Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Cosmos Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

De Cosmos Arena, ook bekend als de Samara Arena of het Krylia Sovetov Stadium, is de nieuwe thuisbasis van Krylia Sovetov, die werd gebouwd om te dienen als een van de speellocaties van het WK 2018.

Cosmos Arena Samara

cosmos arena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De nieuwe Cosmos Arena, ook bekend als Samara Stadium of Samara Stadium, is net gebouwd om te dienen als een van de speellocaties van het WK 2018. Het is een gloednieuw stadion dat werd gebouwd ter vervanging van het Metallurg Stadium, dat nu wordt ontmanteld. Eerst werden rond 2010 plannen gemaakt voor het nieuwe stadion. Dit werd concreet toen in 2012 de stad Samara werd geselecteerd als een van de gaststeden van het WK. De werkzaamheden zijn medio 2014 gestart en zijn na een kleine vertraging begin 2018 afgerond. De Cosmos Arena opende op 28 april met een competitiewedstrijd tussen Krylia Sovetov en Fakel Voronezh. Hoewel het nog steeds een van de drie testwedstrijden met beperkte capaciteit was, werd het debuut van de arena met enthousiaste reacties van fans ontvangen. Bovendien heeft de arena een intrekbaar dak dat bij slecht weer kan worden geopend en is het ontworpen om natuurlijk licht in het stadion toe te laten. De Cosmos Arena was aanvankelijk gepland om te worden gebouwd op een schiereiland waar de Samara en de Wolga samenkomen, maar het werd verplaatst naar een locatie ten noorden van de stad omdat er niet genoeg infrastructuur beschikbaar was op de oorspronkelijke locatie. Tijdens het WK is de Cosmos Arena gepland voor vier eerste ronde groepswedstrijden, een ronde van 16 wedstrijden en een halve finale.

Hoe kom je bij de Cosmos Arena

De Cosmos Arena ligt ten noorden van de stad Samara. Het ligt op ongeveer 15 kilometer van het stadscentrum en op ongeveer dezelfde afstand van het treinstation. Om de bus te nemen vanaf het treinstation van Samara of de Samarskaya-straat in het centrum van de stad, neemt u bus nummer 1k die ten oosten van het stadion langs de Moskovskoye-straat loopt. Het is nog steeds een beetje een onhandige wandeling naar het stadion, maar het is zeker de moeite waard om de wedstrijd vanaf dit geweldige uitkijkpunt te bekijken. Adres: Cosmos Samara Stadium, Samara, Samara Oblast, 443072

Krylia Sovetov

Tickets voor Krylia Sovetov-spellen kunnen worden gekocht in het Metallurg-stadion of bij een van de andere verkooppunten, waaronder meestal winkelcentra Viva Land, Babylon (in het centrum), Kosmoport en Mega City. Verwacht Rub te betalen. 200.00 voor een kaartje.

Eet, drink en slaap in de buurt van de Cosmos Arena

De Cosmos Arena ligt buiten de stad. Het is momenteel een mix van bossen, sommige residentiële woningen, detailhandel langs de weg en lichte industrie. Over het algemeen is het een gebied dat mensen misschien niet willen bezoeken omdat er niet veel omheen is, afgezien van een winkelcentrum met enkele eetgelegenheden op 20 minuten lopen. Het lijkt erop dat eten en drinken beter kan worden gedaan in het centrum van Samara, met name aan de oever van de rivier of rond het voetgangersgebied Leningradskaja. Er zijn een paar hotels in de buurt van de Cosmos Arena, maar het Dubki Hotel is een goede optie. Elyzium Hotel is een meer eenvoudige keuze, maar het is dichtbij en heeft positieve beoordelingen. Almira Hotel ligt iets verder weg, maar het is nog steeds beloopbaar en mensen genieten er vaak van. Als u op zoek bent naar een hotel in de buurt van de Cosmos Samara Arena, klik dan hier. Als u echter in het stadscentrum wilt verblijven, moet u de beschikbare opties verkennen.

Foto's van de Cosmos Arena

Foto credit: © Msfive7

Handige websites

Kc-camapa.ru - Officiële website van Krylia Sovetov.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Cosmos Arena Samara
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Cosmos Arena Samara
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Cosmos Arena Samara
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Cosmos Arena Samara

cosmos arena

Cosmos Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

De Cosmos Arena, ook bekend als de Samara Arena of het Krylia Sovetov Stadium, is de nieuwe thuisbasis van Krylia Sovetov, die werd gebouwd om te dienen als een van de speellocaties van het WK 2018.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op