 kilometer van het centrale Plaza Moreno en de kathedraal. Het is ook ongeveer 5 kilometer ten zuidwesten van het treinstation en de busstations van La Plata. Je kunt la Plata bereiken vanuit Buenos Aires met de trein of bus. Treinen vertrekken vanaf het treinstation Constituciã³n en bussen vanaf de terminal Retiro. De reis duurt over het algemeen tussen de één en anderhalf uur. Vanaf het treinstation la Plata kunt u de bus (colectivo) O16 of E45 nemen om het stadion te bereiken. Beide bussen passeren vlak langs het stadion aan de Avenida 32. Bus O24 is een alternatief dat het stadion aan de andere kant op Calle 526 passeert. Vanaf Plaza Moreno kunt u bus N13 of 506R41 nemen. bus N16 passeert het stadion op Calle 526, terwijl bus 506R41 het stadion passeert op Avenida 32. Adres: Estadio Unico Ciudad de la Plata, Tolosa, La Plata

Relevante internetlinks

De Estadio Unico Ciudad de la Plata website is de officiële website van Estadio Unico Ciudad de la Plata. De toeristische informatiewebsite van Laplata biedt informatie over de attracties van La Plata, inclusief transport- en accommodatiemogelijkheden. Ten slotte biedt de informatiewebsite over het openbaar vervoer van La Plata informatie over alle openbaar vervoersmogelijkheden in en rond La Plata. Ik heb de afgelopen 15 jaar nog nooit fans gezien in Downtown La Plata. Het is een zeer koele omgeving en er is een levendige bar en keuken scene. Fijne dag! Als je het recente fanincident in het centrum van La Plata hebt gezien, had je geluk. Ik heb er de afgelopen 15 jaar nog nooit een gezien. Downtown La Plata is een zeer cool gebied, met een levendige bar en keuken scene. Het is geweldig om zo'n plek in onze stad te hebben, en ik weet zeker dat je snel terugkomt!. We vroegen naar een taxi, maar gelukkig gaf de man achter het loket ons een lift terug naar Buenos Aires voor ongeveer £ 10! Het duurt slechts 30 minuten over de weg naar het centrum van Buenos Aires. We hadden echt meer tijd in La Plata moeten doorbrengen omdat het er best een leuke plek uitzag, maar dit was onze eerste wedstrijd van onze vijf game trip en we waren 's ochtends na de 14 uur durende vlucht vanuit Londen in Buenos Aires geland. We vroegen de man achter het loket of hij ons een taxi kon geven en gelukkig zei hij geen probleem! Hij reed ons terug naar Buenos Aires voor ongeveer £ 10. Het is slechts 30 minuten met de auto naar het centrum van Buenos Aires. We hadden meer tijd in La Plata moeten doorbrengen omdat het een leuke plek leek, maar dit was onze eerste wedstrijd van onze vijf-game reis en we waren 's ochtends in Buenos Aires geland na 14 uur op een vlucht vanuit Londen.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Ciudaddelaplata
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Ciudaddelaplata
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Ciudaddelaplata
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Ciudaddelaplata

Estadio Único Ciudad de la Plata: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het Estadio Unico Ciudad de la Plata is een stadion in de stad La Plata dat momenteel de thuisbasis is van Estudiantes de La Plata.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op