Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Crunchyroll Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Crunchyroll was vroeger een van de bekendste streamingsites voor anime. Het heeft een grote gemeenschap van fans die met elkaar communiceren via blogs, gesprekken en recensies. Recente wijzigingen hebben de site echter minder aantrekkelijk gemaakt. Hoewel het misschien nog steeds enkele fans heeft, is de gemiddelde gebruikerservaring hun tijd of geld niet waard.

Crunchyroll

crunchyroll kosten 2022

kostet crunchyroll

crunchyroll app mac

crunchyroll kosten

crunchyroll nederland

crunchyroll nederland ideal

crunchyroll premium kosten

crunchyroll storing

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

crunchyroll.com/devices

De streamingmarkt is nu het speciale assortiment binnengetreden, waarbij de meeste streamingdiensten proberen hun eigen niche uit te snijden. Terwijl Netflix, Prime Video, HBO en Hulu concurreren in de hogere echelons, zijn diensten zoals Crunchyroll erin geslaagd zijn populariteit te behouden en zich te scheiden van de reguliere strijd. Hoe? In tegenstelling tot de streamingdiensten, die allemaal concurreren om anime-inhoud, zijn vergelijkbare trends te zien met NBC's "Seeso" (Comedy-only service) en AMC's "Shudder" (horror-thema service).
Als je op zoek bent naar de beste streamingdienst voor anime, verdient Crunchyroll zeker een vermelding. Hoewel het niet meer zo populair is als het ooit was, is de inhoud nog steeds van topklasse. Helaas kunnen de dagen geteld zijn; volgens app-beoordelingen in de Play Store is de populariteit van Crunchyroll de afgelopen maanden begonnen af te nemen. Ondanks deze potentiële zwakte, denk ik dat Crunchyroll hoge cijfers verdient voor zijn toewijding om anime-fans verbonden te houden, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

Wat is Crunchyroll?

Crunchyroll is een streaming-app en website waarmee gebruikers anime-inhoud gratis kunnen bekijken. Hoewel premiumfuncties optioneel zijn, kunnen ze handig zijn voor gebruikers die specifieke functies willen. Crunchyroll was 5-6 jaar geleden in zijn bloei, maar de laatste jaren is het verslechterd en kan het zijn prime-periode niet langer bijhouden. Desondanks zijn er nog steeds veel redenen waarom gebruikers graag streamen op Crunchyroll, ook al voldoet het niet langer aan dezelfde normen als in het verleden.
Als je op zoek bent naar een uitgebreide anime-streamingservice, is Crunchyroll zeker de juiste keuze. Het heeft duizenden shows en manga om uit te kiezen, waardoor het een geweldige optie is voor fans van alle genres. Niet alleen dat, maar je hebt ook toegang tot de nieuwste shows slechts een uur nadat ze op het kanaal zijn uitgezonden, zodat je helemaal niet lang hoeft te wachten om bij te praten. En als je manga op Crunchyroll wilt lezen zonder een premium account aan te maken, is dat ook mogelijk dankzij de simulpub-functie. Dus of je nu op zoek bent naar iets leuks en luchtigs of iets serieuzer en intenser, er is zeker iets op Crunchyroll dat aan je behoeften voldoet!

Interactieve spellen

Crunchyroll is een nieuwe gaming-app die een behoorlijk aantal games biedt voor iOS- en Android-gebruikers. Dat is het voordeel van het downloaden van de app in plaats van streamen op de website. Ik weet zeker dat Crunchyroll in de nabije toekomst zal werken aan het uitbreiden van de gametitels en mogelijk een ultra-niche binnen het anime-segment zal uithouwen.

Uitstekende compatibiliteit

Hoewel Crunchyroll onlangs een twijfelachtige streamingkwaliteit heeft gehad, is er geen probleem met compatibiliteit. Je kunt de app downloaden op een breed scala aan platforms, waaronder Chromecast, WiiU, Apple iOS, Windows Phone, Roku, Google TV, Apple TV en gameconsoles zoals Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 en PS Vita. Als u premium gaat, hebt u toegang tot een enorme inhoudsbibliotheek en kunt u inhoud streamen op alle bovengenoemde apparaten.

Chatroom

Wat Crunchyroll onderscheidt van andere anime-streamingdiensten is de intentie om een community te vormen. Niet te vergeten, het begon wel als een gemeenschap. Het aspect sociale functionaliteit zal dus altijd aanwezig zijn op dit platform. Chatroom, samen met video-aanbevelingen en badges, geeft het platform echt een community-vibe. Gebruikers willen niet alleen anime streamen; ze willen hun mening delen en willen van anderen horen.

Aanmelden

Met een maandelijkse prijs van $ 6,99 en geen advertenties wordt het echter minder aantrekkelijk. Crunchyroll was vroeger een gratis app waarmee 14 dagen kon worden gestreamd. Nu moet u zich echter abonneren op de premium service om inhoud te blijven streamen. Er zijn veel geweldige shows op Crunchyroll, maar met een maandelijkse prijs van $ 6,99 en geen advertenties, is het niet zo betaalbaar als het ooit was. Dus tenzij je klaar bent om premium te gaan, denk ik niet dat abonneren de beste optie voor je is.

Crunchyroll App Informatie

Crunchyroll is meer dan 10 miljoen keer geïnstalleerd. Dit maakt het een van de meest geloofwaardige anime-streamingdiensten die er zijn. En hoewel hun app-grootte kan variëren afhankelijk van uw apparaat, is deze drie maanden geleden voor het laatst bijgewerkt - dus er lijkt hier niet zoveel activiteit gaande te zijn als met andere services.

Hoe krijg je toegang tot Crunchyroll?

U kunt de app downloaden van Google Play Store (Android) of App Store (iOS). Zo niet deze platforms, dan kunt u zelfs kiezen voor compatibele apparaten die ik hierboven noemde. Installeer het apparaat, meld u aan en u hebt twee weken lang toegang tot streaming-inhoud zonder een cent uit te geven. Na twee weken moet u zich echter abonneren op de premium service voor $ 6.95 / mo.

Ontwerpen

Ik vind het handig om alle inhoud op één plek te hebben, in plaats van door verschillende apps te moeten zoeken naar specifieke shows en films. Ik hou echt van het ontwerp van deze app. De oranje/witte kleurencombinatie is heel anders dan de algemene donkere thema-apps, die donkere menu's en knoppen hebben. De app heeft twee belangrijke genres: Drama en Anime. Met behulp van deze twee tabbladen kunt u verschillende inhoudsemmers vinden, zoals 'Populair', 'Simulcasts' en 'Bijgewerkt'. Alle inhoud die u in deze secties ziet, wordt in alfabetische volgorde geplaatst. Ik vind het handig om alle inhoud op één plek te hebben, in plaats van door verschillende apps te moeten zoeken naar specifieke shows en films.
In tegenstelling tot Crackle, dat een andere interface heeft voor verschillende apparaten, lijkt Crunchyroll een standaard lay-out te hebben. De app heeft echter niet genoeg informatie als je deze vergelijkt met de website, die ook nieuws- en discussieborden heeft. Maar door die opties ziet de website er wel een beetje rommelig uit.

Tevreden

De app biedt toegang tot meer dan 200 anime-series. Je kunt populaire anime-series zoals Naruto, One Piece en Death Note bekijken en zelfs een wachtrij maken om de voortgang bij te houden. Als je nieuw bent in de anime-wereld, is de willekeurige optie de moeite waard om te verkennen als je een gratis proefperiode van 14 dagen hebt. Kies niet de populaire anime omdat je het misschien overal op internet vindt. Kijk gewoon wat de app aanbeveelt en je kunt de beslissing voor jezelf nemen.
De groeiende contentbasis van Crunchyroll houdt het publiek geïntrigeerd. De toevoeging van games op de app biedt iets nieuws en innovatiefs voor het platform. Afgezien van games, forums en functies die gebruikers up-to-date houden en meer te weten komen over de anime-industrie in het algemeen, zijn er naast anime-inhoud ook een overvloed aan video's om te bekijken op Crunchyroll. Er zijn zelfs podcasts en recensies van verschillende anime-series en manga om te bekijken.

Plannen & Prijzen

Crunchyroll is tijdelijk gratis en de premium service kost $ 6.95 / maand. Ik weet dat dat misschien niet veel lijkt, maar niche-genre-gebaseerde streamingdiensten zoals Shudder en Sesso vallen in dezelfde categorie. Erger nog, je kunt het Hulu + Live TV-pakket voor dat bedrag krijgen. Maar als je een anime-fan bent, denk ik niet dat deze vergelijkingen veel verschil zouden maken. Is de premie het waard? Ik geloof het niet. Waarom? Omdat er veel hoogwaardige anime-streamingwebsites zijn die geen geld in rekening brengen voor HD-streaming.

Desktop/mobiele ervaring

Ik had een paar jaar geleden een slechte streamingervaring op de Crunchyroll-app, maar het was de afgelopen maand niet zo slecht. Ik heb geprobeerd een aflevering van ? One Piece,? maar de stroom bleef bufferen. Na elke minuut bufferde de app gedurende twee minuten. Ik dacht dat het misschien kwam door de internetverbinding, maar ik zat op een 16MBPS-verbinding waar andere apps zoals YouTube en Daily motion stabiel waren. Het verzenden van een ticket is ook niet nuttig omdat het een eeuwigheid duurt om de zorgen van de gebruiker aan te pakken.

Suggesties die ik heb voor Crunchyroll

Ondanks de enorme inhoudscatalogus is het moeilijk om te vertrouwen op een premium platform wanneer de streaming en klantenondersteuning onstabiel zijn en de advertenties repetitief zijn. De lange laadtijden en buffersnelheid maken het moeilijk om video's te bekijken en crashes komen vaak voor. Ik hoop dat de ontwikkelaars hier rekening mee houden en aan de slag gaan met het oplossen van deze problemen.

Conclusie

Als je een enorme anime-fan bent, is de kans groot dat je al bent geabonneerd op deze service. Terwijl je deze recensie leest, weet je echter zelf dat Crunchyroll slechts een schaduw is van zijn vroegere zelf. Aan de andere kant, als je een nieuwe gebruiker bent, raad ik je aan om te beginnen met een gratis proefperiode van 14 dagen. Ervaar het platform en kijk of het voor jou zinvol is om premium te gaan. Als dat het geval is, zou $ 6.95 / mo geen groot struikelblok moeten zijn.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Crunchyroll

crunchyroll kosten 2022

kostet crunchyroll

crunchyroll app mac

crunchyroll kosten

crunchyroll nederland

crunchyroll nederland ideal

crunchyroll premium kosten

crunchyroll storing

Crunchyroll Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Crunchyroll was vroeger een van de bekendste streamingsites voor anime. Het heeft een grote gemeenschap van fans die met elkaar communiceren via blogs, gesprekken en recensies. Recente wijzigingen hebben de site echter minder aantrekkelijk gemaakt. Hoewel het misschien nog steeds enkele fans heeft, is de gemiddelde gebruikerservaring hun tijd of geld niet waard.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op