Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Daknamstadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het Daknamstadion (een voetbalstadion) werd gebouwd in 1956. Het had oorspronkelijk slechts één stand en het diende voornamelijk voor atletiekevenementen en hondenraces.

Daknamstadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion heeft in de loop der jaren verschillende renovaties en uitbreidingen ondergaan en heeft nu een capaciteit van 45.000 toeschouwers. In 2000 werd besloten om de tribunes te renoveren, wat â¬4 miljoen kostte. In 2013 werd een nieuwe ondergrond op het veld gelegd en werd de capaciteit van het stadion vergroot tot 21.000. In 1970 fuseerden twee clubs uit Lokeren tot KSC Lokeren. Er werd een zoektocht gestart naar een stadion om in te spelen en eindigde bij het Daknamstadion. In 1974 werden nieuwe tribunes gebouwd, waardoor de capaciteit steeg tot ongeveer 18.000. In 2000 werd besloten om de tribunes te renoveren die â¬4 miljoen kostten. In 2013 werd een nieuwe ondergrond op het veld gelegd en werd de capaciteit van het stadion vergroot tot 21.000. In de jaren 1990 begon het stadion zijn leeftijd te tonen en werd besloten dat er met herontwikkelingswerken moest worden begonnen. Over een periode van zes jaar, te beginnen in 1997, zijn alle stands grondig gerenoveerd. In de jaren daarna werden kleine verbouwingen aan het stadion uitgevoerd. Er zijn momenteel drie tribunes aan de kant van het veld die uitkijken op de fans, met één uiteinde open. Plannen om een vierde tribune te bouwen hebben nog niets concreets opgeleverd.

Hoe kom je er

Het Daknamstadion ligt vlakbij de noordrand van Lokeren en op korte loopafstand van het centrale marktplein. De wandeling vanaf het treinstation is nog korter. Er is een regelmatige rechtstreekse treinverbinding tussen Lokeren en Antwerpen en Gent. Als u met de auto komt vanaf de E17 die ten zuiden van de stad loopt, neemt u de afrit Lokeren. Rijd richting de stad en volg de borden voor ongeveer 6 kilometer. Bij de kruising met de N70 rechtsaf (richting Daknam). Na ongeveer 1,5 kilometer slaat u linksaf de Daknamstraat in (richting Daknamstadion). Het stadion ligt een paar honderd meter verderop aan de rechterkant van de weg. Adres: Daknamstraat 91, 9160 Lokeren

Eten, drinken en slapen

Het Daknamstadion ligt in de stad nabij een rustige woonwijk en landerijen. Er zijn een paar lokale pubs in de buurt van het stadion, maar eten en drinken kan het beste worden gedaan op het centrale marktplein van de stad, waar veel pubs en restaurants zijn. Er zijn slechts een paar hotels in Lokeren, met Hotel La Barakka als de meest centrale in de buurt van het marktplein. Biznis Hotel en Hotel Kompano zijn misschien geschikt voor mensen die met de auto komen, maar liggen relatief ver weg van het stadion. Voor een overzicht van hotels in Lokeren en vlakbij het Daknamstadion, klik hier. Veel mensen zullen de voorkeur geven aan een verblijf in de buurt van Antwerpen of Gent, die beide een geweldig historisch centrum en een veelheid aan culturele en uitgaansgelegenheden hebben. Treinen rijden regelmatig vanuit Antwerpen-Centraal en Gent St. Pieters, en doen er slechts 20 tot 30 minuten over om Lokeren te bereiken. De laatste treinen vertrekken om 23.30 uur. Klik hier voor een overzicht van hotels in Antwerpen en hier voor de mogelijkheden in Gent.

Tickets

Tickets kunnen aangekocht worden aan de poort op de dag van de wedstrijd in Lokeren. Ze verkopen meestal slechts af en toe spraakmakende wedstrijden uit. De prijzen voor stoelen zijn ?18.00, ?20.00 of ?35.00. Kosten staand ?12,00. De prijzen worden verhoogd met €2,00 tot €5,00 voor vijf spraakmakende matches. Voor meer informatie bel +32 9 340 47 87.

Relevante internetlinks

KSC Lokeren.B-rail.be is de officiële website van KSC Lokeren. Het geeft informatie over treintijden en tarieven.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Daknamstadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Daknamstadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Daknamstadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Daknamstadion

Daknamstadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het Daknamstadion (een voetbalstadion) werd gebouwd in 1956. Het had oorspronkelijk slechts één stand en het diende voornamelijk voor atletiekevenementen en hondenraces.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op