Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Er gelden regels en beperkingen. Check de voorwaarden van de individuele locatie en provider. De aanbieding is mogelijk verlopen op het moment van aflossing. Gokken vereist verantwoord handelen. Je moet 18 jaar of ouder zijn om in te wisselen.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Dazn Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

DAZN is een streamingsite en app die de aanschaf van PPV-boksen en MMA-gevechten overbodig zou kunnen maken. Als je vaak dit soort gevechten op PPV koopt, is DAZN misschien een betere optie omdat het handiger en goedkoper is. Lees vandaag nog mijn review voor meer informatie!

Dazn

voetbal kijken

dazn eredivisie

dazn gratis streaming

fc barcelona vs mallorca totalsportek

hesgoal dazn

livestream voetbal

streaming gratis dazn

barcelona vs villarreal totalsportek

besiktas flashscore

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 02.December 2022 — lees in 11 minuten
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

dazn.com

Andere streamingdiensten, zoals Sling TV, bieden een meer algemeen pakket met een reeks sportuitzendopties.

Tegenwoordig is differentiatie de sleutel als het gaat om streamingdiensten , vooral als u live sportuitzendingen wilt bekijken. Sommige services zijn bijvoorbeeld gericht op het bieden van toegang tot slechts één competitie (zoals de NHL), terwijl andere meer algemene pakketten bieden die een verscheidenheid aan sporten bevatten (zoals Sling TV). Andere services bieden een verscheidenheid aan sporten en games, maar ze kunnen richtingloos, omslachtig en moeilijk te navigeren aanvoelen. Sommige van deze services bieden de beste waar voor uw geld, omdat u de meest uiteenlopende soorten inhoud krijgt, maar het kan moeilijk zijn om te beslissen welk pakket voor u geschikt is. Het belangrijkste om jezelf af te vragen bij het kiezen van een sportstreamingservice is welke sport of sport ik het meest belangrijk vind en het vaakst kijk?

Als je antwoord daarop bijvoorbeeld Voetbal is, zal het niche-aspect van de streamingdienst van de NFL je waarschijnlijk meteen aanspreken. Als je echter merkt dat je de neiging hebt om gewoon een sportfanaat in het algemeen te zijn, met geen enkele sport die in hoger aanzien staat dan een andere, zul je waarschijnlijk naar een meer algemene service willen kijken.

Dan zijn er ook sportstreamingdiensten die ergens tussen de meest specifieke en de meest algemene bestaan - diensten die zich richten op een specifieke sport, niet noodzakelijkerwijs een enkele competitie of divisie ervan. Als je grootste zorg is om gevechten te kunnen bekijken, of het nu boksen of Mixed Martial Arts (MMA) is, is je misschien het beste een streamingdienst die zichzelf DZN noemt (blijkbaar bedoeld om te worden uitgesproken als "Da Zone").

Dit is een van de beste over de top sportstreamingsites en -apps als je veel geld uitgeeft aan Pay Per View-uitzendingen van de grote gevechten. Met een abonnement op DZN kun je die individuele PPV-prijskaartjes voorgoed vaarwel kussen; en met zijn maandelijkse of jaarlijkse enkele kosten kan DZN (hoewel relatief duur voor andere sportstreamers) u eigenlijk wat gedoe en wat geld besparen.

Geschiedenis

Perform Group heeft onlangs de overname aangekondigd van exclusieve wereldwijde uitzendrechten voor de Japanse voetbalcompetitie J. League. Het contract kostte Perform het Yen-equivalent van $ 2 miljard en zou Perform exclusieve rechten geven voor maximaal 10 jaar. DAZN (een dochteronderneming van Perform) zal vanaf 2017 beginnen met het uitzenden van alle wedstrijden uit alle 3 divisies van J. League. Deze deal wordt vaak aangehaald als de grootste Japanse uitzendrechtendeal in de geschiedenis. Zo werd DAZN voor het eerst gelanceerd in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland op 10 augustus 2016. Ook de Japanse lancering volgde op de voet en vond plaats op 26 augustus van hetzelfde jaar. Van daaruit bleef DAZN groeien en uitbreiden. In juli 2017 begon DAZN met het uitzenden van NFL-wedstrijden in Canada en in mei 2018 werd het gelanceerd in de Verenigde Staten na het inhuren van voormalig ESPN-president John Skipper als uitvoerend voorzitter. De missie van DAZN in de VS was om rechtstreeks te concurreren met traditionele Amerikaanse kabelmaatschappijen als het ging om sportuitzendingen.

DAZN heeft een lange lijst van deals gesloten met verschillende sportcompetities in de VS en over de hele wereld. Ze hebben zich sterk gericht op het verwerven van rechten op boks- en MMA-bedrijven, maar ze hebben ook hun zinnen gezet op Major League Baseball en verdere uitbreiding van hun NFL Red Zone-rechten om hun vechtsportaanbod te compenseren met meer reguliere, gezinsvriendelijke competities.

Ontwerpen

DAZN heeft een gebruiksvriendelijke lay-out die gemakkelijk te navigeren is, zelfs op meerdere apparaten. Het uiterlijk van de service is vergelijkbaar met die van film- en tv-streamingservices die tegenwoordig gebruikelijk zijn, met op commentaar gebaseerde inhoud en gearchiveerde overeenkomsten die toegankelijk zijn via een portal of menubalk bovenaan. Vanaf hier vindt u drie eenvoudige opties. Kies uit Thuis, Sport of Schema. De laatste optie wordt geleverd met een handig vervolgkeuzemenu, waarmee u elke sport waarin u wel of niet geïnteresseerd bent in de lijst kunt selecteren en deselecteren. Hiermee wordt de inhoud die u te zien krijgt vernieuwd op basis van uw voorkeuren. Daarom, zodra u uw eigen aangepaste lijst met sporten kiest, wanneer u klikt op ? Rooster? de komende wedstrijden en wedstrijden die je te zien krijgt, weerspiegelen die beslissing.

De apps en de site zijn beide zeer netjes ontworpen. De zwarte achtergrond maakt plaats voor witte tekst, die er klassiek en eenvoudig uitziet. De lay-out is ook zeer aanpasbaar aan uw kijkgewoonten, omdat de startpagina een paar belangrijke secties biedt: Mis het niet, Klassieke gevechten, DAZN-cadeaus en Blijf kijken. Over het algemeen biedt DAZN alle ontwerpfuncties die u van een streamingservice wilt.

Tevreden

Veel mensen die zich abonneren op DAZN kiezen het vanwege de MMA-inhoud. Dit is echt het hart van deze service, omdat je elk live PPV-gevecht kunt bekijken en op elk gewenst moment door een robuuste catalogus met gearchiveerde MMA-gevechten kunt bladeren. Dat gezegd hebbende, DAZN beschikt ook over een aantal originele programmering. In zijn dagelijkse MLB-show springt Change-Up bijvoorbeeld heen en weer tussen live games en biedt commentaar en analyses in realtime. MLB-fans zullen ook game-hoogtepunten vinden die om de paar dagen worden gepubliceerd. Afgezien daarvan zal het meeste van wat je vindt MMA- en boksgerelateerd zijn, behalve een bont assortiment van schijnbaar willekeurig uitgezonden evenementen van meer obscure sporten over de hele wereld zoals cricket, vissen, darts, gymnastiek en Japans voetbal. Dat gezegd hebbende, kunnen niet alle sportfans buiten de VS genieten van live wedstrijden van de MLB of NFL, omdat ze daar niet beschikbaar zijn vanwege contractuele complicaties.

Desktop- en mobiele ervaring

DAZN lijkt vrij soepel te werken, ongeacht welk apparaat je gebruikt of welke streamingkwaliteit je kiest (je kunt inhoud streamen in maximaal 4k). Natuurlijk is snelheid bijna volledig afhankelijk van je internetverbinding. Maar ervan uitgaande dat je sterke wifi hebt, hoef je je geen zorgen te maken dat er iets misgaat aan het einde van DAZN. De service is ook beschikbaar op bijna alle apparaten. Geniet van games en gevechten op je smart-tv, smartphone, tablet, computer of gameconsole voor een even gebruiksvriendelijke, effectieve, betrouwbare en intuïtieve ervaring.

Prijzen en plannen

Dit is waar ik wat problemen begin te krijgen met DAZN. Het is een van de duurdere sportstreamingdiensten op de markt en biedt geen gratis proefperiode. Dat kan een slimme zakelijke zet zijn, omdat het voorkomt dat gebruikers zich aanmelden voor de proefversie wanneer er een specifiek PPV-evenement is dat ze gratis willen bekijken. Het is echter niet goedkoop, sterker nog, het is een van de duurdere diensten op de markt. DAZN biedt twee abonnementsmodellen, betaal maandelijks voor $ 19,99 of betaal jaarlijks voor $ 99. Helaas is er geen gratis proefperiode beschikbaar, dus u moet beslissen of u zich wilt committeren aan het maandelijks of jaarlijks betalen meteen.

Suggesties die ik heb voor DAZN

Ik zou graag zien dat DAZN de breedte van zijn inhoud in de Verenigde Staten uitbreidt. Ik begrijp dat deze contracten en rechtenaankopen bijna onmogelijk te krijgen zijn bij bedrijven als de NFL en de NBA, maar het zou leuk zijn voor Amerikaanse kijkers om meer te kunnen zien dan alleen MMA-, boks- en MLB-hoogtepunten. Ik zou natuurlijk ook graag zien dat de prijs omlaag gaat. Althans voor de Amerikaanse versie, aangezien het zo'n vreemd stukje sportinhoud biedt.

Conclusie

Als u buiten de Verenigde Staten woont, is DAZN een geweldige optie om te overwegen. Als je echter een Amerikaan bent, wil je misschien blijven kijken naar andere streamingopties - tenzij je een grote fan bent van MMA of boksen. In dat geval is DAZN precies wat u zoekt.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Dazn

voetbal kijken

dazn eredivisie

dazn gratis streaming

fc barcelona vs mallorca totalsportek

hesgoal dazn

livestream voetbal

streaming gratis dazn

barcelona vs villarreal totalsportek

besiktas flashscore

dazn

dazn ap

dazn app kosten

dazn cdn

dazn football

dazn free

dazn free live stream

dazn gratis

dazn kosten

dazn live gratis

dazn live stream

dazn live stream free

dazn live stream online free

dazn live tv

dazn mac

dazn nederland

dazn nl

dazn stream free

dazn streaming gratis

dazn streams

Dazn Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

DAZN is een streamingsite en app die de aanschaf van PPV-boksen en MMA-gevechten overbodig zou kunnen maken. Als je vaak dit soort gevechten op PPV koopt, is DAZN misschien een betere optie omdat het handiger en goedkoper is. Lees vandaag nog mijn review voor meer informatie!

Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op