Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadi Ciutat de València: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion werd uiteindelijk voltooid in 1973 en geopend voor het publiek op 12 mei van dat jaar. Het Estadi Ciutat de Valencia werd gebouwd als vervanging voor het oude Estadio de Vallejo van Levante. Plannen werden voor het eerst gemaakt in de late jaren 1950, maar het duurde meer dan tien jaar voordat ze werden goedgekeurd en de bouw begon. Het stadion werd uiteindelijk voltooid in 1973 en geopend voor het publiek op 12 mei van dat jaar.

Ciutatdevalencia

voetbaltickets valencia

kaarten valencia

levante tickets

kaarten levante fc

voetbalkaarten valencia

valencia voetbal tickets

wedstrijd valencia bezoeken

estadi ciutat de valència

"b en g catering"

levante stadion

valencia tickets voetbal

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het nieuwe stadion werd voltooid in 1974 en heeft een capaciteit van 51.354 zitplaatsen. Het nieuwe stadion in Valencia werd officieel geopend op 9 september 1969 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Levante en Valencia. Valencia won de wedstrijd met 3-1. Het stadion heette oorspronkelijk Estadio Antonio Romã¡n, ter ere van de toenmalige clubpresident. Het had een capaciteit van 30.000 en het werd voor het eerst veranderd in Nou Estadi in de volgende jaren. Om de band tussen de club en de stad te versterken, werd het dit jaar omgedoopt tot La Bombonera. Er werden geen grote veranderingen aangebracht aan het stadion totdat het in 2016 een eerste renovatie onderging. Dit betrof de vervanging van alle stoelen. Er werden toen plannen gemaakt voor een grotere renovatie met onder meer de installatie van een dak over de tribunes, de toevoeging van horecafaciliteiten en een opknapbeurt van de binnenkant van het stadion.

Manieren om naar Estadi Ciutat de Valencia te reizen

Het Estadi Ciutat de Valencia stadion ligt in de buurt van de noordoostelijke kant van de stad Valencia, ongeveer twee en een halve kilometer van het historische deel van de stad en een kilometer van het centraal station. De wandeling van de kathedraal van Valencia naar het stadion duurt ongeveer 30 minuten. Openbaar vervoer opties omvatten wandelen, het nemen van de bus, of het gebruik van een metrostation. Vanaf het treinstation kunt u metrolijn 3 (rood) nemen om bij het stadion te komen. Neem de metro vanaf bijvoorbeeld halte Xativa, Colon of Alameda in de richting van Rafelbunyol en stap uit bij halte Machado. De rit duurt slechts 10 minuten en het is nog eens 5 minuten lopen van de metro naar het stadion. Er zijn verschillende opties om vanaf verschillende punten naar het centrum van de stad te komen. Een bus kan worden genomen vanuit de buurt van Pl. de Ajuntament, Palau de Justicia of de voormalige rivierbedding van de Turia. Bus 11 kan vanaf dezelfde punten worden genomen. Stap uit bij halte Santiago Rusinol. Tram 7 gaat naar het centrum van de stad. Tram 6 stopt recht tegenover het stadion (halte Estadi del Llevant). Tram 7 verbindt echter alleen met bestemmingen in het oostelijke deel van de stad en rond de Middellandse Zeekust. Als u met de auto komt vanaf de Autovia V-21/E15 (noord-oost), neemt u de ringweg en volgt u tot u het stadion aan de linkerkant van de weg ziet. Als u vanuit het noorden binnenkomt, volgt u de borden naar Hospitalet en rijdt u door totdat u het stadion aan uw rechterhand ziet. Als je Barcelona vanuit het zuiden of westen binnenkomt, volg dan gewoon de borden naar Ronda Nord en blijf het volgen totdat je het stadion aan je rechterhand ziet. Als u vanuit het noorden komt, volgt u gewoon de borden naar Hospitalet en rijdt u door totdat u het stadion aan uw rechterhand ziet. Adres: San Vicente de Paul 44, 46019 Valencia

Eten, drinken en slapen in de buurt van Estadi Ciutat de Valencia

Het Estadi Ciutat de Valencia ligt in een woonwijk en er zijn weinig bars of restaurants in de buurt. Eten en drinken kan daarom beter in het historische centrum van Valencia of verder weg bij de stranden. Als u dicht bij het stadion wilt verblijven, is het Hotel Olympia Valencia een goede optie. Het heeft goede recensies en is redelijk geprijsd. Hotel Olympia Universiades is een andere goede optie, maar het is iets verder weg en dichter bij het centrum. Als u langer dan een paar uur in Valencia verblijft, is een hotel in het centrum van de stad waarschijnlijk handiger. Klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Levante-tickets

Tickets voor Levante-wedstrijden kunnen online worden gekocht, aan de kassa's van het stadion of aan de kassa. Tickets kunnen ook op de dag van de wedstrijd aan de poort worden gekocht. Levante is zelden uitverkocht. Tickets voor wedstrijden tegen tegenstanders van een lager niveau zijn rond de €15.00 voor een stoel achter het doel en €35.00 voor een overdekte stoel op de hoofdtribune. Voor tickets voor topwedstrijden kunt u aanzienlijk meer betalen. Hier is een plattegrond van de zitplaatsen. Stuur [email protected] een e-mail voor meer informatie.

Handige websites

Levanteud.com is de officiële website van Levante UD.Turisvalencia.com is de officiële toeristische website voor Valencia.Metrovalencia.es is de reisinformatie op de Valencia metro.Emtvalencia.com is de openbaar vervoer informatie en reisplanner voor Valencia. Foto credits: Miguelazo84 Een grote kom met een kleine groep ultra's in de hoek rechts van de overdekte tribune is zichtbaar vanaf het veld. De kom is meestal onbedekt en er zijn geen eet- of drinkgelegenheden beschikbaar in het stadion. Ik raad de hotdogs niet aan. De grote kom met een kleine groep ultra's in de hoek rechts van de overdekte tribune is zichtbaar vanaf het veld. Alcoholvrij bier is verkrijgbaar in het stadion, maar er is heel weinig catering - ik raad de hotdogs niet aan. Ik vroeg haar waar onze stoelen waren en ze nam ons mee naar de VIP-lounge en liet ons het stadion en het veld zien. Bedankt dat je ons zo welkom hebt laten voelen. We zijn blij dat we nu Levante-supporters zijn.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Ciutatdevalencia
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Ciutatdevalencia
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Ciutatdevalencia
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Ciutatdevalencia

voetbaltickets valencia

kaarten valencia

levante tickets

kaarten levante fc

voetbalkaarten valencia

valencia voetbal tickets

wedstrijd valencia bezoeken

estadi ciutat de valència

"b en g catering"

levante stadion

valencia tickets voetbal

Estadi Ciutat de València: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion werd uiteindelijk voltooid in 1973 en geopend voor het publiek op 12 mei van dat jaar. Het Estadi Ciutat de Valencia werd gebouwd als vervanging voor het oude Estadio de Vallejo van Levante. Plannen werden voor het eerst gemaakt in de late jaren 1950, maar het duurde meer dan tien jaar voordat ze werden goedgekeurd en de bouw begon. Het stadion werd uiteindelijk voltooid in 1973 en geopend voor het publiek op 12 mei van dat jaar.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op