Eredivisie
Zo 12:15
Pro League
Zo 13:30
Eredivisie
Zo 14:30
Eerste Divisie
Zo 14:30
Pro League
Zo 16:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

DailyMotion Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Dailymotion is een streamingplatform voor volwassenen dat video's over actuele gebeurtenissen, entertainmentnieuws en sport op een licht verteerbare manier aanbiedt. Ik heb Daily Motion vandaag beoordeeld om er meer over te weten te komen, zodat je dat niet hoeft te doen!

Dailymotion

"bereik.io"

"partech"

daily motion

dailymotion

dailymotion app

dailymotion auf tv streamen

dailymotion kosten

dailymotion stream to tv

dailymotion tv

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zondag, 24.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

dailymotion.com

Sommige mensen hebben het gevoel dat YouTube het bereik van inhoud beperkt omdat het in wezen een videoplatform is. In vergelijking met andere platforms, zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime Video, die een veel breder scala aan keuzes bieden waaruit kijkers kunnen kiezen, vinden sommigen dat YouTube ontbreekt.
Veel mensen hebben klachten geuit over het aantal advertenties dat op YouTube verschijnt. Dit is een probleem voor, tijdens en soms na video's. De commercials zijn erg opdringerig en maken het bekijken van video's echt onaangenaam. Het lijkt erop dat YouTube op weg is om de advertenties alleen maar te verhogen, in plaats van de klachten van het publiek te horen en ze een beetje terug te schroeven.
Veel mensen hebben hun bezorgdheid geuit over het beleid van YouTube inzake censuur, met name hun toenemende neiging om inhoud te verwijderen zonder waarschuwing of een eerlijk proces. Dit probleem wordt nog verergerd door het feit dat demonetisering ook een verlammend effect kan hebben op de inkomsten van een kanaal. Naarmate de vrijheid van meningsuiting steeds belangrijker wordt, moeten deze kwesties worden aangepakt.
Deze uitglijders namens YouTube hebben andere videostreamingplatforms in staat gesteld om op te staan en honderden miljoenen unieke maandelijkse gebruikers te verzamelen. Een dergelijke videostreamingsite die in je opkomt, is Vimeo, dat erin is geslaagd zichzelf te brandmerken als een soort anti-YouTube, met een koeler censuurbeleid en absoluut nul advertenties. Helaas is Vimeo echter nog niet eens in staat geweest om het oppervlak van betrokkenheid dat YouTube heeft te krassen, wat betekent dat het bereik van video's die beschikbaar zijn op Vimeo relatief zeer beperkt zal zijn.
Een andere videostreamingdienst die een enigszins snelle stijging in roem en bijval heeft gezien, is Daily Motion. Misschien heb je er wel eens van gehoord of kom je het zelfs al eerder tegen tijdens het surfen op het web. Hoewel het niet echt in de buurt is gekomen van de populariteit van YouTube, is het erin geslaagd Vimeo te overtreffen met 300 miljoen actieve maandelijkse gebruikers. Met dit soort bereik is Daily Motion zeker geen voorbijgaande rage om met je ogen te rollen. Maar zou Daily Motion eigenlijk levensvatbaar kunnen zijn als een betrouwbaar alternatief voor YouTube? Nou, laten we duiken en een kijkje nemen, zullen we?

Geschiedenis

Benjamin Bejbaum en Olivier Poitrey richtten Daily Motion op in maart 2005. De website ging live vanuit de woonkamer van Poitrey's Parijse appartement. Tussen Bejbaum, Poitrey en 4 anderen kon een kleine groep van 6 personen ? 6.000 samenbrengen om het bedrijf op gang te brengen. Dit was echter een zeer bescheiden begin, aangezien Dailymotion in september van hetzelfde jaar investeringen van Atlas Ventures en Partech International voor een bedrag van 7 miljoen euro kon ophalen. Volgens het Franse Web 2.0 ontving Daily Motion in 2006 de meeste ingezamelde fondsen van elke site. Van daaruit bleef het geld maar binnenstromen.
In 2009 investeerde de Franse overheid in Daily Motion via een federaal Strategisch Investeringsfonds. Op 25 januari 2011 kocht Orange een belang van 49% in het bedrijf, ter waarde van $ 62 miljoen. Vanaf 31 oktober 2014 was Daily Motion $ 298 miljoen waard.
In 2013 verwierf Orange de resterende 51% van Dailymotion voor 61 miljoen. In mei van datzelfde jaar blokkeerde de Franse regering een poging van Yahoo om het meerderheidsaandeel te kopen.
CEO van Daily Motion zei dat het bedrijf enthousiast was over de toekomst en uitkeek naar verdere groei. In 2014 kondigde Orange aan dat het een deal had gesloten met Microsoft om Daily Motion uit te breiden naar de Amerikaanse markt. De CEO van Orange zei dat er "grote hoop" was dat er een deal kon worden gesloten, zolang Orange het meerderheidsbelang in het bedrijf behield. Ook gesprekken met andere potentiële partners werden openbaar gemaakt. Vivendi kocht een belang van 80% in Dailymotion en verhoogde het tot 90% september van dat jaar, waardoor het bedrijf grotendeels in Frankrijk bleef gevestigd. CEO van Daily Motion zei dat het bedrijf enthousiast was over de toekomst en uitkeek naar verdere groei.

Ontwerpen

De site beschikt ook over een blog en een schat aan informatie over alles wat met video te maken heeft. De website van Daily Motion heeft een professionele uitstraling. Eerlijk gezegd, bij het eerste bezoek aan de site, lijkt het misschien meer op een nieuwssite dan op een goed videostreamingplatform. Je vindt op de startpagina een verticaal trapsgewijze lijst met aanbevolen video's, met als ondertitel 'topverhalen vandaag', om je een nog beter idee te geven van wat ik bedoel. De site beschikt ook over een blog en een schat aan informatie over alles wat met video te maken heeft.
De sitemenubalk heeft een paar opties, zoals de startpagina, aanbevolen inhoud en bladeren op categorie. Het heeft een zeer eenvoudige uitstraling met beperkte functies, maar het geeft de pagina een verfijnd en minimalistisch gevoel.
Eerlijk gezegd is Daily Motion de website die ik tot nu toe heb bezocht en die me heeft doen denken dat ik er mogelijk baat bij zou kunnen hebben om er mijn startpagina van te maken. Het feit dat het is ontworpen in de mal van populaire nieuwssites, misschien, is waar dit instinct vandaan komt. Het is perfect om op de hoogte te blijven van de actualiteit, niet alleen om in een konijnenhol van potentieel betekenisloos entertainment te vallen, zoals je misschien gewoon bent om te doen op YouTube. Misschien kan gezegd worden dat Dailymotion YouTube is voor de serieuzere of wereldsere videokijker.

Tevreden

Daily Motion is een videostreamingsite met een focus op de actualiteit. De inhoud voelt hier productiever en voordeliger om te bekijken dan andere platforms, omdat deze van een hoger kaliber is. Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat gecertificeerde inhoudsbijdragers meestal te zien zijn op Daily Motion, terwijl er op andere sites meer amateurinhoud is.
Als je daarentegen meer geneigd bent tot het laatste, dan kun je teleurgesteld zijn. Dat gezegd hebbende, Daily Motion zal een smaller inhoudsbereik hebben dan voorheen. Het is dus een klassiek debat: kwaliteit of kwantiteit? Als u liever meer kwaliteit dan kwantiteit heeft, heeft Daily Motion veel te bieden. Als je graag veel inhoud hebt, is Daily Motion misschien niet wat je zoekt.

Desktop- en mobiele ervaring

Er is een beetje vertraging op video's en het laden van pagina's bij het gebruik van Daily Motion. Video's wankelen soms in en uit resolutiekwaliteiten, afhankelijk van wat je doet. Een ding dat echter leuk is aan de desktopervaring, is het feit dat terwijl u naar een bepaalde pagina scrolt (onder een video die wordt afgespeeld), de video zichzelf minimaliseert in een balk boven de inhoud die u bekijkt, zodat u kunt blijven browsen zonder de huidige inhoud te missen.
De Daily Motion-app lijkt een betere algehele ervaring te bieden dan de ervaring van de website. De app is veel gestroomlijnder en intuïtiever, met minder vertraging en betere prestaties. Dit is misschien wel de beste manier om te genieten van alles wat Daily Motion te bieden heeft. Andere mensen lijken het daarmee eens te zijn - de app heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren in de Apple App Store.

Prijzen en plannen

Daily Motion is volledig gratis te gebruiken. Er zijn geen betaalmuren of abonnementen nodig om de inhoud te bekijken. Bezoek gewoon de pagina (of open de app) en geniet van uren ononderbroken inhoud.

Suggesties die ik heb voor Daily Motion

Ik denk dat het misschien een goed idee is om de desktop- en mobiele webbrowserversie van Daily Motion opnieuw te ontwerpen. Ik bedoel niet per se vanuit een esthetisch oogpunt, want ik vind de site er eigenlijk heel mooi uitzien. Ik spreek meer vanuit een functionaliteitsstandpunt. Misschien zijn er enkele coderingssnelkoppelingen die moeten worden bekeken om vertraging bij het afspelen van video's te voorkomen en pagina's sneller te laden.
Als u op zoek bent naar goed uitgevoerde video's die u op de hoogte houden van actuele gebeurtenissen, is Daily Motion de site voor u. Er zullen niet zoveel video's zijn als er op YouTube zijn, maar ze zullen over het algemeen van een hoger kaliber zijn.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Dailymotion

"bereik.io"

"partech"

daily motion

dailymotion

dailymotion app

dailymotion auf tv streamen

dailymotion kosten

dailymotion stream to tv

dailymotion tv

jdownloader dailymotion

kooku dailymotion

ullu web series watch online free dailymotion mx player

DailyMotion Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Dailymotion is een streamingplatform voor volwassenen dat video's over actuele gebeurtenissen, entertainmentnieuws en sport op een licht verteerbare manier aanbiedt. Ik heb Daily Motion vandaag beoordeeld om er meer over te weten te komen, zodat je dat niet hoeft te doen!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op