Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

MEWA Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion heeft een capaciteit van 27.500 en is de thuisbasis van de MEWA Wurzburger Kickers. De MEWA Arena, voorheen bekend als Coface Arena en Opel Arena, opende in 2011 en verving Mainz' Stadion am Bruchweg. Het nieuwe stadion heeft een capaciteit van 27.500 mensen en is de thuisbasis van de MEWA Wurzburger Kickers.

Cofacearena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De nieuwe MEWA Arena, voorheen bekend als Coface Arena en Opel Arena, opende in 2011 en verving Mainz's Stadion am Bruchweg. De bouw van het nieuwe stadion was begonnen in 2009 en werd voltooid in 22 maanden. De Opel Arena werd officieel geopend op 4 juli 2011. De eerste voetbalwedstrijd werd gespeeld op 19 juli met een mini-toernooi van Mainz, Dortmund, Bayern en Hamburg. Het stadion staat bekend als Coface Arena, Opel Arena en MEWA Arena. Het werd in juli 2016 omgedoopt tot Opel Arena en zal in 2021 worden omgedoopt tot MEWA Arena.

Hoe kom je bij de MEWA Arena

De MEWA Arena ligt aan de westelijke rand van Mainz, op iets meer dan 4 km van het historische centrum van Mainz en het centraal station. Het stadion is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A60. Die loopt ten zuiden en westen van de stad Mainz. Neem afslag 19 Mainz-Fintheim en volg de L419 richting Mainz-Zentrum. Als u met het openbaar vervoer reist, neemt u bus 54 (naar Brucknerstraãe), 55 (naar Th.-Heuss-Straãe) of 58 (naar Rathausplatz) vanaf het centraal station om bij de MEWA Arena te komen. Stap uit bij halte Kisselberg/Coface Deutschland. De rit duurt slechts 5 minuten. Er zijn verschillende goede alternatieven om naar de universiteit te gaan, zoals bus 68 en 69. Stap uit bij de Ackermannweg (68) of Fachhochschule (69). Op wedstrijddagen rijden er speciale pendelbussen van het centraal station naar het stadion. Adres: Eugen-Salomon-Straße 1, 55128 Mainz

Eet, drink en slaap in de buurt van de MEWA Arena

De MEWA Arena ligt buiten het grootste deel van Mainz, in een landelijk gebied met enkele woonwijken en de campus van de Universiteit van Mainz. Er zijn geen hotels die direct in de buurt van de MEWA Arena liggen. Zowel Hotel Roemerstein als Park Inn Mainz liggen echter op slechts 15 tot 20 minuten lopen. Het is handig als u met de auto komt. Er zijn veel verschillende plekken om te verblijven in het centrum van Mainz, en u kunt ook dicht bij Frankfurt verblijven met de trein in slechts een half uur.

FSV Mainz 05 Kaartjes

Tickets voor Mainz 05-wedstrijden kunnen online worden gekocht, of in de Fanshop in het stadion. Ticketprijzen beginnen bij $ 27 voor een stoel achter het doel en variëren tot $ 45 voor een centrale stoel aan de lange kant. Staan kost $13,50. Ticketprijzen worden verhoogd met $ 2 tot $ 11 voor een paar spraakmakende wedstrijden. Mainz biedt zowel mobiele tickets als [email protected] tickets.

Stadion tours

FSV Mainz organiseert rondleidingen door het stadion, waaronder de kleedkamers, dug-outs, VIP-ruimtes en persruimte. De rondleidingen duren ongeveer negentig minuten. Kijk op de website van Mainz voor actuele schema's. U kunt rondleidingen per e-mail boeken via [email protected] De tour kost ?6,00.

Foto's van de MEWA Arena

Ik ben gewoon benieuwd, wie ben je aan het sms'en? Is dat iemand die je hoort te sms'en?

Handige websites

De officiële website van 1. FC Mainz 05 is Mainz.de. Deze website biedt toeristische informatie, informatie over het openbaar vervoer en meer. Er zijn tal van bars en eetkraampjes buiten het stadion die allemaal op contante basis werken, maar eenmaal binnen denk ik dat je een clublaadkaart nodig hebt. De grond is - ruim toen ik ging, maar er is niet echt een sfeer tegen Hannover 96. Tickets zijn online te bestellen om op te halen bij het stadion. Als je op de dag van de wedstrijd ophaalt, is er een vergoeding verschuldigd voor "admin? - Ik denk dat het ?3 of ?5 was. Er rijden veel pendelbussen van het centraal station van Mainz naar de grond en het is dan 10 minuten lopen door landbouwgrond. Er zijn tal van bars en eetstalletjes buiten het stadion die allemaal op contante basis draaien, maar eenmaal binnen denk ik dat je een clublaadkaart nodig hebt. Het was geen slecht terrein - veel lege stoelen toen ik ging, maar een redelijke sfeer tegen Hannover 96.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Cofacearena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Cofacearena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Cofacearena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Cofacearena

MEWA Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion heeft een capaciteit van 27.500 en is de thuisbasis van de MEWA Wurzburger Kickers. De MEWA Arena, voorheen bekend als Coface Arena en Opel Arena, opende in 2011 en verving Mainz' Stadion am Bruchweg. Het nieuwe stadion heeft een capaciteit van 27.500 mensen en is de thuisbasis van de MEWA Wurzburger Kickers.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op