Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Constant Vanden Stock Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het pas geopende Constant Vanden Stock Stadion werd oorspronkelijk vernoemd naar de eerste voorzitter van de club, Emile Versé.

Constantvandenstock

stade constant vanden stock

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De bouw begon in 1912 en werd voltooid in 1914. In het begin van de 20e eeuw groeide de populariteit van Anderlecht snel, dus hadden ze een nieuw en groter huis nodig. Ze vonden een site in het Astridpark in de Anderlechtse deelgemeente en de plannen werden snel goedgekeurd door de gemeenteraad. De bouw begon in 1912 en werd voltooid in 1914. Het werd in 1978 hernoemd ter ere van Constant Vanden Stock, de oprichter van FC Sion. Het Constant Vanden Stockstadion werd geopend in de zomer van 1918, maar het werd oorspronkelijk genoemd ter ere van de eerste voorzitter van de club, Emile Versé. In 1978 werd het stadion omgedoopt ter ere van Constant Vanden Stock, de oprichter van FC Sion. Het Stade Emile Versã© bestond aanvankelijk alleen uit een houten tribune. Toen de club in 1935 promoveerde naar de eerste klasse, werd er een betonnen geplaatst. Verdere betonnen terrassen werden gebouwd in de jaren 1950, en in 1962 werd een nieuwe zitstandaard gebouwd op de top van een van de terrassen. Hierdoor nam de capaciteit van het stadion toe tot bijna 40.000 mensen. Stade Emile Versã© had zijn hoogste opkomst in 1980 toen 38.349 mensen een wedstrijd tegen Standard de Liã ̈ge bijwoonden. In 1983 begon de club aan een grote herontwikkeling van het stadion. De werkzaamheden begonnen met de heropbouw van de hoofdtribune en gingen in de jaren daarna verder met alle andere stands. Na voltooiing van de hoofdtribune werd het stadion omgedoopt ter ere van clubpresident Constant Vanden Stock. Het Constant Vanden Stock Stadion werd niet geselecteerd als speellocatie voor het Euro 2000-toernooi omdat het niet de capaciteit van 30.000 had. In plaats daarvan werden lokale overheidsgelden die gebruikt hadden kunnen worden om het stadion uit te breiden, geïnvesteerd in het Koning Boudewijnstadion. De club besloot daarop om eigen geld te investeren in het verbeteren van de selectie. In de zomer van 2012 onderging het stadion een renovatie om het in aanmerking te laten komen voor Champions League-wedstrijden. De werken omvatten de installatie van nieuwe en ruimere stoelen, die op hun beurt de capaciteit verminderden van iets meer dan 26.000 tot het huidige totaal van 21.500. Anderlecht overweegt al jaren om zijn Constant Vanden Stockstadion uit te breiden, maar besliste uiteindelijk om te verhuizen naar een nieuw stadion omdat de capaciteit van 60.000 te klein was voor de club. Het EK-stadion zal naar verwachting in de zomer van 2019 klaar zijn, wat betekent dat Anderlecht op het einde van het seizoen 2018-19 uit zijn huidige thuis zal verhuizen. Er is op dit moment nog geen beslissing genomen wat er daarna met het stadion gaat gebeuren, waarbij lokale wetgevers de opties bestuderen. (foto's van het huidige Constant Vanden Stock Stadion hieronder)

Manieren om naar Constant Vanden Stock Stadion te reizen

Het Constant Vanden Stockstadion ligt in het westen van Brussel, op iets meer dan 4 kilometer van het stadscentrum. Het huis ligt aan het einde van de rijbaan aan de rechterkant. Er is beperkte parkeergelegenheid bij het stadion en het kan verstandig zijn om uw auto direct na het verlaten van de ringweg bij Westland Shopping achter te laten. Als u met het openbaar vervoer komt, neemt u metrolijn 5 in de richting van Erasmus en stapt u uit bij het station Saint-Guidon. Vanaf daar is het een korte wandeling naar het stadion. Lijn 5 passeert het centraal station van Brussel (Gare Centrale), dat midden in het stadscentrum ligt. Adres: Avenue Théo Verbeecklaan 2, Bruxelles 1070 Brussel

Eten, drinken en slapen in de buurt van Constant Vanden Stock Stadion

Het Constant Vanden Stockstadion ligt in een woonwijk en wordt aan twee kanten begrensd door het mooie Astridpark. Het is een levendige buurt en er zijn een paar pubs en restaurants in de buurt, hoewel de opties duidelijk verbleken in vergelijking met Brussel? stadscentrum. Er zijn geen hotels in de buurt van het stadion. Het dichtstbijzijnde hotel is Hotel New Prince de Liã ̈ge, op ongeveer 20 minuten lopen. Zowel Hotel Erasme als Hotel Royal liggen vlak bij de ringweg, waardoor ze goede keuzes zijn als u met de auto komt. Anders zijn de hotels in de buurt van het station Brussel-Zuid niet al te ver van het stadion, zelfs als u loopt (of tram 81 neemt).

Anderlecht Tickets

Tickets voor anderlechtwedstrijden kunnen online of aan de kassa van het stadion worden gekocht. Je moet een identiteitsbewijs meenemen om Anderlechttickets te kunnen kopen. Voor meer informatie bel +32 (0) 2 529 40 67 of mail [email protected]

Relevante internetlinks

De officiële website van RSC Anderlecht, het bureau voor toerisme van Brussel en de MIVB hebben allemaal nuttige bronnen voor bezoekers van Brussel. Het stadion is comfortabel. Eet- en drinkgelegenheden bevinden zich in het stadion, zodat u een verscheidenheid aan producten kunt kiezen. Ik was behoorlijk teleurgesteld over het gebrek aan steun van de thuisfans. Misschien kwam het omdat hun tegenstander zwakker was. Het stadion is comfortabel, met eet- en drinkgelegenheden binnen. Ik was teleurgesteld over het gebrek aan steun van de thuisfans. Misschien kwam het door een zwakkere tegenstander. De stad Brussel is prachtig en ik raad alle voetbalfans aan om een wedstrijd bij te wonen in het Constant Vanden Stockstadion. Er zijn cafés in elk gebied van het stadion waar u een biertje of frisdrank kunt drinken. De algehele ervaring was goed, met een aangename sfeer. Team RSC Anderlecht en hun terrein, Constant Vanden StockStadion bezochten de wedstrijd tegen Cercle Brugge op zondag 4 maart 2012. Er zijn eigenlijk kleine bars in elk gebied van het stadion waar je een biertje of frisdrank kunt drinken, voor, tijdens en na de wedstrijd. Over het algemeen was het een goede bezoekervaring met een aangename sfeer.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Constantvandenstock
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Constantvandenstock
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Constantvandenstock
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Constantvandenstock

stade constant vanden stock

Constant Vanden Stock Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het pas geopende Constant Vanden Stock Stadion werd oorspronkelijk vernoemd naar de eerste voorzitter van de club, Emile Versé.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op