Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Comic Book Movie Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Hoewel Comic Book Movies beweert de nummer één bron voor komisch nieuws te zijn, schiet hun website tekort op het gebied van esthetiek en bruikbaarheid. Er zijn veel te veel advertenties, waardoor het voor lezers moeilijk is om bij de artikelen te komen. Als je andere opties hebt, raad ik je aan deze website te vermijden totdat ze enkele wijzigingen aanbrengen.

Comic Book Movie

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

comicbookmovie.com

Veel entertainmentwebsites richten zich op stripboeken en popcultuur, waaronder Comic Book Movie. De website werd gelanceerd in 2003, rond dezelfde tijd dat er grote stripboekfilms werden geproduceerd.
Veel mensen bezoeken de website elke maand om te lezen over stripboeken, graphic novels en anime. In 2008 breidde de website zich uit met andere genres van fictie.

Website Ontwerp

De website voor de stripboekfilm viel behoorlijk tegen. De focus werd meteen verlegd naar de advertenties in plaats van de eigenlijke site. Zodra ik op de startpagina belandde, werd ik getroffen door drie advertenties. Eén advertentie in de koptekst, één in de voettekst en een enorme pop-upvideo weerhielden me ervan de website te zien.
Ik probeerde voorbij de advertenties op de website te komen, maar het was zinloos. Elke keer als ik op exit klikte, lukte het me maar met één. De website ziet er slechter uit vanwege de advertenties en ik kan begrijpen waarom ze ze proberen te verbergen.
De website is niet gebruiksvriendelijk. Het kleurenschema is verwarrend en de branding is onaangenaam. Het logo bovenaan is niet hetzelfde als het logo op het browsertabblad.

Tevreden

Dit maakt het voor kijkers gemakkelijk om te vinden wat ze zoeken. Comic Book Movies biedt een verscheidenheid aan inhoud, waaronder strips, grafische romans, sciencefiction, horror en anime. Er zijn verschillende categorieën in hun hoofdmenu, waardoor het voor kijkers gemakkelijk is om te vinden wat ze zoeken.
Op de website biedt het primaire menu categorieën zoals Nieuws, TV, Strips, Video's, Functies, Recensies, Editorials, Fan Fic, CBM Index, Over en Leden. De meeste van deze tabbladen bevatten typische entertainmentinhoud. Het lijkt er ook niet op dat de website veel gerelateerde onderwerpinformatie biedt na het lezen van artikelen. Er zijn weinig links in de artikelen.
De website heeft veel coole functies, waaronder het tabblad fanfictie. In deze categorie maken schrijvers fancasts voor aankomende films. Er zijn ook veel fan artworks in artikelen. Een andere interessante categorie is de Comic Book Movie Index. Hoewel het formaat van de webpagina verwarrend is, is het een archief van films. De archieven worden per categorie gedaan. De index helpt gebruikers inhoud te vinden die verband houdt met hun favoriete films en tv-programma's. Het heeft het potentieel om een echt coole ruimte op de site te zijn, maar is er nog niet helemaal.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

Ik hou niet van het ontwerp van de website. De desktopversie is verschrikkelijk. Er zijn te veel advertenties en het is moeilijk om de inhoud te lezen. Het kleurenschema is slecht en er is geen duidelijke branding.
De mobiele browser is ook een beetje een nachtmerrie. Hoewel de titels iets beter gespreid zijn, breken de advertenties nog steeds de stroom van de website op. Lezers hebben geen toegang tot de artikelen vanwege het aantal advertenties. Voor zover ik kon vinden, zijn er geen mobiele apps beschikbaar voor de website.

Positieven

Enkele van de enige goede aspecten van Comic Book Movies zijn de artikelen. Er is een breed scala aan onderwerpen beschikbaar voor lezers om te bekijken. Zeggen dat ze vermakelijk zijn, kan echter een rek zijn. De meeste zijn niet erg lang en moeilijk te lezen.

Negatieven

De meeste dingen die ik te zeggen heb over stripboekfilms zijn negatief. Ik ben in shock dat de website nog steeds functioneert of dat het miljoenen kijkers per maand ziet. De bewering dat het de nummer één bron is voor komisch nieuws is totaal onjuist. Ik kan veel betere bronnen bedenken om mijn nieuws te krijgen.
Het ontwerp van de website is gedateerd en niet up-to-date met de tijd. Het thema is verwarrend en de achtergrond ziet er grijs uit. Het menu maakt gebruik van tinten rood, oranje, marineblauw, wit en meer, waardoor het moeilijk te lezen is. De sociale pictogrammen in de rechterbovenhoek dragen alleen maar bij aan de verwarring. De website bewijst zichzelf een slechte dienst door zich niet te richten op lezerservaringen.
Het overweldigende aantal advertenties op de website is een nadeel. Er zijn niet alleen voettekst- en headeradvertenties, maar er zijn ook videopop-ups. Deze zijbalk kan beter worden gebruikt om enkele van de populaire berichten van de website weer te geven in plaats van standaard de nieuwste te gebruiken.
Een ander probleem dat sommige mensen hebben met de website is de manier waarop artikelen zijn gerangschikt. Ze zijn samengeperst met een nauwelijks leesbaar lettertype, en de reden daarvoor is te wijten aan de grijze achtergrond. De marges rond artikelen zijn veel te breed ingesteld, in plaats van grote ruimtes ongebruikt te laten. In plaats daarvan moet de website die spaties tussen artikelen opnieuw formatteren om ze leesbaarder te maken.
De zoekbalk op deze website is niet nuttig. Het functioneert alleen als een wereldwijde zoekopdracht voor Google, wat jammer is omdat het lezers naar sites stuurt die niets te maken hebben met Spiderman op Comic Book Movies.

Verbeteringen nodig

Er zijn zoveel verbeteringen die moeten worden aangebracht om deze website functioneel te maken. Er moet enorm veel werk verzet worden om de website gebruiksvriendelijker te maken. Het is misschien beter om het hele ding gewoon af te sluiten en het helemaal opnieuw te ontwerpen. Dit zou een enorme gunst zijn voor abonnees en oude lezers, die een geoptimaliseerde website en een app zouden waarderen.
Als een volledig herontwerp uit den boze is, kunnen Comic Book Movies beginnen met enkele eenvoudige wijzigingen. De meeste webontwerpers zouden dit probleem met weinig problemen kunnen oplossen. Als de achtergrond minder ruimte in beslag zou nemen, zou er meer ruimte beschikbaar zijn voor een visueel aantrekkelijke lay-out van artikelen.
Er zijn veel advertenties op Comic Book Movies. Als de site ze zou kunnen verplaatsen om in plaats daarvan uitgelichte artikelen uit te voeren, zou dit gunstiger zijn voor lezers. De zusterwebsites zien er niet erg legitiem uit en de advertenties voor hen zouden me op mijn hoede maken om te klikken. Dit is een ander voorbeeld van waarom het bedrijf hun online aanwezigheid zou moeten heroverwegen.

Samenvatting

Comic Book Movies is een entertainment site voor comic book fans en entertainment nieuws. Het is een van de oudere sites in zijn soort en zijn leeftijd is begonnen te verschijnen in het ontwerp - dat verouderd is en vol zit met onsmakelijke advertenties.
Er zijn weinig positieve kenmerken van de website. Het kleurenschema en het ontwerp zijn lelijk. Het logo is ook verwarrend. Het lijkt erop dat de website niet is bijgewerkt sinds de eerste lancering. De bron van het succes zijn ongetwijfeld de advertenties, maar als mensen stoppen met het bezoeken van de website vanwege hen, wat zal er dan gebeuren?
Ik hoop dat het Comic Book Movie-team het nodig vindt om de website ergens in de nabije toekomst opnieuw te ontwerpen of opnieuw te lanceren. Het kijkerspubliek is er wel, maar de functionaliteit niet. Het potentieel voor een geweldige website is er, maar het is onwaarschijnlijk dat ze iets zullen veranderen. Oude lezers verdienen een beter platform. Er zijn veel functies die de site kan oplossen zonder de hele pagina te verscheuren. De zoekknop kan bijvoorbeeld worden opgelost. De organisatie zou een andere snelle oplossing zijn.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Comic Book Movie

Comic Book Movie Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Hoewel Comic Book Movies beweert de nummer één bron voor komisch nieuws te zijn, schiet hun website tekort op het gebied van esthetiek en bruikbaarheid. Er zijn veel te veel advertenties, waardoor het voor lezers moeilijk is om bij de artikelen te komen. Als je andere opties hebt, raad ik je aan deze website te vermijden totdat ze enkele wijzigingen aanbrengen.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op