Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Deutsche Bank Park: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

De arena opende op 2 oktober 2006 en heeft een capaciteit van 54.000 personen. Het is momenteel de thuisbasis van de RC Strasbourg voetbalteam.

Commerzbankarena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het nieuwe Deutsche Bank Park, voorheen bekend als Commerzbank-Arena, werd gebouwd op de plaats van het oude Waldstadion. De laatste wedstrijd in het hele Waldstadion werd gespeeld in 2002, waarna het oude stadion geleidelijk werd gesloopt terwijl het nieuwe stadion werd gebouwd. Dit betekende dat Eintracht zijn thuiswedstrijden in het stadion kon blijven spelen. Het nieuwe stadion, genaamd Deutsche Bank Park, werd officieel geopend tijdens de Confederations Cup 2005 met een wedstrijd tussen Duitsland en Australië. In het stadion was ook de finale tussen Brazilië en Argentinië te zien. Het nieuwe stadion kostte 126 miljoen dollar. Een jaar later was het stadion een van de speellocaties van het WK 2006. Tijdens het WK was het gastheer van vier groepswedstrijden in de eerste ronde en de kwartfinale tussen Frankrijk en Brazilië (1-0). Enkele opvallende kenmerken van de arena zijn het cabriodak, dat tijdelijk negatieve publiciteit kreeg tijdens de finale van de Confederations Cup toen een defect ervoor zorgde dat een grote stroom water naar beneden kwam. Het stadion veranderde zijn naam in 2020 toen de oude sponsorovereenkomst afliep en een nieuwe werd overeengekomen met Deutsche Bank. Het EK 2024 wordt gespeeld op Deutsche Bank Park.

Hoe kom je bij het Deutsch Bank Park

Het Deutsche Bank Park ligt in het zuiden van Frankfurt, op ongeveer 5 kilometer van het stadscentrum. Het stadion ligt dicht bij waar de snelwegen A3 en A5 elkaar kruisen. Neem vanaf de A3 afslag Frankfurt-SÃ1/4d richting de B44. Volg de borden naar Stadtmitte. Het stadion wordt gemarkeerd met een stadionsymbool. Het stadion is te bereiken met de S-Bahn lijnen S7, S8 en S9. Om het centraal station van Frankfurt (Hauptbahnhof) te bereiken, neemt u trein S8 of S9 in de richting van Mainz of Wiesbaden, of lijn S7 in de richting van Goddellau. Stap uit bij halte Stadion. Lijn S8 en S9 kunnen ook op andere stations in het centrum worden ingestapt. Een alternatieve manier om bij het stadion te komen is tram 21, die vertrekt vanaf het centraal station en rechtstreeks oversteekt naar de zuidelijke oever op weg naar het stadion. Stap uit bij halte Stadion, de laatste halte op de lijn. Op wedstrijddagen volgt tram 20 hetzelfde traject als tram 21. Vanaf het zuidelijke treinstation van Frankfurt kunt u bus 61 naar het stadion nemen. Neem de bus in de richting van Flughafen en stap uit bij halte Stadion/OsttribÃ1/4ne. Frankfurt Airport heeft een van de grootste luchthavens van Europa en biedt directe verbindingen naar vele plaatsen in de wereld. De internationale luchthaven ligt ten zuidwesten van Frankfurt in dezelfde richting als Deutsche Bank Park. Reizen vanaf de luchthaven kan worden bereikt door het nemen van S-Bahn lijn S8 of S9 naar Deutsche Bank Park. De goedkope luchthaven van Frankfurt, Frankfurt Hahn, ligt echter iets verder weg en je moet een busrit naar de stad maken. U kunt echter uitstappen bij Frankfurt International en vanaf daar de S-Bahn nemen. Adres: Mörfelder Landstrasse 362, 60528 Frankfurt am Main

Eet, drink en slaap in de buurt van het Deutsche Bank Park

Het sportcomplex Deutsche Bank Park ligt aan de rand van Frankfurt, in de buurt van een bos. Het is een mooi gebied tijdens mooiere zomerdagen, maar verder is er niet veel te doen en eten en drinken kan het beste in het centrum van Frankfurt. Als u op zoek bent naar een goede plek om dicht bij het stadion te verblijven, is het aangrenzende Lindner Hotel een uitstekende keuze. Het Holiday Inn Frankfurt Airport, Melia Frankfurt en Sheraton Frankfurt Congress zijn goede alternatieven, maar ze vereisen wat lopen om bij het stadion te komen. Als u op zoek bent naar een hotel in de buurt van het Deutsche Bank Park, bevat onze selectie ook opties in andere delen van Frankfurt. Het verkennen van alle opties is eenvoudig met onze zoekhulpmiddelen.

Eintracht Frankfurt Tickets

Tickets voor wedstrijden van Eintracht Frankfurt kunnen online worden gekocht, of in de fanshop van Het Deutsche Bank Park. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen deze op de dag van de wedstrijd in het stadion worden gekocht. Eintracht verkoopt echter meestal een aantal van hun thuiswedstrijden in een seizoen uit, dus het is aan te raden om van tevoren te reserveren. Tickets in de op één na duurste categorie (B) kosten €34,00 voor een bovenste zitplaats in een van de hoeken tot €59,00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune. Tickets in de op twee na duurste categorie (C) kosten €26,00 voor een bovenste zitplaats in een van de hoeken tot €45,00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune. Tickets in de op drie na duurste categorie (D) kosten €19,00 voor een bovenste zitplaats in een van de hoeken tot €33,00 voor een centrale stoel bij de hoofdtribune, en tickets in de vijfde duurste categorie (E) zijn geprijsd op ?? 12.50 voor een stoel op de bovenste laag in een van de hoeken naar ?? 24.75 voor een centrale zitplaats op de hoofdtribune. Eintracht heeft zijn thuiswedstrijden opgedeeld in vijf prijscategorieën: A t/m E. Tickets binnen elke categorie variëren van ?? 41.00 uur voor een kaartje op het hoogste niveau in de buurt van een van de hoektribunes van Eintracht naar ?? 88,00 voor een kaartje op het middenveld op de hoofdtribune van Eintracht tijdens wedstrijden die dit seizoen thuis worden gespeeld. Tickets in de goedkoopste categorie (E) kosten tussen de $24,00 en $56,00. Een ticket voor het staande gebied kost $ 15,00, ongeacht de categorie. Wilt u meer informatie over Eintracht Frankfurt, bel dan naar +49 (0) 180 50 60 303 of mail [email protected]

Deutsche Bank Park stadion tours

De rondleidingen door het Deutsche Bank Park bieden een interessant inzicht in de werking van het stadion. De rondleidingen duren ongeveer een uur en omvatten de kleedkamers, VIP-ruimtes, persruimtes en het Eintracht Frankfurt-museum. De beschikbaarheid van de tour varieert van één tot een paar keer per week, meestal in het weekend. Controleer online voor de huidige datums en uren. Reserveren kan online. De tour kost 9 euro. Bel voor meer informatie +49 (0) 69 23 80 80 121 of mail [email protected]arena.de.

Relevante internetlinks

De officiële website van Eintracht Frankfurt, Commerzbank-Arena.de, het Deutsche Bank Park, Frankfurt toeristische informatie, RMV.de.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Commerzbankarena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Commerzbankarena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Commerzbankarena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Commerzbankarena

Deutsche Bank Park: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

De arena opende op 2 oktober 2006 en heeft een capaciteit van 54.000 personen. Het is momenteel de thuisbasis van de RC Strasbourg voetbalteam.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op